Mint arról a múlt héten beszámoltunk, pártunk és kormányunk megtiltotta a budapestieknek és a Pest megyeieknek, hogy a hétvégén útra keljenek. Arról is beszámoltunk, hogy ez jogtalan intézkedés volt, ennek ellenére sorra büntettek a rend éber őrei. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ez a kis "báb" csak azt mondta, amit akkor mondania kellett, így járatva le magát és az egész bagázst!!!:DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Ezek visszafizetnének bármit??? kötve hiszem...és nem a talpas tehet róla,azt kell megrángatni,aki parancsba adta...
ágimami
Ez a kis "báb" csak azt mondta, amit akkor mondania kellett, így járatva le magát és az egész bagázst!!!:DDD
Gyütt Mönt
Aki fel tudott mutatni fideszes tagsági igazolványt, azt tovább engedték.
vacsi
Ha Gulyás Gergely csak a mai kormányinfón mondta, hogy bárhova mehetnek, akkor a rendőrök jogosan bírságoltak. Egyébként is, üljön mindenki otthon, a fenekén! Elég baj az, ha valakinek muszáj mennie!
kereső
Milyen új divat ez, hogy a kormány és szóvivője a facee-n közli a kormány döntéseit? Orbán is ott ismerteti mostanság teljhatalmú rendeleteit.
Azért azt el kellene már tudni!!! dönteni a magyar kormánynak, hogy most akkor szivassuk a pestieket, vagy sem. Vagy jó rendőr-rossz rendőrt játszanak. Szentkirályi Alexandrának nem ez volt az első esete, hogy mást mondott- mint a törzs.
teuton
@vacsi: Aha... Tehat rendeleteket, törvenyeket a kormanyinfon szokas SZOBAN közölni, amik azonnali hatallyal ervenybelepnek... Melyik demoktarikus jogallamban van ilyen??? Ja, Orbanisztan nem demokratikus jogallam...
vacsi
@teuton: Most nincs idő lacafacázni! Akinek kocsija van, az nyilván naponta nézi a kormányinfót is - miheztartás végett! És ilyenkor nem megtárgyalni kell, hogy mi legyen...
teuton
@vacsi: Ja, persze... Igy müködik a diktatura!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.