B. Tamás kiszámolta, mi kell ahhoz, hogy nagy kárt se okozzon, de azért bekerülhessen a kóterba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint egy budapesti férfival szemben folytat eljárást a IX. Kerületi Rendőrkapitányság, a férfi ugyanis a rendelkezésre álló adatok szerint november 16-án 6 óra körül egy 15 és fél centis pengehosszúságú késsel négy autó kerekét is kiszúrta a ferencvárosi Haller utcában.

Négy autó kerekeit is kiszúrta a Haller utcában, majd fel is adta magát, hogy börtönbe kerülhessen

Fotó: police.hu

A férfi ezután önként megjelent a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol feladta magát, a rendőrök pedig 6 óra 20 perckor elfogták. 

A 42 éves B. Tamást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztették letartóztatásra. A terhére rótt cselekményeket B. Tamás elismerte, és elmondta, hogy véletlenszerűen választotta ki a négy autót, amelyeknek azért szúrta meg csak egy-egy abroncsát, hogy minél kisebb kellemetlenséget okozzon a tulajdonosoknak – de azért neki sikerüljön börtönbe kerülnie. A férfi a nála lévő kést külön ebből a célból hozta el magával, amit át is adott a rendőröknek, akik ezt le is foglalták. 

Forrás: police.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
A megélhetési bűnözés egy új formája :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Sokba van a rezsiköltség a kaja pedig ingyen van. Ez van, az Orbán család jobban teljesít.
jesz
..."önként megjelent a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol feladta magát, a rendőrök pedig 6 óra 20 perckor elfogták. "...

Ez olyan hülyén hangzik...lehet, hogy a rendőri nyelvezet ezt kívánja, de a szerencsétlen ott ül a yardon, kiderül, tényleg igazat mond, ekkor elfogják..nem kellett kergetni, csak lefogni...de még azt sem...a kézrátétel elegendő, alig várja a zárka biztonságát..
vacsi
Meleg cella, meleg víz a zuhanyozáshoz, jó kaja, sportolási lehetőség, olvashat, tanulhat... igazi gyöngyélet lehet... Mert ha nem kapja meg, akkor majd megkapja a több milliós kártérítést.
NKF
Kérje magát a kecskeméti luxus bőrtőnbe! Ott meg minden,kaja,pia ,kurvák,stb.
ESCOBAR
Most csak az egyik szemét kell kiszúrni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.