Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere bővelkedhet ajánlatokban, hogy mit kellene tennie félreérthetőre sikeredett kijelentése miatt. Új színfolt az őt ócsárlók körében a Honfoglalás 2000 Egyesület ajánlása.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lehet, hogy kitör a vallás háború? Ez különösen azok részéről érdekes akik eddig remekül el voltak "csuhások térdre, imához!" állapottal, most meg olyan vallásosak lettek, amilyet az éppen jelenlegi érdekeik megkívánnak!
Most jelenleg trendi fehér bőrű, keresztény, hetero férfinak lenni! Kövér is éppen erről tett tanúbizonyságot!
Bárhogy nevezed Istenedet, ugyanazt a Teremtőt imádjuk! ( Gandhi)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Honfoglalás 2-nek is kevesek vagytok, nemhogy 2000-nek. Másrészt, ma már fényesre nyaltátok a gecigány hájas valagát, úgyhogy húzzatok a náthás ..csába.
Nessy
Mire vonatkozik a "2000", tudja valaki? Vagy azért vannak felháborodva, mert nem fehérek, nem keresztények, nem heterók?
Honfoglaló őseink sem voltak keresztények, többüknek nem egy neje volt, az ágyasokról nem is beszélve. Igaz a hetero stimmelt, meg a fehér is talán!
Shikari
Először is a zsidó politikus kérjen bocsánatot és a zsidó szervezetek is, amiért nem határolódtak el tőle. Aztán pedig ne menjen sehova Niedermüller. Itthon folytassák le az eljárást, ne távollétében!
CsipkeRózsa
@Shikari: Leállíthatnád magad, nem követett el semmit Niedermüller Péter, nem magyarázzátok félre, mert nem tudtok szöveget értelmezni.

Mi köze van a félremagyarázásotoknak a valláshoz? Kezd unalmassá válni, hogy mindenhol közlöd az általad vélt vallási hovatartozást? És, mi köze van egy vallási közösségnek az egész cirkuszotokhoz?
Orbán, aki tönkretette az országot, aki folyamatosan hazudik, önkényeskedik, minden neki nem tetsző személyt, csoportot megsért, egymás ellen uszít, akit, akiket csak akar. Mikor emlegette valaki, hogy a református szervezetek kérjenek bocsánatot, vagy mikor szidták őt úgy, hogy a vallását emlegették volna?
advocat
Oszt' miért? Egyébként több fehér, keresztény, férfi is vállalja, hogy ők azért a nőket. Még Kövér Laca is! Leállíthatnák magukat, vagy náluk még ez megy? Nem szólt nekik senki? Ennyi eszük van.
Shikari
@CsipkeRózsa: Tévedsz és ezt te is tudod! Izraelben az aliázók akkor kapnak támogatást a letelepedéshez, ha zsidó származásukat igazolják, vagyis a zsidó anyát. Ez nem tűnik vallásnak, hanem etnikai válogatásnak. Igen alaposan ellentmond az általad leírtaknak. Annyira érdekes, hogy a vallás- az identitás- a származás ilyen módon keveredik. Előny ez tudatosan, hiszen mindig arra lehet hivatkozni, amelyikből könnyebb kijönni! :-)
CsipkeRózsa
@Shikari: Én itthoni helyzetekről és témákról szoktam írni, mivel nem ott olvasok híreket, hozzászólásokat.
Egyébként se hasonlítsd a két országot, hiszen ott más a vallás, ott nemzetiség is. Ne hívatkozz Izraelre, nem jártam még ott, az itteni életet éled, én is.
Shikari
@CsipkeRózsa: Ez így van, de a hazai elbírálás szerint is a zsidóság kritériuma ugyan az. A zsidó anya. Így viszont megint nehéz a származást vallási köntösbe csavarva eladni. Nem gondoltál még rá? :-)
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem a zsidóság kritériumáról van szó, hanem a gyakorlatban, itt Magyarországon miért említi akárki is a szövegeiben, hogy zsidó vallású, miért felelős egy ember mondataiért egy vallási szervezet. Méghozzá akkor, amikor még az illetőt sem lehetne bántani a szavaiért, hiszen készakarva itt mindent félre lehet magyarázni, akkora az ellenségkeresés és lejáratás.
Nessy
Lehet, hogy kitör a vallás háború? Ez különösen azok részéről érdekes akik eddig remekül el voltak "csuhások térdre, imához!" állapottal, most meg olyan vallásosak lettek, amilyet az éppen jelenlegi érdekeik megkívánnak!
