A katolikus püspöki kar is sietett hangsúlyozni, hogy a mintegy ezer, egyházi intézményben dolgozó pedagógus állásfoglalása nem tükrözi az álláspontjukat. Tegnap este került ki a pesti Piarista Gimnázium honlapjára az új NAT-ot kritizáló állásfoglalás, amelyet több tucat egyházi iskola tanárai, összesen mintegy ezer pedagógus írt alá. A szöveg hangsúlyozza, hogy a magyar oktatás válsága régóta tart, nem az új NAT idézi elő, amelynek amúgy vannak előremutató részei is. Ezzel együtt a pedagógusok úgy látják, és ezt részletesebben is kifejtik, hogy „a magyar oktatás egészének várt megújulását – néhány részterület kivételével – a bevezetett Nemzeti Alaptanterv és a kerettantervek nem segítik, hanem akadályozzák.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Málna: Es mire jutottal a sok gondolkodas utan? Arra is gondoltal, hogy hany 1000 tanar nem irta ala, mert FEL a megtorlastol??? Tiszta 50es evek a rendszar! NEM irashiba, a rendszer szar!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: Persze, persze, te mindent jól látsz :) :) :) Ez is egy módja a meghátrálásnak, habár a tények tagadása más műfaj.
Szerintem te a krumpliért sem fizetsz...
Sámannus
Az egyházak politizálnak , amikor fidesz gyűléseket tartanak mise helyett a szószékről bizony.
teuton
@Málna: Figyusz analfabeta! Tanulj meg legalabb olvasni! Azt irtam, EZ itt egy szelep! Az oldal tulajdonosa egy Mezsaros-ceg, barmikor lezarhatja!
TE miert nem vallalod magad valos reggel +keppel fent??? En ott vagyok! Ha te is ott lennel, nem csak itt lent mocskolodnal, akkor kiderülne esetleg, melyik egyetemen takaritasz? 1 kerdes csak: Melyik magyar regionalis/megyei lap a 19 megyeböl független es nem fidesztulajdon? Es hasonlitsd ezt össze a 16 nemet tartomannyal! EGYETLEN kormanylap sincs, semmelyik ujsagot nem penzeli a nemet allam, közönseges üzleti vallalkozasok, mint a sarki zöldeseges!!!
division
@teuton: " Foglalkozás: Nincs megadva
Életkor: Nincs megadva
Lakóhely: Nincs megadva
Személyes honlap vagy blog: -
Kedvenc idézet, mottó: Nincs megadva
Szeretem: Nincs megadva
Nem szeretem: Nincs megadva
Kedvenc témáim: Nincs megadva "
Ez van az oldaladon. Ez a valós kép, név?
Nem értem igazán.
teuton
@division: Primitivkem, hova tevedtel? Ne a pedofil oldalakon keresgelj, en nem vagyok ott, hanem a nagykövet! Ö rejtette el magat, vagy csak megprobalta, de eleg hülye volt hozza. Teged hol talallak? Majd üzenek neked, aztan lathatod, ki vagyok! Meg a lakcimem es telszamom is lathato!!! Tehat hol a TE VALOS fb-reged??? Lökd ide a linket!
Egyebkent pedig ne erölködj a nagyapadtol tanult nevtelen spicliskedessel, latom teljesen analfabeta vagy a neten. Ha a fb-oldalamra mentel volna, akkor latnam, ki latogatott meg es tudnam, ki vagy? Erröl ugye nem tudtal???
division
@teuton: Ezzel csak egy a baj: Nincs facebook oldalam, ami ott megy politikai szintéren elég kétségbeejtő az ellenzéki kommentelők alpári megnyilvánulásai miatt. Épeszű ember nem ott tartja a kapcsolatait az ismerőseivel, hanem telefonon. Olyan személytelen az egész. A propi pont azért jó, mert itt mindenki nick néven van. Egyébként meg nem járok pedofil oldalakra, de azért a pride - on majd megpróbálok rád keresni amikor vonulsz:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.