Felkavaró részletek derültek ki.

Alberirsai családirtás: Többször is kért távoltartást a meggyilkot nő, egy volt katona a gyilkos

MTI/Lakatos Péter

Kivégezte a családját egy férfi Albertirsán szombat délután – számolt be róla a Propeller.hu is. Az RTL Híradó most újabb részletekről számolt be. A nőről azt írják, 32 éves volt. Őt egy vascsővel verte agyon a gyilkos. Kislánya két és féléves volt, őt megfojtotta.

Az RTL a meggyilkolt családanya húgára és a polgárőrökre hivatkozva állítja:

A nő többször is kért távoltartási végzést a férfival szemben.

Erről a Bors azt írja, volt is érvényben távoltartási végzés.

A gyilkos férfi korábban katona volt. Azt még nem tudni, magát hogyan sebesítette meg, amikor tette után önmaga ellen fordult. Őt most kórházban ápolják, rendőri felügyelet alatt.

Az albertirsai tanyán élő nőnek egy tízéves fia is van, ő nem volt otthon a támadás idején.

A rendőrségi szalaggal körülzárt helyszínen az eset után megjelent a halott nő apja, aki az RTL szerint „hisztérikus állapotban” próbált bejutni a házba, amit a rendőrök nem engedtek.

Őrizetbe vették az albertirsai családirtót

– közölte a rendőrség vasárnap délelőtt. N. Arnold nem tett vallomást. A férfi ellen ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás. Letartóztatását is kezdeményezték.

