Orbán Viktor magyar kormányfő "amikor szükséges és időszerű lesz", ellátogat Kijevbe.

Orbán Viktor döntött! Kiderült, hogy ellátogat-e Kijevbe, miután meghívta Zelenszkij Fotó: Európai Tanács

Az ukrán elnök is részt vett a csütörtöki rendkívüli EU-csúcson Brüsszelben, Volodimir Zelenszkijjel külön is találkozott Orbán Viktor a görög, a horvát, a szlovén miniszterelnök, az osztrák kancellár valamint a bolgár és a ciprusi államfő társaságában. Pénteki számában a Népszava arról írt, hogy a zárt körű találkozón Zelenszkij meghívta Kijevbe a magyar miniszterelnököt. A lap értesüléséről, illetve, hogy mikor utazik Orbán, a 444.hu megkérdezte a sajtófőnökét. Havasi Bertalan azt válaszolta, hogy

A hír igaz, az ukrán elnök meghívta Orbán Viktort. Amikor szükséges és időszerű lesz, a miniszterelnök ellátogat Kijevbe

Több tagállam vezetője járt már Kijevben kétoldalú egyeztetésen. Orbán Viktor kormányfőként nem, de Novák Katalin államfő tavaly novemberben meglátogatta Zelenszkijt.

A magyar miniszterelnök azért kezet már fogott az ukrán elnökkel: csütörtökön, az uniós csúcson, amiről Orbán érdekes képet posztolt közösségi oldalán.

