Hátulról támadva, viperával ütött le egy férfit egy nyolctagú társaság, ezután pedig ütötték-rúgták, sőt le is fújták valamivel, egy pénteken, egy, a Youtube-ra feltett videó szerint.

Nyolc símaszkos alak támadt viperával egy férfira – különös fejleménye van az ügynek

A videó felirata szerint szélsőbalos támadók ütötték a férfit. Forrás: Youtube

A videó címe szerint – Antifa Attack, Budapest, Hungary, Europe, February 2023 – a military ruházatba öltözött férfit megtámadó maszkos elkövetők antifasiszták. A feliratok alapján viszont csak annyi biztos, hogy a felvétel Magyarországon készült, mint kiderült, Gazdagréten – írja a Telex.

A rendőrség a HVG-nek megerősítette, hogy pénteken fél egykor érkezett hozzájuk egy bejelentés, miszerint a Gazdagréti téren egy férfit megvertek, az ügyben a XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást kezdett felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.

Az áldozatot kórházba vitték. A támadók kilétéről a rendőrség annyit árult el, hogy az eset valamennyi körülményét vizsgálják.

Forrás: Telex, HVG
Fotó: Youtube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Pintér büszke lehet: ennyit ér a rendőrség tiltása !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Pintér büszke lehet: ennyit ér a rendőrség tiltása !!!
Emmersson71
@Maccska: Az a baj, hogy ezt komolyan gondolod :(
jáger laszló
Hogy m,i történt??
Seperc alatt kideríthető
többi az már csak maszatolás!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@KisTehen: Tőled legfeljebb anyád ő is gumikesztyűben,mert a nemzethyszar,nemcsak látszik rajtad,de a bűze még a többi fideSSes barmot is ide "csalja"!
Ludas Matyi
@jáger laszló: ezt is elsimitjak, mint a többi politikai bünözöt! Csak arra lennek kivancsi, hogy ki hivta meg öket, ki financirozta az itt letet, es ide az utat. Az Antifa a nemet politikusok ütös brigadja, amit a kormany financiroz Nemetorszagban, ha ki kell vonulniuk a Neo Nacik tüntetesei vegett.
Ludas Matyi
@Ludas Matyi: sorry a Nacik, Rechtsextremek tüntetei vegett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.