Két éve egy speciális intézmény lakója az exminiszter, aki 24 órás ápolást kap az otthonban – tudta meg a Blikk.

Szocialista párttársai és barátai is felköszöntötték a nyilvánosságtól teljesen visszavonult, kórházban fekvő Kovács Lászlót a 84. születésnapján. A Horn-kormány külügyminisztere, az MSZP korábbi elnöke a Blikk információi szerint szűkebb családtagjaink kívül nem találkozik másokkal, így a gratulációkat is rajtuk keresztül juttatták el.

24 órás ápolást kap egy speciális intézményben a Horn-kormány külügyminisztere – Ilyen állapotban van most Kovács László

Kovács László egykori uniós biztos a Nemzeti Közszolgálati Egyetem pódiumbeszélgetésén 2015. május 22-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

A család tagjai a nyilvánosság előtt nem beszélnek Kovács állapotáról. Rossz hír, hogy a Blikk úgy értesült, Kovács László cseppet sincs jobban.

Úgy tudom, akkor meglehetősen gyorsan romlott az állapota. Sajnos, a helyzet nem sokat változott. Leginkább a folyamatos hangulati ingadozása miatt volt szükség arra, hogy kórházi intézménybe szállítsák. A mai napig 24 órás egészségügyi megfigyelésre szorul

- mondta a Blikknek egy névtelenséget kérő forrás, a politikus egykori jó ismerőse.

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke, Kovács László lányán keresztül üzente meg születésnapi jókívánságait egykori párttársának.

Természetesen nem feledkeztem meg Laci születésnapjáról, s elküldtem jókívánságaimat. Én a lányával tartom a kapcsolatot, a családja korábban kérte, hogy személyesen ne keressük. Ezt tudomásul véve neki adtam át telefonon a gratulációmat, ilyen módon tudtam megejteni a köszöntését

- nyilatkozta Lendvai Ildikó, a párt korábbi elnöke.

Hozzátette:

Egy intézményben gyógyul, amely a kórház és az idősek otthonának az ötvözete, orvosi felügyelet alatt van. Annyit tudunk az egészségi állapotáról, hogy az változatlan, nem javult, de nem is romlott. A családot megértem, maximálisan akceptálom a kérést, hogy senki ne zavarja.

Forrás: Blikk

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Őrnagy: Bizony így van ez, a sorsát senki sem kerülheti el, még ti geci fajúak sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
@Maccska: Orbán gazdád se nagy csak a pofája.:))
bence
Nagyon szomorú hír . Én mindezek által bízom a teljes felépülésében hiszen az orvos tudomány már csodákra képes . Ő egy nagyon bölcs , nagy tudású csodálatos ember volt . Országunk kiemelkedő teljesítményt ért el külpolitikai tevékenységével . Munkássága alatt nyugalom , béke volt az országban , világviszonylatban is elismerően nyilatkoztak róla és munkájáról . Tudása , rátermettsége révén pozitívan ítélték meg országunkat , nem voltak ellenségeink , ellenfeleink . A továbbiakban kívánok neki mielőbbi gyógyulást , jó egészséget , amit felépülése után a családja körében tölthesse el .
bence
@Őrnagy: ! Mint ahogyan a besúgó , komcsi gazdád sem veled együtt !
Macskaszem
@Őrnagy: Bizony így van ez, a sorsát senki sem kerülheti el, még ti geci fajúak sem.
justhpeter
@Őrnagy: Magyarországon a jelen állás szerint nincs olyan ember a politikában aki ne lenne "komcsi ivadék". Nem véletlen, hogy a nagy magyar keresztények nem engedik a múlt feltárását, a titkosszolgálati iratok megismerését. Ameddig a munkásmozgalmi múlttal rendelkezők ki nem halnak nem lesz normális rendszer.
Nessy
Van egy rossz hírem, t. hívek! A betegség mindenkit utolér idős korára, kit ez, kit az, pártállástól, vallástól, nemi identitástól függetlenül!
Nessy
@sgl: Nem mindenkinek a nagypapája kapott Szoc. Haza kitüntetést. ( Kövér)
Nessy
@Őrnagy: Ezért kellene már abbahagyni ezt az állandó komcsizást! A múltat nem lehet eltörölni! Különösen a jelen korban, amikor ha egyes emberek nem is szívesen, az internet emlékszik pro és kontra!
Nessy
@Őrnagy: Szeretnék már látni valós bizonyítékot, hogy ki, kitől,mennyi pénzt kap rendszeresen külföldről. Mert ez jelenleg a "mondja maga is" kategória! A fideszesek személy szerinti és pártámogatása köztudott, való, volt Sorostól! Úgy mellékesen, az Arkangyalok serege sem tudna a jelenlegi kormánypártra szabott törvények mellett labdába rúgni!
Nessy
@Őrnagy: Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő! Igazad vagyon!
jancsipapa
@sgl: Pl. " huszonhárom millió román"-----
bence
@Horizont: ! Márpedig csodák voltak , vannak és lesznek is ! Majd eljön még az az idő is amikor a besúgó , komcsi tolvajon és kormányán fog csámcsogni az egész világ ! Nem sokat kell várni rá !
bence
@Őrnagy: ! orbánról beszélsz aki komcsiból libsivé vált ?! Mit lehet tenni ha ugyanezt az orbcsótány hívő csürhe sem akarja megérteni ?!
bence
@Őrnagy: ! Ahhoz képest , hogy nem vagy fideszes elég jól tolod a náci orbcsótány propagandát ! Hát ha még az lennél ! Az Apró Antal és unokája között párhuzamot vonni a legmorbidabb dolog ! Hogyan lehet bárkit is bűntárssá tenni a szülők , nagyszülők tettei miatt ?! Egy bicikli lopást hogyan lehet összehasonlítani egy ország szétlopásával , tönkretételével , hazaárulásával ?! A legnagyobb gond az uszító , gyűlölködő emberi fejekben van , akik a Gyurcsány név hallatán amit a fidesz karaktergyilkosságként követett el ellene csak azért , hogy egy fasiszta tolvaj büntetlenül tovább lophasson !
bence
@Maccska: ! Az internet neked is jó barátod ! Nézz utána !
Revans
@durbincs:magára férne már 1 féregirtás büdös végbélféreg:))
jáger laszló
Kovács Laci jó úton biztosan halad a végtelen/infinity felé...
csak ennyi
barátilag
J.L.
bence
@Maccska: ! Jóember a valótlan állításodnak !
Yoda69
@Macskaszem: Az igaz, hogy a sorsat senki sem kerulheti el, te viszont egy pocegodorben fogod vegezni, mig fent nevezett egy luxuskorhazban. Nagyon nem mindegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.