Bálint Natália opera-énekesnő közösségi oldalán osztotta meg gondolatait.

"Gabriella annyira NER, hogy az öregecskedő férjét lecserélte egy dubai-fiúra" – durván nekiment az opera-énekesnő Tóth Gabinak
Fotó: TV2

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, nagy port kavart Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre. A Bors értesülései szerint a sztárséf már ki is költözött a közös otthonukból. A séf már a szakítást bejelentő közleményében elejtett egy mondatot, amire sokan felfigyeltek, nem kellett sokáig várni, hogy elinduljanak a találgatások. Pócs János fideszes politikus pedig épp arról a napról osztott meg közös képet Tóth Gabival és a 29 éves táncossal, amikor Krausz Gábor váratlanul, látszólag minden előzmény nélkül a válásukról posztolt a Facebookon. Tóth Vera is reagált a húga megcsalásos ügyére. Péntek délután pedig újabb felvételek kerültek elő a párról. Krausz Gábor sem tétlenkedik, az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook-oldalán jelentkezett be.

Bálint Natália többször is frissítette a bejegyzését a megjelenés óta, melyben leszögezte, hogy nem a válás a baj.

Az az ízléstelen, hogy még meg sem száradt a tinta a bejelentőnyilatkozaton, AZNAP hurcolja az új bakot T. Gabriella, ezzel megalázva a férfit, aki mindig kiállt érte. És ez nem bulvár onnantól, hogy ezt az embert teszik meg az év énekesnőjének, példaképnek, ez énekel a pápának. Innentől ez közügy. Innentől az ő erkölcsisége a NER manifesztuma. Ennyire egyszerű.

Az opera-énekesnő megjegyezte, hogy csak azért, mert nő, még lehet bántalmazó. Bálint Natália szerint a "fiatalember pedig szintén áldozata".

Mint írja, a posztja erről szól, akkor is, ha ezt többen félremagyarázták.

MOST lett hírértéke T. Gabriella válásának, hiszen általa ismét tanulhatunk valamit! Kezdjük! Nem, nem lesz vicces. Viszont hasznos. Ugyanis már megint megerősítést nyer a mintázat tipikussága. T. Gabriella annyira NER, hogy az öregecskedő férjét lecserélte egy dubai-fiúra. Igazi példakép lenne, ha ő lenne a férfi, és egy "playmate" miatt dobta volna a családját. De ő egy nő. Hogyan nyeli ezt le a jobbágypejsli? Simán! Csak figyeljétek!

Bálint Natália szerint "azt, hogy T. Gabriellában sem a kellem, sem a jellem nem teng túl, eddig is világosan láttuk". Úgy véli, "azt is tudtuk, hogy a tegnap bejelentett válása mögött az ő hűtlensége áll, mert a mélykeresztény mélymagyarság álarca alatt a mélység a szintalatti alpáriságára jellemző csak igazán".

Mint írja, ennek ellenére az őt is meglepte, hogy "annyira híján van mindennek, ami emberi, hogy egy napot nem bír várni, hogy nyilvánosan röhögi arcon azt az embert, aki magára tetováltatta az ő arcát, aki minden bizonnyal addig is a közös gyerekükkel van, amíg a nagy, magyar anya kibújik a nagy, magyar anyaságából, és csapot-papot hátrahagy a Pappért, akire tán mán az ominózus erdőben dugós dal klipjében is utalás volt a szexi⁹ plébános... Mellesleg abban a klipben volt rajta ugyanaz a ruha, amiben a quadon feszít a Papp fiúval".

Merthogy az Új Ember Papp Máté Bence, a Fricska (FRICSKA!!!) Táncegyüttes géppuskalábú tehetsége, aki a Kárpátok madonnájánál jóval fiatalabb. Szerencsétlen Krausz Gábor nem véletlenül írt "kellemetlen fricskákról" a szakítást bejelentő posztjában.

Az opera-énekesnő szerint mindez vicces is lehetne, ugyanakkor ott van a közös kislányuk, aki Bálint Natália szerint "a 2020-as évek Donatellácskája".

