Orbán Viktor magyar kormányfő "amikor szükséges és időszerű lesz", ellátogat Kijevbe.

Orbán Viktor döntött! Kiderült, hogy ellátogat-e Kijevbe, miután meghívta Zelenszkij Fotó: Európai Tanács

Az ukrán elnök is részt vett a csütörtöki rendkívüli EU-csúcson Brüsszelben, Volodimir Zelenszkijjel külön is találkozott Orbán Viktor a görög, a horvát, a szlovén miniszterelnök, az osztrák kancellár valamint a bolgár és a ciprusi államfő társaságában. Pénteki számában a Népszava arról írt, hogy a zárt körű találkozón Zelenszkij meghívta Kijevbe a magyar miniszterelnököt. A lap értesüléséről, illetve, hogy mikor utazik Orbán, a 444.hu megkérdezte a sajtófőnökét. Havasi Bertalan azt válaszolta, hogy

A hír igaz, az ukrán elnök meghívta Orbán Viktort. Amikor szükséges és időszerű lesz, a miniszterelnök ellátogat Kijevbe

Több tagállam vezetője járt már Kijevben kétoldalú egyeztetésen. Orbán Viktor kormányfőként nem, de Novák Katalin államfő tavaly novemberben meglátogatta Zelenszkijt.

A magyar miniszterelnök azért kezet már fogott az ukrán elnökkel: csütörtökön, az uniós csúcson, amiről Orbán érdekes képet posztolt közösségi oldalán.

Forrás: 444.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Kár lenne veszélyeztetni a családi gépet és a széles körű kísérők épségét egy baráti lövés bekapása miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
L!
De annak még nem jött L az ideje,mert most nagyon veszélyes a helyzet
Ennyit a bátorságról és Európa +védéséről...
O +Felcsútra hívja + 1 jó kis borozgatásra Volomodir kollegát!!
csak ennyi
J.L.
barátilag
J.L.
szép új világ
Ez az utcai harcos oda, ahol a tényleg lőnek? Ugyan már! Hiszen, még az óvodai ünnepségekre is golyóálló mellényben jár!
Gyurka80
@terlasz: Te nem tudod, hogy zselé színész? Akkor nézd az rtl-en a filmet,
ómió
A "sohanapjánt" diplomatikusan így mondják!?
szegény hazám
Egy nem igazi utcai harcos akkor erős igazán, ha ellenfele gyenge. Ha az ellenfél erős, akkor fülét farkát behúzva, baromságokat nyüszítve elhúz a sunyiba. Jellemzője még, hogy pánikszerűen kerüli a veszélyes helyzeteket, önmaga biztonsága mindennél előre valóbb. A nagy gyűlésről, amikor a nép veszélybe kerül a hátsó "ajtón" páncélautóján elmenekül. Óvodásokat csak golyóálló mellényben látogat, hátha találat éri egy vízipisztolyból. Nem keveredik a nép egyszerű fiaival, csak válogatot, jól megszűrt, megvizsgált közönség előtt hinti az észt, bizonyítja rettentő erejét. Kijev nagyon veszélyes hely, ott még rakéta is becspódhat, és ha őt találat éri mi lesz a Magyar Hazával? Ki menti meg a magyar embereket? Az igazi harcosra itthon van szükség. További veszélyt jelenthet egy értékes vezetőre pl. egy katonai pucs. Ezt úgy lehet kivédeni, hogy le kell váltani a megfáradt öreg tiszteket. Ez egy szép új világ, ebben a birkák békésen legelészhetnek, mindenkinek jut zabálni való, akinek meg nem, annak ott az árok.
Alfa
orbán és a fidesz-ner szekta egy nyüszítő veszett kutyafalka,akiket a sintéreknek kell befogni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.