Most jelenleg trendi fehér bőrű, keresztény, hetero férfinak lenni! Kövér is éppen erről tett tanúbizonyságot!
Bárhogy nevezed Istenedet, ugyanazt a Teremtőt imádjuk! ( Gandhi)
Shikari
@CsipkeRózsa: Ha ezt a zsidókra mondta volna valaki, amit Müller mondott már a Nato csapatokat terveznék behívni. Tudod hogy a védhetetlent véded éppen.
Mirabilis
orbán hagyja el az országot, úgyis olyanokkal barátkozik, mint berlusconi, aki:"Vacsora után lementünk egy terembe a földszinten, ahol kezdetét vette a bunga bunga" - kezdte a la Repubblica című olasz lapban pénteken nyilvánosságra hozott beszámolóját a szexi táncoslány. "Minden lány meztelen volt, és nekem az a benyomásom támadt, hogy egyre kihívóbb szexuális mozdulataikkal versengenek Berlusconi figyelméért" - folytatta a marokkói származású lány, eredeti nevén Karima el-Mahroug. Az olasz kormányfő ellen április 6-án indul bírósági eljárás kiskorúval folytatott, üzletszerű szexuális viszony és a hatalmával való visszaélés miatt.
https://index.hu/kulfold/2011/02/18/ruby_mese...
CsipkeRózsa
@Shikari: Niedermüller szövegét próbáld meg értelmezni. Nem bántott meg senkit.

A zsidókra valóban mondanak mindent, hiszen még itt a hozzászólások is mindig tesznek megjegyzést rájuk, még akkor is, ha az írás tartalma nem kívánja meg az emlegetésüket.
Mirabilis
Kivel barátkozik orbán? berlusconi, lsd korábban.
salvin, aki : • 2013. november 15-én kijelentette, hogy ellenzi az azonos nemű párok gyermekvállalását, és abszurdnak tartja, hogy gyerekeket melegekre bízzanak. Hozzátette, hogy ezzel a világot le akarják zülleszteni.[42]
• 2015. április 8-án úgy nyilatkozott, hogy földig rombolná a cigánytáborokat Olaszországban
Kinek kell orbán?
kulabombaafityiszre
@Shikari: Zsidózol,szerencsétlen zsebnáci.
Szarni nem tudsz egyedűl,csak a pofád nagy.
Shikari
@kulabombaafityiszre: Szóltam én hozzád takony?
Shikari
@CsipkeRózsa: Te pedig próbáld elképzelni mi lenne ha a zsidókat nevezte volna valaki rémísztő képződménynek. Biztos egy vállrándítással nyugtáznák. :-)))))))
Rockxy
ez hülyeség.
mer a nédermájer nemis polgár, meg nemis mester
Shikari
@Rockxy: De szarnak azért szar! :-)
Clavigo
@Shikari: idióta vagy,,fostalicska.
nevemnick
Jót röhögök, egyesek szövegértése egyenlő a nullával, pláne aki tiltakozik a heteroszexualitás ellen, így érthető, hogy vagy homo- vagy biszexuális... egészségükre. :D
surdilloFUJT
@Rockxy: @Shikari: két idétlen agyrágott fidesscsicska,csináljatok magatoknak kistasót,többször is,oszt jónapot!!!
Shikari
@surdilloFUJT: Tanulj meg magyarul! Esetleg fogadj tolmácsot, de jobb, ha hazatakarodsz! Vágod köcsög? :-)))))))))))))
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 21:29
Pofád befogod román cigány.
Shikari
@kulabombaafityiszre: Te is megtanulhatsz magyarul, vagy hazatakarodhatsz a fajtádhoz. Mit keresel magyarok között te idegen fos?
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:09
Pofád befogod román cigány.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:09
Ők sem tudnak magyarul,mi.Esetleg te vagy egy román gyökértelen.Pedig a barátaid.
https://888.hu/piszkostizenketto/pofad-befogo...
Nessy
Uraim! Tilos az otsmány beszéd! Vésték köbe Óbudán több száz éve, de ma is megszívlelendő!
Aki Én
Tudatosan próbálják félremagyarázni a @Shikari: féle bolsi gyűlöletkeltő hazaárulók.
Holott se nem magyarok, se nem keresztények, de még csak heterok sem.
