Mint arról beszámoltunk, Krúbi (Horváth Krisztián) a debreceni Campus Fesztivál után a Szigeten is előadta Orbán Viktort gúnyoló műsorát.

Elmagyarázta a fideszes média, hogy Krúbi miért hülye
Fotó: Facebook/Krúbi

Természetesen elhangzott az örökbecsű "Orbán, verd ki a Ferinek!" című dal is, a koncert előtt pedig zúgott a "mocskos Fidesz!".

A kormánypárti publicisták nevében Lentulai Krisztián véleményezte a pomázi rapper produkcióját. Úgy véli, nem baj, hogy a kormánypártot gyalázták a koncert előtt, hiszen idehaza tolerancia van – ellentétben a nyugati országokkal.

A miniszterelnök megszégyenítése viszont Lentulai szerint nem bátorság.

Tehát ez minden, csak nem bátorság! Krisztiánt védi a tömeg, a Sziget, a nemzetközi média, de leginkább ez a szar demokrácia, melynek létezését végre minden jóérzésű kormánygyűlölőnek el kellene ismernie

- írja Lentulai a Mandineren.

Majd a publicista azzal folytatja, hogy ha Krúbi nem bátor, akkor bizony hülye. Mert – indokolja - rövidtávon ugyan Beatles-hisztériára hajazó tini sikolyokat és 150 kamaszlány-telefonszámot kap bulinként, meg haveri hátbaveregetéseket a srácoktól, hisz »jól odamondta a báttya«, de hosszútávon nem lehet kalkulálni egy politizáló művész karrierjét. 

Lentulai Krisztián szerint a most Krúbi-koncertre járó fiatalok jó része később mérlegelni fog, és konzervatívabb (orbánista? – a szerk.) értékrend felé közelít majd a világnézetük. Így hát a zenész nem tesz mást, mint kockáztatja a lemorzsolódásukat.

Forrás: mandiner.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: @Maccska: az a jó és 0rbán nagy szerencséje,hogy a buta cigányok 98% a, ugyan úgy komálja öt és a fideszt, mint te ketten! :) ti krumplis!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Nem lehet minden előadó lelkes talpnyaló, mint Ákoska, meg Nagy Feró. Sőt a kis Grofó hívei sem Krúbl-nak csápoltak a Szigeten! Van egy javaslatom! Ki - ki hallgassa a neki tetsző előadót, és felesleges gorombáskodni! Tényleg az emlitettek ott voltak?
csak úgy....
a fiesz média azt is elmagyarázza az ütödött hallgatóinak-olvasóinak -nézöinek, hogy az 0rbáni magyarország, nyugathoz képest egy kánaán! :)
Nessy
@Maccska: Bocs. Àkos nem az én világom. Már régen kinőttem a mai modern zenéből. Döntsék el a fiatalok kit és mit akarnak hallgatni.
csak úgy....
@Maccska: te kibaxottu buta! :) gondolom, ezt otthon a család és a faluban is tudják...
Pálinkás Pál
@Maccska: becsületsértésért..? a retkes cigódnak olyan sosem volt...
Pálinkás Pál
@Maccska: nyomod a hülye dumát...orbánt nem bíróság elé, hanem fal elé kéne állítani, mint példaképét a kárpátok géniuszát...
Clavigo
@Shikari: "" mocskos fidesz "... Ez a lényeg. Te meg kapd be...orbánét.
csak úgy....
@Shikari: @Maccska: az a jó és 0rbán nagy szerencséje,hogy a buta cigányok 98% a, ugyan úgy komálja öt és a fideszt, mint te ketten! :) ti krumplis!
tothjani
Azt magyarázza el a Fidesz média, hogy a közpénzen élősködő Orbán hátsóját nyaldosó elmebetegek, miért nem hülyék??
Pálinkás Pál
@Maccska: te barom, szeretnél te ilyen " húgyszagú lakást "...kartondoboz kecódat kitakarítottad.., vagy átköltöztél shikarihoz a mocsári odúba...?..
csak úgy....
@Maccska: tévedsz,0rbánnak csak a ti kibaxott butaságotok a szerencséje!
csak úgy....
@Maccska: 0rbánnak a cigánygyülölö pali is a szerencséje...,aki még mindíg nem csináltatott genetikai tesztet mert fosik az erdménytöl! - pali is csak ugatni szeret mások ellen, ugyan úgy mint te! -bezzeg ha kiderülne,hogy közülük való...,tán még öngyilkos is lenne!
jáger laszló
Ez nem az igazi humor!
Ez nem az értelemre,hanem az érzelemre,külsőségekre épít!!
Igen csak rövidtávú a sikere!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Tetvesbolsisága, nyilván, eo ipso magyarázza!
simmering73
Zene a füleinknek a „Mocskos Fidesz”
Bizony, mocskos ez a Fidesz, mocskos a vezetője, a tagsága, és mocskosak a támogatói is. Jó, ha tudják, és jó, ha hozzászoknak, mert amikor menekülni fognak, mint a patkányok a süllyedő hajóról (jachtról), akkor ezt fogja zengeni az ország, zúgni fog a "Mocskos Fidesz", a föld dübörögni fog, ennek a mocskos hazug és tolvaj, fasiszta és náci bandának pedig minden tagja remegni fog. Eljön a ti napotok, amikor mindenért megfizettek, amikor az ország utálata lesztek és mindenki előtt úgy álltok, amilyenek vagytok.
nepszava.us/zene-a-fuleinknek-a-mocskos-fidesz/
Kovács Máté
@durbincs:szopos szaju anyadnak irogas,basod anyadat pempösre aki kiszart egy ilyen gecit
basod anyadat a vén szuvas kurvát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.