Az ellenzék javaslatai hiteltelenek – közölte a Fidesz az ellenzéki pártok nyilatkozataira reagálva szombaton.

Fidesz: az ellenzék javaslatai hiteltelenek
Fotó: fidesz.hu

Azt írták: az ellenzéki pártok 2008-ban már megmutatták, hogyan kezelnék a válságot, megszorításokkal, adóemelésekkel, bércsökkentéssel és IMF-hitellel.

A Fidesz továbbra is támogatja a kormány járvánnyal, és annak következményeivel kapcsolatos intézkedéseit, melynek középpontjában az emberi élet védelme, valamint a munkahelyek megvédése áll – hangsúlyozták.

Kiemelték: a Fidesz kiáll a járványügyi alap létrehozása mellett és egyetért azzal, hogy a pártok is fizessenek be ebbe.

(MTI)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessen mondani, jelenleg mi a legfőbb javaslata a kormánynak???
Kitől, mennyi pénzt vonjanak el, amit természetesen a lakosság fog befizetni! És a két helyzet egyébként sem hasonlítható össze!
Támogatják a munkából kiesőket? Persze! Irreális elképzelésekkel.
Mesélnek a munkáról, mikor ha szembe jönne velük, akkor sem ismernék fel! Igen erre pénz kellene! Nem letagadni az uniós támogatást, nem osztogatni és fosztogatni a korlátlan idejű hatalommal vissza élve a járvány veszély égisze alatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@kereső: Igen, ez is benne van a pakliban - épp ezért tiltakozom az ellen, hogy most az irányítást egy másik társaság vegye át! Szerintem a jelenlegi intézkedések nem rosszak, és egy új társaság első dolga nem a vírus elleni védekezés lenne, hanem gyorsan ők akarnának meggazdagodni - még akkor is, ha most mást állítanak! Egyébként jobb tervvel, ami a vírus terjedését megállíthatja, a betegeket meggyógyíthatja - eddig más sem tudott előállni. A világon sem...
kereső
@vacsi: Ha belegondolsz, akkor ennek a kormánynak az első "intézkedései" sem a járvány megfékezéését szolgálták/szolgálják. Mi köze van a virus elleni védekezéshez a városliget beton tengerré változtatásának, a kikötőre adott állami támogatásnak, schmidt mari épület adományának, az egyházak megtámogatása több milliárd forint értékű épületekkel, az egyetemek autóniiájának teljes megszüntetáéséhez...soroljam még? Csak éppen az emberek maradnak ki ebből a nagy "megvédési akciótervből"-és ne mond nnekem, hogy az Újak ezt csinálnák- honnan tudod? Mert orbán=fidess azt mondja. Tudod, mit higyjél csak., ahelyett hogy gondolkodnál.
ómió
Efftársilag máig is fél karjukat adnák az évi 2x-i gázáremelésért!
lusta
@verőce21: Sajnos ön drága sztrovacsek téved, ha visszatekintek az utóbbi 30 évre, mindig a baloldal volt az, amelyik kihúzta a bajból az országot.
lusta
@verőce21: Hát igen, a Soros ösztöndíjasok tették lehetővé, majd Járai elvti a kamatokat az égbe röpítve az MNB kamatokat rákényszerítette a devizahitelekre a zembereket. Úgy látom rövid az emlékezete.
Jozefina
A többi bohócnak már nem jutott hely??!!! Panoráma képet is lehet csinálni mimd a 133 bátornak mondott lényről!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.