Decemberre várják a mérséklődést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Tök mindegy, hogy hány számjegyű az infláció, az árak nem lesznek annyival alacsonyabbak, hogy a napi anyagi gondokkal kínlódó milliók a huszonegyedig századhoz méltó EU színvonalon egészségesen, boldogan meg tudjanak élni. Az ország lakosságának kifosztása nem fog alábbhagyni akkor sem, ha állandóan a fülünkbe ordítják az egyszámjegyű sikerpropagandát orbánék. (szándékos kisbetű) Némi hosszútávú javulás csak egy demokratikus, jóléti jogállamban elképzelhető. Erre a jelenlegi hatalom teljes mértékben alkalmatlan.
kereső
El sem olvasom. -aki beáll a maffia bankjába "elemzőnek", az számomra nem hogy nem "hiteles", hanem egy hazug aljas ner ribanc.Feladata a valóság elhajlitása-igazolni, a nyugdij korrekció elmaradását.
Giovanni Alba
Megmondta a doktorminiszterelnökúregyélőisten, hogy az év végére letöri az inflációt egyszámjegyűre, ennek tehát így is kell lennie, hacsak nem akar a KSH is a meteorológusok és a Földrajzinév Bizottság sorsára jutni. Kérdéseim vannak. Az első az, hogy az aktuális havi, november, decemberi, vagy az egész éves inflációról beszélünk? A másik az, hogy mire föl a nagy halleluja, ha az infláció marad, ha kisebb mértékben is, mert ezen mód az árak továbbra is emelkednek, csak éppen a grafikon nem olyan meredek.
Tudom hogy némileg erőltetett párhuzam, de nem olyan régen az volt a sikerjelentés, hogy lassult a népességfogyás mértéke, azaz továbbra is egyre kevesebben vagyunk, de a grafikon nem olyan meredek.
Attól tartok, sokaknak kiül majd a döbbenet a homlokára, mert sokan várnak az infláció csökkenésétől árcsökkenést, pedig ha az árcsökkenés hatására csökken az infláció, ugyanez nem működik visszafelé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.