Forrás: 444.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Kár lenne veszélyeztetni a családi gépet és a széles körű kísérők épségét egy baráti lövés bekapása miatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
"Amikor szükséges és időszerű lesz" :) majd ha már nem lünek, mert attól nagyon fosik a szentem!
sokanvagyunk
Kár lenne veszélyeztetni a családi gépet és a széles körű kísérők épségét egy baráti lövés bekapása miatt.
Macskaszem
Úgy gondolta a trottyos gatya, majd akkor lesz időszerű a látogatás, ha Putyin elfoglalta Ukrajnát. Remélem soha nem kerül rá sor.
kulabombaafityiszre
Majd pont az ember aki most jött a templomból fog kijevbe menni amikor az ovit is golyóálló mellényben
látogatja meg.HAHAHA
csak úgy....
@Maccska: és akkor mi a faxért megy a türk tanácsba ha hívhatná is öket?
kecskézzél,neked az jobban megy!
csak úgy....
@Maccska: tudjuk, te a kecskéd nélkül egy tapottat se! :)
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 14:29
Neked nem kell senki nem hívott meg.
kulabombaafityiszre
A nagy utcai harcos főröfi már a gondolattól is beszart.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 14:37
Vlded amit nem lehet.Női politikusok is el meretek menni,csak a gazdád nem tud bátorak lenni.
Pedig a szellemi fogyatékos mészáros a nagy barátja is mondhatná neki:viktor merjél bátorak lenni,ha már a fiataloknak ajánlgatja.HAHAHA
jáger laszló
Arrafelé igazi bombák potyognak az égből nem árbombák és azt ki nem állhatja Viktor mert azokat nem lehet befagyasztani
és a hazát +védeni is bonyolultabb!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
J.L.
balos
@Philip Marlowe: Álmodj nyomorult!Akkor mond ezt,mikor a feleségedet fogják a vagner legények partiba dugni!
Eladott Ország
Itt valami nagyon nem tetszik a pöffetegnek, vélhetően nem a kedvére szólt be Charles Michel,a többiek eléggé somolyognak. Á, csak beszart. Azt hitte csak egy sunyi fingot fog kiereszteni, aztán észrevette, hogy cuppog a segge. Fujj ez legalább olyan gusztustalan, mint a nomád állat a Kolostorban, aki disznókörömből nyeli a páleszt, és pörköltszaftos ingben gratulál fiatal házasoknak, az igényvesztett totyakosseggű. Nézd Viktor." Íme az ember" aki az országa érdekében dolgozik. Drága Viktor, most itt a kiváló alkalom, hogy végre találkozzatok, mert tudjuk eddig mennyire elfoglalt voltál." Orbán kilóg a sorból, mint egy disznószaros gumicsizma a Bocuse d'Or-on. “Legalább az órámat nem lopta le” - Zelenszkij.
uploads.disquscdn.com/images/1b84af3dd887a2dfe0c43c22b69c13f6f65da6d5a68c6073956312ce571121d1.jpg?w=800&h=470
Téma volt a találkozó a közösségi témában is. A legtöbb lájkot azt kapta, ahol megkérdezték, Orbán hol van? Minden uniós államfő kezet fogott vele, Orbán meg ugye ott üldögélt egyedül az asztalnál. Tiszta szégyen. Többi komment azt ecsetelte angolul, hogy mi a francot keresünk mi a NATO-ban és az Unióban. Írta valaki azt is, Orbán csak Putyinnal szeret igazán kezet fogni. Na mindegy, a magyarok arca ég, mert ezzel az undorító suttyó náci bunkóval azonosítják, meg a 3 millió retardált barommal, akik ezekre szavaznak.
Az egyik legnagyobb ukrán mémoldal például húsvét-szigeteki kőfejhez hasonlította a nem tapsoló Orbánt:
uploads.disquscdn.com/images/7100ced1930a311c76b156f12e354a4a14a92288a17cc2786cb4c95c4b471469.jpg?w=800&h=453
Eladott Ország
Egy ukrán kommentelő: Vedd észre a putyini trollt: mindenki Zelenszkijt, a háborúban álló elnököt tapsolja, kivéve persze Orbánt, a seggfejet. Köszönöm Victor, hogy emlékeztettél minket arra, hogy miért foglalod el az első 4 helyet a napi seggfejek rangsorában.
twitter.com/maria_drutska/status/1623664139468931075?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1623664139468931075%7Ctwgr%5E0e542ace2d0f5ecc28aae81a723c1f35ae67fa4e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2023%2F02%2F09%2Forban-viktor-volodimir-zelenszkij-europai-unio-brusszel-csucstalalkozo-taps%2F
Orbán szívesen megy Moszkvába, ahol mindig kényelmesebb
twitter.com/klangwandler/status/1623733596530810880/photo/1
Qqberci
Meccset kell rendezni, akkor biztos oda eszi a fene...
Eladott Ország
@Maccska: ma, 16:52 ☻ Viktorunk így vált a hitványság mérőszámává. Álmodik a nyomor. GYomor! Így helyes! A szájhős és a hazájáért küzdő min. elnökök találkozója. Egy erőtlenné rabolt becsületét vesztett ország jelentéktelennél is kevesebbre becsült min elnöke, teljesen mindegy mit mondana, tapsolna vagy pfújolna. De annyi esze sincs, hogy ezt felmérje. Vagy legalább eltakarodna a francba, de maradt még ellopni való. Orbán élete végéig azért fog harcolni, hogy Európában az övéjéhez hasonló korrupt, jogállamot semmibe vevő kormányok legyenek többségben. Addig Magyarország folyamatosan egyre jobban lemarad Európától és a világtól is. Mindezt pusztán egyetlen beteg elme álma miatt. Ez marhára nem jön be! A lengyelek már nem állnak szóba vele, Meloni pláne, Le Pen meg ... le se szarják a ribancarcút.
