Mint arról a múlt héten beszámoltunk, pártunk és kormányunk megtiltotta a budapestieknek és a Pest megyeieknek, hogy a hétvégén útra keljenek. Arról is beszámoltunk, hogy ez jogtalan intézkedés volt, ennek ellenére sorra büntettek a rend éber őrei. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ez a kis "báb" csak azt mondta, amit akkor mondania kellett, így járatva le magát és az egész bagázst!!!:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
Aki fel tudott mutatni fideszes tagsági igazolványt, azt tovább engedték.
vacsi
Ha Gulyás Gergely csak a mai kormányinfón mondta, hogy bárhova mehetnek, akkor a rendőrök jogosan bírságoltak. Egyébként is, üljön mindenki otthon, a fenekén! Elég baj az, ha valakinek muszáj mennie!
kereső
Milyen új divat ez, hogy a kormány és szóvivője a facee-n közli a kormány döntéseit? Orbán is ott ismerteti mostanság teljhatalmú rendeleteit.
Azért azt el kellene már tudni!!! dönteni a magyar kormánynak, hogy most akkor szivassuk a pestieket, vagy sem. Vagy jó rendőr-rossz rendőrt játszanak. Szentkirályi Alexandrának nem ez volt az első esete, hogy mást mondott- mint a törzs.
teuton
@vacsi: Aha... Tehat rendeleteket, törvenyeket a kormanyinfon szokas SZOBAN közölni, amik azonnali hatallyal ervenybelepnek... Melyik demoktarikus jogallamban van ilyen??? Ja, Orbanisztan nem demokratikus jogallam...
vacsi
@teuton: Most nincs idő lacafacázni! Akinek kocsija van, az nyilván naponta nézi a kormányinfót is - miheztartás végett! És ilyenkor nem megtárgyalni kell, hogy mi legyen...
teuton
@vacsi: Ja, persze... Igy müködik a diktatura!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.