Shikari
@kulabombaafityiszre: @Aki Én: Két libsi- bolsi gyűlölködő magyarellenes! Szépen csomagoljatok be és takarodjatok haza a degenerált fajtátokhoz! Na söprés van, amíg nem kell futnotok! :-)))))))))))))) Gyorsítsatok csak! :-))))))))))))
Shikari
@Nessy: Szerintem képtelenek a normális eszmecserére. Sajnos ezek csak ebből értenek.
Nessy
@Shikari: Tudja az ég, én valahogy a Bayer féle eszmecserére vagyok képtelen. Hiába, rossz nevelést kaptam!
Shikari
@Nessy: Beszélgethetünk azon, hogy a tyúk vagy a tojás volt előbb, de nem vezet sehova. Megfigyeltem, hogy a visszafogott, de nem liberális beállítottságú kommentelők is egyesektől komoly szitok áradatot kapnak. Említeném, hogy division kolléga egyszerűen nem tudott emberi választ kicsikarni Róna Gyuriból.
Mit mondjak erre? Nem fogok és nem is akarok agresszió elszenvedője és a tűrő fél lenni, így amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten. Sajnos, mióta nem működik a moderáció, kénytelen mindenki magát megvédeni!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te három variációban lököd itt a süketet! a szórakoztató hülye a nagyon hülye és a rettentö hülye...,ma a harmadik,persze tegnap is! kezdesz becsavarodni,
melózni már megent nem mész!? gondótam...
Shikari
@csak úgy...: Sajnálom, de nem ütöd meg a minimális értelmi szintet, ami a libsik esetében itt igen csekély! Hát ez van fogyatékoskám! :-))))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: ez még mindíg nem az igazi! tudsz te szórakoztatóbban is hülyegyerek lenni.
munkakerülö barátom,te a munka alapú társadalom és a fidesz szégyene...
Shikari
@csak úgy...: Ha már apád nem csinált észt neked, nincs esélyed degenerált! :-))))))))))))))))
karma1
Akkor a bayerzsotit a Marsig fel lehetne loni, szoval hagyjuk Jolankat pihenni...
csak úgy....
@Shikari: ezt egyedül találtad ki vagy a durbid is segített? gyerekes vagy dade...
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:51
Te mondod meg ki a degenerált?
Olyan hülye vagy,ha egy picit több lenne az iq-d te lennél a krumpli.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:52
Mi arra vagyunk képtelenek amihez te,mindennap folyamodsz.
Nevezetesen feltétel,kritika nélkül nyalni a fideszes tolvaj vezetők seggét főállásban.
Nekünk van önálló véleményünk,míg te összefüggéstelenül nyomod a gyagyás kormányzati szöveget.
Nagyon okosnak képzeled magad pedig hidd el,csak hülye vagy aki okoskodik.
Shikari
@kulabombaafityiszre: :-))))))))))) Találva érzed magad primitív liberál tahó? Nem véletlen debilkém! :-)))))))))))))))))))))))))
Macskaszem
A fidesznek csak igazi keresztény heterókra van szüksége, mint ez itt: https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
csak úgy....
@Shikari: nagyon gyöngécske vagy ma tibim,ez egy turul finghoz képest molyfing...
CsipkeRózsa
@Shikari: A képződmény kifejezés a családelképzelésről szól, nem az emberről:

"akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen,..." Ez a családelképzelés."
Shikari
@CsipkeRózsa: Nem tudod kimagyarázni a fehér ellenes és keresztény gyűlölő kijelentést!
Mi is lenne akkor, ha zsidó emberekre tették volna ezt a kijelentést? Van egy tippem!
Ez az ordító kettős mérce!
Clavigo
@CsipkeRózsa: Hát,,.van türelmed ehhez az über- gyagyáshoz.(@Shikari: -hoz)
CsipkeRózsa
@Shikari: Te úgy értelmezed, én nem.

Jobb kifejezés a lapokon olvashat hozzászólásokban a "genetikai hulladék", amit ki is használ?
csak úgy....
@Shikari: jujj de nagy ökör vagy tibi! meg sem vagy keresztelve te bimbó, szüleid származása kétséges,van valami bizonyítékod arról,hogy magyar vagy? dade-dade,néked sosem jön meg az eszed és a munkakedved...
CsipkeRózsa
@Clavigo: Nem akarok mindent ráhagyni a nekem nem tetsző hozzászólásokra, persze, nincs mindig időm, türelmem.
Shikari
@CsipkeRózsa: Akkor nem akarok többé olvasni semmiféle antiszemitázásról sem, hiszen az csak akkor tekinthető annak, ha a kijelentője közli, azzal a szándékkal mondta!
