Renner Erika a Blikknek nyilatkozott a fordulat kapcsán.

"Tudtam, hogy hazudik" – mondta a lúgos orvos áldozata: nem várt fordulatot vett az ügy

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség vádirata alapján a bíróság – egyelőre nem jogerősen – 200 ezer forint pénzbüntetést szabott ki arra a nőre, aki hamisan tanúskodott és hamis okirat elkészítésére is rábírta munkatársát – közölte a Fővárosi Főügyészség.

A Blikk információi szerint arról a kórházi dolgozóról van szó, aki hamis alibit biztosított B. Krisztiánnak, a lúgos orvosként hírhedtté váló és a bíróság által 11 évre ítélt doktornak.

- Tudtam, hogy hazudik, én magam jelentettem fel!

- jelentette ki a most is rendőri védelem alatt álló Renner Erika a Blikknek. – Nem tartom méltányosnak az összeget, amit kiszabnak rá. Fel nem tudom fogni, hogy mi vezette őt arra, hogy hamisan valljon. Ezért a vallomásért állt meg a bírósági tárgyalásom 2014-ben. Örülök azonban, hogy végre kiderült az igazság és remélem, hogy több ilyen az ügyben már nem fog előfordulni.

Mint ismert, B. Krisztián, a Budai Irgalmasrendi Kórház volt igazgatója ellen az volt a vád, hogy hét éve megtámadta volt barátnőjét, és bestiálisan megkínozta. Az évek óta húzódó ügy elkerülhet a Kúria elé, s ha ott lesz, B. Krisztiánnak esélye lesz szabadulni, ettől Erika már most tart.

Forrás: Blikk

Illusztráció: Pixabay

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@vacsi: Nem, ez sajnos nem vicc. Ez a fidesz által megvalósított családi-rokoni-baráti ""rögvalóság"". A keresztény, fehér, heteroszexuális erkölcs és nők iránti megbecsülés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
@peterkelemen: ne felejtsük el, hogy az orvosi szakma összezár, sajnos nemcsak a jó értelemben.
vacsi
Hamis tanúzásért 200 ezer?! Ez vicc?
namihami
@vacsi: Nem, ez sajnos nem vicc. Ez a fidesz által megvalósított családi-rokoni-baráti ""rögvalóság"". A keresztény, fehér, heteroszexuális erkölcs és nők iránti megbecsülés.
jesz
Ez a bűnöző lúgos rokonnya(sic) egy fontos embernek...aki pedig közel ül a tűzhöz, az bizony jobban melegszik..

Sajnálom a nőt, de amíg ilyen a jog...
SystemError
Biztos ha kijön, akkor elmennek bulizni a pedofil fideszessel. ki tudja, még lehet szerelem is lesz belőle
Klubtag
@namihami: Nem, ez sajnos nem vicc...mint ahogyan az sem vicc, hogy ugyancsak kettőszázezer forintra büntet a magyar rendőrség egy autóst, aki második alkalommal (visszaesőként?!?!?!) dudálni merészelt az utcán - véleménynyilvánítási célzattal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.