Emlékszünk még arra, amikor T. Gabriella azon kesergett, hogy a kislánya nem sír utána, hanem képes volt jól érezni magát az oviban? Az volt az első nyílt beismerése a nárcisztikus bántalmazásnak, túl a gyerek megmutatom-demégsem-demégis rángatásán. Itt pedig a második. A nárcisztikus mindenkit fogyaszt. A gyereke is forrás számára, ahogy a férje is az volt. A gyerek azzal, hogy nem sírt, szembesítette azzal, hogy nélküle is képes élni, vagyis nem mindenható, Gábor urat meg simán megunta. A közönség imádatát és gyűlöletét pedig megszokta.

A bejegyzésében kifejtette, szerinte "a történet igazi hőse Krausz Gábor, aki most szenved. Akin egy ország röhög. Aki most is magán viseli a szörny arcmását. Akit megaláztak. Aki sokáig nem is tudta, hogy a nejét más kezelgeti. Aki most a romokon igyekszik felépülni. Hiába a közös ház, a közös gyerek, anyu egója fontosabb volt".

Mint írja, ez a bejegyzés azért született meg, hogy mutasson néhány példát a női bántalmazásra.

Ez az. Ez a nagykönyvi. És egyébként rengeteg ilyen van. És az áldozataikat igenis támogatni kell, nem hibáztatni. Nem számonkérni. Papp Máté Bence arcát is azért takartam ki, mert ő is áldozat. Csak még nem tudja. Lefogadom, hogy az anyakomplexusa sem véletlen, de majd ez is kiderül. Az ő aspektusa is megér majd egy elemzést. A vége úgyis ugyanaz, mert mindig ugyanaz...

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Van benne igazság, de tegye fel a kezét, aki azonnal tudta, hogy ki az a Bálint Natália.
Kicsit utánanéztem...valami nem stimmel.
jesz
nagyobb összegben fogadnék, hogy ez a nép kedvenc énekese Mikuláskor már másik pasi farkán lovagol...
jáger laszló
És T.G .kufircolása kit érdekel!
Ha L baszta most aztán baszhatja!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
@Nyírfa: Én olyan előadást nem nézek, amelyben ledöfik a suereplőt, majd énekel mév 4-5 perce ;)
Aki operát és balettet néz, más aljasságra is képes!

Major Tamás csak cicatalpúaknak nevezte gúnyosan a baletteseket :)
Nyírfa
@Sakk Matt: 20.10

Mást is énekel. Meghalgattam, nagy hang, képzett, de nem finom. Az egész nőben van valami durva. Fura. de, mintha több is közös lenne Gabiban és benne. Majd, ha lesz kedvem, még olvasok róla, egyelőre úgy tűnik, ő is tolja a mélymagyarságot. Itt léptem le. :)
geopapa
Az "öregecskedő" szó a magyar nyelv kerékbetörése. Gyurcsány találta ki, egy ihletetlen pillanatában, s senki nem akadt, aki leleplezte volna ezt a képtelenséget, sőt közforgalomba került. Van nyelvileg helyes választás: öregedő, öregecske, megöregedett, legyen elég.
A kérdés veleje: vajh az ember természetes és boldogító életformája-e a monogámia, vagy gazdasági kényszer táplálta társadalmi norma?
csak úgy....
érdekes,hogy ezt a buta @KisTehen:- t hol be nem tudja vetni a fidesz...! :)
ez mindenkit leszop aki fidesz közeli,ezért is híjják úgy az ismerösei,hogy szopósmalac!
- szerintem ennél nincs is undorítóbb szakma...
ómió
Mert, ha még annyira efftársi lenne...! Na, de így...!
Lepényleső
Lehet azért teszi mert tudja,hogy érték alapú lehetőségek között nem jutna semmire,
így számára a siker kulcsa; ha a bánt és klánját akár hetente többször is keblére emelje?
terlasz
Van igazság abban, amit ez a "szakértő" asszonyság ír, de a túlzásai nem segítik a közlendőjét.
Pl. anyakomplexust emleget néhány év korkülönbség esetén, aztán meg a "dubai-fiú" áldozat, az erőteljes, még fiatal társa öregecskedő férjecske. Ő már csak tudja(tapasztalat?)!
ittott
@Shikari: te nagyon hülye. nézz már szét. a net is keveri a neveket.
balos
@simmering73: A "Csináld magad mozgalom végterméke"!A kultúrha "édes-gyermeke"!
Nyírfa
@geopapa: aug.12. 22.31

