Orbán Viktor – a többséggel ellentétben – nem tapsolta meg Volodimir Zelenszkijt, amikor az ukrán elnök megérkezett az Európai Parlament soron kívüli plenáris ülésére csütörtökön.

Orbán Viktoron röhög és egyszerre szörnyülködik a világ: mémoldalra is felkerült a Zelenszkijjel való találkozása
Fotó: Ukrainian Memes Forces

Pechjére a magyar miniszterelnököt pont Zelenszkij mögé állították, így ország-világ láthatta duzzogását.

A 24.hu vette észre, hogy Orbán mutatványa a nemzetközi sajtóban és a Twitteren is útnak indult a hírnév felé, sőt a megosztások között ott van A Ukrainian Meme Forces oldala is, ami talán a legnagyobb ukránpárti mémeket terjesztő oldal.

Forrás: 24.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
@justhpeter: Sajnos már sok gond van a memóriámmal, nem emlékszem, hogy írtam olyat, hogy Oroszország nyer, viszont Ukraina biztos, hogy belerokkan. A férfilakosság „lassan” kihal, de biztos ez is a terv része, majd a földeket felvásárolják az amcsik, és betelepítenek afrikaiakat, és ázsiaiakat. Oroszország a méreteihez képest nagyobb vezteség nélkül túl lesz a harcokon. Az európai piacok helyett talál újakat (még keresnie sem kell). Európa viszont kényszerpályára kerűl, ami már nagyon sokba kerűl, és fog kerűlni. Na, ennek nem akarja kitenni a magyarokat Orbán...
justhpeter
@almalibre: Oroszországnak mindenhogyan vége lesz. A háboró visszaveti vagy 50 évre.
almalibre
@justhpeter:Mégis, mihez képest? Mióta elkezdték a balhét a szankcióknak köszönhetően nőttek a bevételeik. Ott nincs infláció, boltok tele vannak mindennel, áremelkedés nélkül. Ha valamit nem kaphatnak megközvetlenűl, megszerzik közvetetten... Nincs energia válság, működik minden... Persze vannak kiadások és emberveszteség is (ami becslések szerin már eléri az 0,1%-ot).
justhpeter
@almalibre: Kb akkor fog kapni fejlett technológiát, amikorra lejár az Ukrajna lerombolásáért kiszabott jóvátétele. Ugye ez nem holnap lesz. Gyakorlatilag az eddigi szövetségesei mind a technikai fejlódésben, mind a gazdaság területén ellépnek mellette, vagyis a vezető szerepe kétséges lesz. s mindezt megelőzően valami mondani kell az elhunyt orosz katonák családjainak.
almalibre
Ez csak akkor lenne igaz, ha a fejlett tecnologiának egyetlen forrása lenne. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.