32 országból csak hat előzött be minket bizalmatlanságban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
folytatás, ma, 11:08; Megpróbálják végleg elhallgattatni az utolsó szabad hangokat is. A következő időszak erről fog szólni. Nekünk pedig arról, hogy megpróbáljuk túlélni, megpróbálunk megerősödni és megpróbálunk visszaütni. Nem kis feladat, de vagyunk elegen. Most, hogy visszatér a gulyáskommunizmus Magyarországra, állítólag az a feladat, hogy beletörődjünk. Még nem sikerült se magamhoz térnem, se beletörődnöm. Pedig tényleg ez van, és még inkább ez lesz: nincsenek független intézmények, az állam és a párt egy és ugyanaz, Nemzeti Választási Ilonka néni pedig tolja a rozsdás biciklit. Nem is igaz, hogy lerohadt a választási honlap, nem baj, hogy egész héten elérhetetlenek azok az információk, amelyeknek kötelezően ott lenne a helyük, mindenki nyugodjon meg, mert attól megnyugszik. A jogi aggályainkkal együtt menjünk szépen a levesbe. Én csak azt nem értem, hogy miután minden sima volt, miután egy percig nem volt kérdés, hogy ki nyeri ezt a választást, miért volt szükségük határon túli importszavazókra, vagy arra, hogy más pártokhoz számoljanak szavazatokat, amelyeket az egyik párthoz kellett volna. Miért kellett például Németh Szilárdnak Csepelre turistaként viselkedő, magyarul sok esetben nem is tudó, tolmácsra szoruló szavazókat csődítenie?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@SystemError: no meg az apa komplexus! vót nekik a sztálin,majd a rákosi,most meg az orbán apjuk...,ezek (agyilag) sosem nönek föl!
SystemError
@csak úgy...: Azt mondod szeretik a pórázt meg pórázon ugatni. Mondjuk Viktor ilyen értelemben nagy domina az biztos :)
csak úgy....
@SystemError: mondhatnák azt is,hogy a munkakerülö tibi egy ringyó,akit egy párt támogat,hogy reggeltöl-estig itt lehessen és mi olvasgathassuk a baromságait!
én kétségbe vonom annak a pártnak a józan eszét,akik ilyen degeneráltakat alkalmaznak.
SystemError
@csak úgy...: Ez nyilvánvaló volt a kezdetektől fogva, az unott stílusa, politikus-vállalkozós beképzeltsége is elárulta, de aztán bennem is mindig megütközést kelt, hogy milyen önérdek lehet, ami ezt fenntartja..:) Aztán mindig rájövök, hogy csak körbe kell nézni és ahová 100 milliárdok mennek, ott is pontosan ugyanez megy. Sokszor a cél szentesíti:) az eszközt. Ha a közösség rombolás a cél, mint egy jó kommunista utódnak, akkor arra egy erősen használt wc kefe is tökéletes.
csak úgy....
@SystemError: "Ha a közösség rombolás a cél, " ! még pár év orbán és egymás nyakát tekergetjü live...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.