" A kérdés veleje: vajh az ember természetes és boldogító életformája-e a monogámia, vagy gazdasági kényszer táplálta társadalmi norma? "

Tetszik a felvetésed. Már elvált asszonyként ismerkedtem meg egy vonzó fiatalemberrel, akivel végül másfél éves kapcsolatom lett. Akár hozzá is mentem volna - már be voltunk jelentkezve -, de volt egy nagyon komoly problémám: vittem volna az exemet, az anyósomat, a kpl. családot. :)) Persze, nonszensz, de a gondolat , sőt, az igény, hogy velem legyenek a szeretteim, annyira erős volt, hogy lefújtam az esküvőt. Nem bántam meg!
A gyerekek édesapjával ma is kitűnő a viszonyom, míg a "majdnem férjemmel" teljességgel megszakadt.
Néha azt érzem, hogy, ugyan lehet több embert is szeretni, de a családot sokszor csak az az egy jelenti, akivel le akartad élni az életedet.
Nyírfa
@sgl: tegnap, 16.41

Kesernyés humor, de van sítlusa a hölgynek! :)
geopapa
@Nyírfa: Ez annyira bonyolult kérdés, mint az élet. Ha jól emléxem, Ignotus Pali bácsi aforizmája, hogy "A házasság két szerető szív szövetsége arra, hogy előbb megunják, majd megutálják, végül pedig halálra szekírozzák egymást". Sarkos, de van benne valami. Az ideális kifejlet, hogy a társak végig szeretik és becsülik egymást, igen ritka. Ha pedig már nem, mi öröm marad az együttélésben? Mégis, a házasság megőrzése felé hajlok, 2 szempont miatt. 1: az ember saját választását értékeli le, ha szakít a hajdan hőn szeretett és nagyrabecsült társsal. 2: ha gyereket alkotott, félre kell tegye önzését, tápegységként kell viselkednie, mert a gyerek biztonságot igényel, és ő a jövő, ami mindennél fontosabb.
Nyírfa
@geopapa: Igen szimpatikusak a gondolataid. Ugyanakkor vannak élethelyzetek, amelyek egyenesen megkívánják, hogy ágytól, asztaltól külön váljanak a házastársak, az egyik ilyen a bántalmazó kapcsolat a felek között, a másik pedig, amikor már nem tudnak fejlődni egymás mellett. Mindkét állapotnak beláthatatlan következményei vannak, amelyek a gyerekekre is megnyomorítóan hatnak.
Nem az elválás a probléma, nem azzal degradáljuk magunkat és a társunkat, ha őszintén feltárjuk, hogy nekünk már kevés az, amit nyújtani tudunk, hanem az, ha boldogtalanul, fásultan lenyomjuk valahogy az életünket.
Meg kell tanulnunk kulturáltan intézni az érzelmi ügyeinket. Minket először el sem akartak választani a bíróságon, mert kimondottan barátságosan viselkedtünk, nem volt semmiben vita. Azért csak pontot tettünk a végére, de csak a házasság végére, mert szülők és barátok vagyunk.
CsipkeRózsa
@Shikari: Orbán május 25. napon ünnepli névnapját.
CsipkeRózsa
@Shikari: Ezért tartozik rád:

augusztus 12., 11:46
infinity
@Shikari: Buta bunkó vagy, ahogy az összes többi fideszes vagy szélsőjobbos hulladék.
Csak gyalázkodni tudtok!
Veletek értelmesen elbeszélgetni bármiről?
Az ki van csukva!

"Fussatok bolondok!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.