Forrás: RTL Híradó, Bors

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sajnos ide vezet hogy a fideSS moralisan es erkolcsileg is szetverte a magyar tarsadalmat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Sajnos ide vezet hogy a fideSS moralisan es erkolcsileg is szetverte a magyar tarsadalmat.
Csizmás Kond
@Yoda69: ...te meg vagy zöldülve...a társadalom a hülye külföldi buzipolitika áldozata, ahol a gyilkosnak a defektesnek a hülyének és minden abnormálisnak több joga van mint a normális embernek.
Yoda69
@Csizmás Kond: Te igy latod, en meg ugy, hogy a katona akit indokolatlanul elbocsatanak a seregbol osszezuhan mentalisan, es rovid elmezavarban ezt muveli.
Par hete egy nyugdijas hazaspar lett ongyikos mert a rezsicsokkentett 5x szamlat mar nem tudtak fizetni.
Es mennyi olyan lehet amirol nem is tudunk.
human
@Csizmás Kond: A folyamatos háborús retorika, a folyamatos ellenségképgyártás, a terror amit a kormány minden médiája ont magából nem segít a társadalom idegállapotán. Szerintem ez leszögezhetjük. Orbán annyit nyer a folyamatos retegésből, hogy az emberek félelmükben rá szavaznak, mint megmentő. Amit veszít az ország, hogy pszichésen romlik az emberek állapota.
Ditrich
Nagyon sok ember él a fidesz rossz politikája végett kilátástalanságban és ez nagyon rossz jövőképet vetít előre! DE amit ez az ember művelt arra ettől függetlenül nincs mentség sem bocsánat!
Csizmás Kond
@Yoda69: Katonát indoktalanul soha nem bocsájtanak el sehonnan. Annak van szerződéses idő amit letölt, ha kell hosszabbít ha meg nem bírja felmondanak, de hogy mint a szabóinasnak azt mondják, hogy holnaptól ne gyere olyan nincs.
Az öngyilkosságra való hajlam sem jön egy számlabefizetésbül, hanem esetleg abból, hogy azért nagy a számla mert nem tudta kiszámolni mennyit szabadna költenie...tehát labilis idegzet stb.
Yoda69
@Ditrich: Ez egyértelmű, es senki sem mentegeti a gyilkost. Remelem eletfogytot kap ezert, az is keves lenne a kioltott gyermek es anya eleteert. Szerencse hogy masik gyerek nem volt otthon, mert akkor az is halott lenne.
Yoda69
@Csizmás Kond: Lehet ez volt az utolso csepp a poharban. Van ugy hogy eveig nyel, tur az ember, aztan csak eljon az a pont, ahol a cerna elszakad. Amit a fideSS muvelt az elmult 10+ evben nagyon sok csaladnal es embernel szakithatta mar el a cernat.
human
@sgl: Orbán nem foglalkozik a családon belüli erőszakkal, mert nem hoz szavazatot. A társadalom hangulatát folyamatosan méreti a Századvéggel és egyéb udvari statisztikai műhellyel. Emlékszel még polgármesterre aki összeverta a feleségét és a vak komondorra fogta első körben? Na azt újraválasztották a településén. A magyarok fele szemet huny a családi erőszak felett. Egyfajta magánügynek tekintik. Ez az a néplélek amit Orbán a felmérésekből olyan jól lát. Csak hát nem javítani akar rajta, hanem inább saját céljaira kihasználja azt.
Csizmás Kond
@human: Az a folyamat amit vizionálsz nem a fidesz műve hanem az ellenzéké. Ők írnak naponta egy dologról ötvenféle elméletet...mint pl a háborusretórika ami baloldali felfogás mert a fiűdesz szeirnt békeirányzat, és azt is hangoztatja.
Számold össze vagy hasonlítsd össze hány fideszpártoló média és hány baloldali ír percernként félelemkeltő, rémisztő stb híreket...
Csizmás Kond
@sgl: ...a családon belüli erőszak nem fidesz mű hanem az adott emberé...olyanoké akik a háborúban, a békétlenségben, az utcai zavargásokban, a hetenkénti kormányváltásban stb látják a jövőt...és úgy élnek úgy viselkednek.
Csizmás Kond
@Yoda69: ...mondom, a cérna csak a vékony idegzet jele. Minden ember a saját sorsát maga kell irányítsa, az aki nem lát előre, nem tud kalkulálni a jelen eseményeiből az mindig a cérnavékony idegrendszerére hagyatkozik...
Csizmás Kond
@Horizont: Rosszul fogalmaztál...megszünt a szerződésük...
Amúgy a katonai szolgálat nem életreszólló hanem kondiciófüggő...na meg szükség...
human
@Csizmás Kond: Figyu! Ha most engem ezzel a békepárti kamu dumával akarsz etetni akkor ne fáradja. Találj fejben gyengébb célpontot erre. Sarki kocsma vagy fodrászat vagy hasonló :) Tudom jól, hogy ezt azóta nyomja Orbán amióta az oroszok megrekedtektek egy ponton Ukrajnában. Orbán pedig próbáljal elhitetni mindenkivel, hogy az egyetlen megoldás, hogy az oroszok megtarthassák az eddig elfoglalt területeket. Még a pápa sem azt mondja amit Orbán hiba hazudja ezt a médiátok midnen nap, attól még nem lesz igaz.
Csizmás Kond
@Horizont: ...pedig te ennél képtelenebb és valótlanabb sültelenségeket töredékből elhiszed mindig...
...nem mondom hogy nézz körül hogy mennyire okosak vagytok mert úgy sem látnál semmit, ugyanis neked és a hozzád hasonlóknak csak azt szabad látni amit a pillanatnyi politikai hovatartozás megenged...és ide nagyontökéletesen be is tagozódtatok akár egy robot...vagy a koncertzenész...vagy azt húzza vagy repül...
Csizmás Kond
@human: ...az legyen a te gondod...soha senkit nem próbáltam rábeszélni semmire, viszont attól függetlenül hogy ki mit hisz nekem a véleményem mindig az amit én gondolok.
Yoda69
@Csizmás Kond: Ezert daraltak le minden 45 evnel idosebb katonatisztet (de volt 42 eves is, Koszovot megjart), mert lejart a szerzodesuk? Ugyan mar. Kirugtak oket, igaz kozos megegyezessel, mert maskulonben vegkielegitest se kaptak volna. Az ok pedig prozaian egyszeru: orban be van fosva, hogy esetleg van kozottuk egy tokosebb legeny, aki megpuccsolna ot. Ezert kell hosszunyelvu lojalistakkal feltolnei a sereget.
Csizmás Kond
@Horizont: ..hogy nem fogadok el senkitől semmit ez hazugság...az is belebeszélés hogy én rosszul látok vagy hogy ki hogy lát...mindenki úgy lát ahogy akar, vagy ahogy tud...viszont a véleményem ugyanaz, semmilyen körülmén nem jogosít fel senki a gyilkolászásra...mert ha ez így lenne az is lehet te sem élnél...:*
Csizmás Kond
@Horizont: ...az mindenkinél az, de te mégsem akarod elfogadni a másét...és hogy megértsd mert hajlamos vagy a félreértésre az elfogadás nem azt jelenti, hogy magadénak ismered, hanem egyszerűen csak megérted hogy az a másik hozzáállása.
Csizmás Kond
@Yoda69: ...a ledarálási meséd nem elhihető, ezért nem is vitatható.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha van valaki a közeledben mond meg nekik hogy figyeljenek mert nem vagy magadnál és vigyázzanak rád, hogy ne tudjál kárt tenni magadba...
amúgy ki mondta neked hogy le vagy gyilkolva ...mert a környezeted akkor fordulj telefonos segítséghez...
kulabombaafityiszre
Az a szerencse,hogy elárulta az Orbán-kormány: Mindig a magyar emberek élete a legfontosabb.
A krvnytkt
Csizmás Kond
@Horizont: Az hogy neked mi hülyeség vagy mi butaság legyen a te titkod...ha megkérhetlek...és barmozd aki szoptatott mert általa lettél olyan amilyen vagy...nagy fehér madár...
Csizmás Kond
@Horizont: ...leszarod anyukádat...liba.
Clavigo
@Csizmás Kond: El lehet szavalni,,szónokolni a qrmány ótvaros propaganda dumáját ." megvédjük a magyar családokat..",, stb. Ennyit tudtok,,bocskoros .
Csizmás Kond
@Clavigo: ...belőletek csak a szar ömleng...
Revans
@durbincs:maga is csak 1 söpredék GECI!:))
Clavigo
@Csizmás Kond: a te dolgod meg az,,hogy összelapátold..,,ha már egyszer áttelepülhettél Oláhországból..
namihami
""Kislánya két és féléves volt, őt megfojtotta.""
Nagyapaként csak annyit tudok mondani, hogy az állat különb. Több nem jut eszembe...
gina
Bezzeg a zsiros Napoleont kordon és TEK védi, pedig az ö élete sz@rt sem ér !!!
gina
@Revans: Nem véletlen hogy egy román buzi cigány
Revans
@gina: azt nem tudom,hogy milyen nemzetiségű,de amit írtam neki az igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.