Joghallgatóknak tartott előadást kedden Varga Judit igazságügyi miniszter a Pázmányon, ahol a diákéveiről és a gyerekeiről szóló kemény kérdések után azért szóba került a 7-es cikkely, a börtönkártérítések és Gyöngyöspata ügye is. Az Azonnali ott volt és kérdezett!

Forrás: azonnali.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Atya úr Isten, mi lehet a kevésbé sikeres területeken

ráadásul ez a bugyuta liba fiókokba akarja gyömöszölni a szakembereket, már aki ilyen ott még maradhatott

Joghallgatóknak tartott előadást kedden Varga Judit igazságügyi miniszter a Pázmányon, ahol többek között azt is ki tudta és merte jelenteni, hogy: „a kormány legnagyobb teljesítménye a jogállamiság folyamatos tiszteletben tartása”!
Képzeld Wazze mit művelnének a jogállamiság ellen, ha nem erőlködnének az éjjelit a nappaliba téve azon, hogy tiszteletbe tartsák! =))
görbetükör
"És engedelmes szolgáló a törvény és a jog
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok" (Bródy)
vacsi
És mit szól Orosz Bernadett esetéhez? 5 milliót követel tőle, aki majdnem agyonverte! Igaz, mehet pszichológushoz...
kereső
Mit lehet erre mondani? Csak a klasszikust:" a negativ teljesitmény is teljesitmény"- mi lenne , ha nem ez lenne a "legfőbb"??
Amúgy, szerintem az (i)gazságügyminiszter asszony téved- mert a kormány legfőbb teljesitménye az elmult 10 évben- a pénzszórás itthon olyan beruházásokra, amelyek a jövő szempontjából inkább visznek (veszteséget fognak generálni),mint hoznak, és külföldre, mindenféle jogcimen- de főleg "keresztény megvédésre", és a nemzeti érzelem ápolására, valamint sportéletre.Megalapozni a fidess oligarchák szomszédos országok beli gazdasági térhóditását.Mindeközben száz milliárdokkal propagandát folytatni, itthon és külföldön egyaránt, exportálva a "keresztény szabadságot".Jogállam?- lassan már arra sem emlékszünk, hogy volt valamikor.
Aki Én
Egészen döbbenetes és felháborító ez a tudatos, pofátlan hazudozás. Ezek nem félik istent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.