A Fidesz frakcióvezetője a posztban többek közt úgy fogalmazott: „András! Valójában min csodálkozol? A te hazai és külföldi elvtársaid, radikális szélsőbaloldaliak magyar embereket vertek félholtra Budapest utcáin.

Kocsis Máté reakciója az ellenzéki politikus halálos megfenyegetésére: Valójában min csodálkozol?

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Jámbor András parlamenti képviselő, újságíró, emberi jogi aktivista halálos fenyegetést kapott egy kézzel írt levélben.

Igen, te importáltad hosszú idő után a magyar politikába az erőszakot. Meg a bolsevik-kommunista meggyőződésed. András! Rossz dolog, hogy megfenyegettek, sok politikus ismeri az érzést, átéltünk már ilyesmit. Továbbmegyek: ami veled történt, bűncselekmény, és elvárjuk a hatóságoktól, hogy derítsék fel az elkövetők kilétét

– írta Kocsis Máté Facebook-oldalán arra reagálva, hogy Jámbor András nemrég arról számolt be, hogy halálosan megfenyegették egy durva, antiszemita, „Betyárok” aláírással ellátott, kézzel írt levélben. Az országgyűlési képviselő feljelentést tesz.

Kocsis a bejegyzésben úgy folytatta:

Ti voltatok azok, akik erőszakkal eltorlaszoltatok vállalkozásokat, erőszakkal közhivatalokat foglaltok el (munkaidőben), a te barátaid fenyegették lámpavasra akasztással a jobboldali embereket, és fantáziáltak arról, hogy vérnek kellene folynia Budapest utcáin. Akkor hallgattál és csak vigyorogtál. Tetszett neked. Most pedig megszeppentél, mert valaki veled csinálja, téged fenyegetnek. Elárulom neked, mindkét eset bűn. Igen, te nem csak áldozata vagy az erőszaknak, hanem elkövetője is. És importőre. Mégis min csodálkozol?

Jámbor a poszt alatt kommentben reagált Kocsis vádjaira, egyrészt jelezte, hogy

elítélnek minden gyerekek sérelmére elkövetett bűncselekményt, és bíznak abban, hogy a rendőrség nem csupán a felvételek tárolásának bűntettét deríti fel, amelyben jelenleg eljár, hanem a felvételek készítői ellen is nyomozást folytat majd.

Az erőszakos fellépésekről szóló vádakról azt írta:

Minden nyomozás arra jutott, hogy semmilyen erőszakos bűncselekményhez nem volt közünk. Semmihez. Még egy hamis, legalja uszítás ellenünk Máté! Sőt az antifa-ügyben kifejezetten azt mondta ki a rendőrség, hogy a bízonyitékok alapján a tagunk nem követhette el a bűncselekményt! Mas tagunk ellen pedig nem is nyomoztak. A BRFK is állítja hogy a pedofil-ügyben a nyomozás nem egy Szikra tag ellen folyik, és nem érintett senki az ügyben a Szikrából.

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ehhez a dumához pofa kell, de van Kocsis Máténak, jó vastag bőrrel borítva!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Málét fityma tánca közben nem zavarja a zene.
Tények meg sose zavarták fitymákat.
Alja xar lények mind meg az is aki támogatja őket bármiben is.
Nessy
Ehhez a dumához pofa kell, de van Kocsis Máténak, jó vastag bőrrel borítva!
Clavigo
@Őrnagy: nálad meg orvos szakértői vizsgálatra lenne szükség... ,,,ha nem szaladna szét a konzilium egy ilyen gyagyás láttán . Te nem Shikari faterja vagy ?
Nessy
@Őrnagy: Kéretik a cikket végig olvasni!
jáger laszló
Parádés kocsisunk +próbálta +magyarázni,de engem nem győzött +
csak ennyi
barátilag
J.L.
kulabombaafityiszre
Érdekes mikor deák danika fidernyák seggnyalónak ezt a hozzászólást elküldték akkor ,hogy felháborodtak.és még komolyan is vették a benne lévő orbán seggébe való felnyúlás lehetőségét.
„csőbombát rejtettem el a házad egy pontjába, ahhoz, hogy megtudd hova és hatástalanítani tudjad, még mélyebbre kell nyúlnod Orbán seggébe és kiszedni az ott elrejtett geoládát. Ha nem sikerül 5 óra és 34 perc múlva felrobban”.
TASzSz
@Őrnagy: 100 pont ismét mindkét hozzászólásod! Egyetértek!
Aki Én
@Őrnagy: ,,Ti voltatok azok, akik erőszakkal eltorlaszoltatok vállalkozásokat, erőszakkal közhivatalokat foglaltok el (munkaidőben), a te barátaid fenyegették lámpavasra akasztással"
nekem erről 2006 jut eszembe.

Na, ki hozta az erőszakot?
mind1
@Őrnagy: Rég hallottam ennyi butaságot. Te nagyon kevered a dolgokat és csak kiragadott mondatokra reagálsz. Úgy az egészhez nem sok köze van.
ómió
Tényleg! A "haladó, demokratikus antifáról" el ne feledkezz!
jáger laszló
Máté evangéliuma kicsben
Nem a Messiás eljöveteléről szól,hanem Jámborról
Ezért nagyot fogsz csalódni azt hiszem...
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@szópó-ómió: nedveske!A kocsimáté segge luka magának a végállomás,onnan már lejjebb nem eshet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.