Világos már! Ha valaki szidja a zsidókat, akkor azt "jól" kell érteni! :-)))))))))))))))))))))
Ép úgy mint Niedermüller esetében! :-))))))))))))))))))))
Shikari
@csak úgy...: Látom, hogy már a mássalhangzókba is belefogtál Ödönke! :-))))))))))))))))))))))))))
CsipkeRózsa
@Shikari: Sántít a hasonlatod, nem ugyanaz, az antiszemita szándék egyértelmű, lehet érteni.
Shikari
@CsipkeRózsa: Mert a fehér és keresztényellenes szándékot nem. A hasonlatod nem sántít, hanem tolószékes.
Ezután ebben a szellemben fogok magam is írni, hiszen a szándékomat ismerem és az nem az, amivel gyanúsítgatnak egyesek! :-)))))))))))) Így bármit leírhatok, hiszen a szándékaimat én bírálom el, nem te! :-)))))))))))))))))))))
csak úgy....
@CsipkeRózsa: ez a gyerök agyilag is sántít..
csak úgy....
@Shikari: tibim javíts ha valamit rosszul írtam,persze a lényeg marad ...,te egy megrögzött munkakerülö ,aki párt alapon szop-nyal-gombot varr...,fogadok,hogy öntudatos kisz tag voltál,sött ifjúh gárdista ! dógozni mikor mész? elvégre munka alapu társadalom van...,vagy mi a szar.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: ez a tibi egy elvarázsolt királyfi,akit a durbincs csókolt föl az álmából...:)
Shikari
@csak úgy...: Lassan írom, hogy te is megértsd: h ü l y e v a g y! :-)))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@Clavigo: 14:50 ,...most képzeld el,mi lenne abból ha az összes baromságát szó nélkül hagyná!? ez a senki tibi ,aki másokról dönt,hogy ki magyar vagy sem..., ugyi dade tibi!?
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:47
Miért érezném találva magam.
A jelekből ítélve te egy idegbeteg fideszes vagy hülye esetleg mindkettő.
Meséld már el a korántsem vicces írásodra miért raktál annyi mosoly jelet?
Talán azért,mert tényleg egy idegbeteg hülye fideszes vagy?
Shikari
@kulabombaafityiszre: A csomagolással törődj migráncs és húzz szépen haza! Na söprés van kis haver! :-))))))))))
simmering73
Na még ez a gittegylet hiányzott. Egyesülhetnének a cöf-cöka-cumi-val.
kokopelli
@CsipkeRózsa: a leggnyomósabb és lehengerlőbb Shikari kijelentés: " :-))))))))))))))))))))) "... ill szókincs!
(;-))
csak úgy....
@Shikari: a lassúságod ismert,tudsz valamit gyorsan is? :) ...azon kívül,hogy itt okoskodsz reggeltöl-estig ? tudod tibim,neked elnézem,hogy hülyézel...,nöt,gyereket és értelmi fogyatékost tilos bántani!
csak úgy....
@Shikari: látom,má megent olcsó drogot árulnak a környéken,...oszt attu gyün a látomás+a miegymás! a turul tibi,ki imádja háturul...
kulabombaafityiszre
@Shikari: Te hülye vagy,gyagyás román aki vásárokon adta el a női rokonságát ,hogy szét tudja nyomni az agyát egy kis kokóval.Meg is látszik az értelem minden írásodban.Te vallod magad magyarnak.Még a román cigányok is leköpnek meg lehugyoznak,a kutyád megmar,a macskád megkarmol.Nem kellesz te már senkinek.
Te még szarnak sem vagy méltó.Magyarnak meg éppen nem.Hazátlan bozgor.Egy hontalan senki vagy akinek az aktuális hatalom seggének a nyalása ad értemet az életének.
csak úgy....
@kulabombaafityiszre: fogadjunk,hogy nem román a @Shikari: !
csak úgy....
@kulabombaafityiszre: a többi különben stimmel...
Shikari
@kulabombaafityiszre: Miért szólsz a magyarok dolgaiba migráncs? Nem alaptalanul rettegsz! :-))))))))))))
CsipkeRózsa
@Shikari: Úgy írod, hogy "Akkor nem akarok..."

Szebben hangzik a "nem szeretnék" kifejezés.
Shikari
@CsipkeRózsa: Most etimológiai és illemtani vizekre fogunk átevezni? :-)))))))))
csak úgy....
@Shikari: véled a hádésznak köne csólnakázni,te munkakerülö...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok