A bíróság szerint a zaklatási vádakat közlő Pesti Srácok, valamint tanújuk semmilyen módon nem támasztották alá állításaikat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Már szinte megszámlálhatatlan esetben buktak a fideszes médiák. Csak a fidesz!
csak úgy....
@Shikari: tibim,-te mint rendszeres verölegény már profi vagy a szakmában..
Eriksson
"Gréczy Zsoltot a tárgyaláson a Czeglédy Ügyvédi Iroda képviselte."
Kell még mondanom valamit Ildikó?
csak úgy....
@Eriksson: na gyütt az értelmes @Eriksson: is,egy esti kellemes faxverésre,mert öt sem a volt györi pógármester baxoldája izgatta föl ,hanem a verölegény gréczy...
"Kell még mondanom valamit Ildikó? " :)
Sámannus
Jó látni, hogy így is tökön tudják magukat lőni. Ők nem az ördög ügyvédje ugyi.
teuton
@Shikari: Hülye szarospelenkas! A cikkhez nem tudsz szolni? A pestiprostik a 128. pert vesztettek el, mert folyamtosan hazudnak es ragalmaznak! A különbseg csak az, hogy ök nem tudjak ezt mint te, nevtelenül, a szaros pelenkaban ülve - bar utobbi igaz lehet- tenni, ezert millios karteriteseket kell, fizessenek. Vajon az a penz kinek a közadakozasabol jön össze -v.ö. Hadhazy-???
RonaGyuri
a cenzor tobzódik:

balramagyar.hu/2020/02/24/hadhazy-akos-nem-akarmit-szurt-ki-orban-irodajaban-nagyon-nem-fog-nekik-tetszeni/?fbclid=IwAR0y4K-djP2ROf2pIohvXD-j3gicGEe6fAR2tn8X1ijTfyQQ7idzcn3eQao

Orbán (fideszeseknek: Főnök) dolgozószobájában álló böszme nagy földgömb már akkor is zavarba ejtett, amikor még nem hívták fel a figyelmemet a valaha a Führer dolgozószobájában állt hasonló jelképre. Azóta még nyomasztóbb a mellékelt kép.
teuton
@Shikari: Szarospelenkas! Nem tudsz ujitani? Meg mindig 30-50 irasjelet hasznalsz 2 sorban (!!!), mert betükre nem telik? En kicsinallak teged, barmit röfögsz. Durr-fing testvered mar lekotattam. Hamarosan te is visszavaltozol drotszamarra, vagy elfelejtetted a belepesi kodot?
Ja, a temahoz megint nem sikerült 1 betüt sem irj... Engem bizony nagon erdekelne, hogy a 128 elvesztett per költsegeit es a karteritesi összegeket, ami több 100 millio ft lehet, vajon ki fizette ki a stricik helyett? Te kalapoztad össze???
Rockxy
perszehogy pertnyert!
fasiszta diktatúrában ez természetes.
Clavigo
@Shikari: Beléd is jó reggelt,,te tölcsérseggű szopóautómata...
volvós
...pestisrácok, mint Magyarország vezető nemzeti buziklubja !!!
teuton
@Shikari: Szarospelenkas! Többre nem futja a szokincsedböl? Esetleg kerdesekre valaszolni, a temahoz szolni... Megy tovabb megint a magadalaszaras napi 16 oraban? Ha neked ez jo... Az pedig felhaborito, hogy most csak 10 jelet hasznalsz, kifogyott a tinta a gepedböl? Hajra tovabb, a hetvegen is meg kell legyen a napi 14-16 oras müszak, különben nincs tiszta pelenka!
teuton
@Shikari: Mi van szarospelenkas? Most,mar csak 1 sorra es 30 irasjelre futja? Azonkivül csak 6 oras müszak? Elfogyott a penz es nem kapsz többet, vagy ugy tele van mar a pelenkad szarral, hogy belefulladtal?
SystemError
@Shikari: Nahát nahát, úgy látom kezdenek kiismerni az emberek nyugger rém :) Délután lesz tapsikoló, csengettyűs, riogatós műsor is? :)

Csicskák az ilyenek nem? :)))
24.hu/belfold/2020/03/02/mtva-belso-level/
csak úgy....
@Shikari: persze ma sem mentél munkát keresni!? tibi-tibi...
csak úgy....
@Shikari: "Minden héten kellene egy Horthy mellett kiálló és érdemeit felsoroló tüntetés." miért csak minden héten? te ráérsz minden nap mint munkakerülö...
szegény horthy ,mit mondana erre,hogy ilyen cselédnek is gyöngécska banda dicsöiti !?
tibim,te kanásznak sem köllenél a horthy birtokon...,persze ezzel nem vagy egyedül ;)
csak úgy....
@SystemError: ez a munkakarülö nagyon beléd van esve,föl kéne venned csicskásnak ,vagy putzernek ..., most képzeld el,hogy mennyire irigyelnélek ha lenne egy privát Svejkod. ;)
SystemError
@csak úgy...: Nem kell felvenni..Aggódik mindig helyettem, hogy becsomagoltam-e, várna a kapuban kis csengettyűvel a nyakán, hogy mindig tudjam hol van, akár este is. Olyan, mint egy pincsi, csak hülye, de ugyanúgy stresszes a méretei miatt.. Szerintem nem kap elég svéd masszázst. Ez lehet a baj!
SystemError
@csak úgy...: Egy jó halolajas svéd masszás, hmm de jó ha mindig kéznél van egy kis halolaj! :)
csak úgy....
@SystemError: a tibink már a kutyának sem köll a svéd migráncsról nem is beszélve...,az is csak elcsavarta a buta buksiját!
teuton
@Shikari: Mi van szarospelenkas? Egy rövidebbek lesznek a mocskaid? Elfogyott a szokincs? De latom, masok is foglalkoznak veled, sajnos hiaba, mert egy primitiv naci trollbol nem lesz kommunista szalonna, mondta a nadtetöt nyelvt. Vagy valami ilyesmit...
silber13
@teuton: Sosem volt ennek a fitymaszos kabócának szókincse, régóta más írja a kommentjeit, vagy összamásolgatja,plagizálja a szövegeit.
Jozefina
A fideszes skacok már egy idelye a husszú cicin lógnak!!!???
Rockxy
fasisztazorbán diktatúrában ez a természetes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.