uploads.disquscdn.com/images/253ebdd1733e6478be067ebbfe7fc2aa698e0e8ffdc13a03271608fd8ad6da37.jpg?w=800&h=450
Orbán homlokán a „Z” betű. "A magyar rezsimet végleg elhagyta 56 szelleme" – Verhofstadt. Nekünk ilyen "sztritfájter"
jutott.
uploads.disquscdn.com/images/633b274544b9401ffb4f1c2f26f9a11385694c8e49e4e81af55da618e9768cdc.png?w=800&h=536
nemkati
@KisTehen: Ezek legyenek az utolsó szavai.
kereső
Nem minden diktátor lesz világégés okozója, de minden diktátor rengeteg szenvedést, kárt okoz népének, országának.
A magyar diktátor most éppen a legsötétebb zsarnokok, tömeggy.lkosok cinkosa, Putyiné, Erdogané, Lukasenkáé, Hszi Csin Pingé...
Erre pedig nincs bocsánat.
Ez a történelem szégyenpadja, ahol a "kisdiktátotorok" bár kispadon ülnek csak, de ettől még a sötét oldalon állva a sötétség urainak szárnysegédei . .
simmering73
@Maccska: 14:16 Mert szívélyesen invitálta.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 15:11
Itt egy cumi bajnok van a beszari gazdád aki egy kis putyin csicska.
A nagy utcai harcos aki becsicskult putyinnak,egy igazi háborus országba fosik elmenni,még a női vezetők is ezerszer bátrabbak voltak.Egy az óvodába is golyómellénybe járó beszari magát utcai harcosnak nevező embert imádtok.HAHAHA
simmering73
@KisTehen: 16:32 Hol olvastad, hogy jövő hétre meghívta?
fergeteg
Ennyi büdös prosztó baloldali bolsit egy puttonyban.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 17:55
Ugyan már ez a putyin csicska orbán simán beszart a felkinált lehetőségtől.
Egy beszari gyáva ember,csak a pofája nagy.
gina
Ez egy elmebeteg barom, elég volt belöle, össze vissza szinészkedik ,egy skizofrén állat, most az EU nak üzenget : Magyarországgal szembeni jogi eljárásokat fel kell függeszteni, vagy vissza kell vonni, illetve pénzzel támogatni kell a tagállamokat, köztük Magyarországot-- azt hiszi ez a zsiros proli hogy egy kis Ukrán látogatás elfogadása már szabad ajtót nyit ennek a mocskos beteg tolvajnak,, undoritó ez egy miniszterelnök?? ez egy rohadék cigány szinész,, remélem é átlát Brüsszel ennek a proli zsiros diszónak a tervén
gina
@fergeteg: Veled együtt te román szemét seggnyaló rohadék
Gyurka80
@gina: Neked a f@szzongorista színész jön be látom!
terlasz
@Gyurka80: Milyen színészről beszélsz? Ukrajna (hatszorosa Magyarországnak) elsőszámú vezetőjéről van szó. Ilyen alapon a vezéred is csak egy mezei jogász, aki sosem bizonyított a szakmájában, tehát senki.
jáger laszló
L!
De annak még nem jött L az ideje,mert most nagyon veszélyes a helyzet
Ennyit a bátorságról és Európa +védéséről...
O +Felcsútra hívja + 1 jó kis borozgatásra Volomodir kollegát!!
csak ennyi
J.L.
barátilag
J.L.
szép új világ
Ez az utcai harcos oda, ahol a tényleg lőnek? Ugyan már! Hiszen, még az óvodai ünnepségekre is golyóálló mellényben jár!
Gyurka80
@terlasz: Te nem tudod, hogy zselé színész? Akkor nézd az rtl-en a filmet,
ómió
A "sohanapjánt" diplomatikusan így mondják!?
szegény hazám
Egy nem igazi utcai harcos akkor erős igazán, ha ellenfele gyenge. Ha az ellenfél erős, akkor fülét farkát behúzva, baromságokat nyüszítve elhúz a sunyiba. Jellemzője még, hogy pánikszerűen kerüli a veszélyes helyzeteket, önmaga biztonsága mindennél előre valóbb. A nagy gyűlésről, amikor a nép veszélybe kerül a hátsó "ajtón" páncélautóján elmenekül. Óvodásokat csak golyóálló mellényben látogat, hátha találat éri egy vízipisztolyból. Nem keveredik a nép egyszerű fiaival, csak válogatot, jól megszűrt, megvizsgált közönség előtt hinti az észt, bizonyítja rettentő erejét. Kijev nagyon veszélyes hely, ott még rakéta is becspódhat, és ha őt találat éri mi lesz a Magyar Hazával? Ki menti meg a magyar embereket? Az igazi harcosra itthon van szükség. További veszélyt jelenthet egy értékes vezetőre pl. egy katonai pucs. Ezt úgy lehet kivédeni, hogy le kell váltani a megfáradt öreg tiszteket. Ez egy szép új világ, ebben a birkák békésen legelészhetnek, mindenkinek jut zabálni való, akinek meg nem, annak ott az árok.
Alfa
orbán és a fidesz-ner szekta egy nyüszítő veszett kutyafalka,akiket a sintéreknek kell befogni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.