A híresen nem kormánypárti Krúbi (Horváth Krisztián) adott koncertet kedd este a Sziget Fesztiválon. A koncerten több ezren skandálták, hogy „mocskos Fidesz”. Krúbi a Szigetre is elhozta megboldogult "Viktória királynőt", vagyis a nővé "csinosított" Orbán Viktort.

Úgy szétalázták Orbán Viktort a Szigeten, mint még soha – Krúbi törpe Orbán-bábut smárolt le, zengett a "mocskos Fidesz" a koncerten – videó

Fotó: YouTube/Telex

Miután beugrott egy dal erejéig a nagyszínpadon fellépő Dzsúdlóhoz, a Sziget Fesztivál FreeDome nevezetű óriási sátrában adott önálló koncertet kedd este Krúbi több ezres tömeg előtt. Az előadó a Viktória királynőről megemlékező műsorával állt a közönség elé – írja az Index.

Krúbi július elején a Budapest Parkban adott koncertjén egyszer már lesmárolta Orbán Viktor bábuját. Július végi, debreceni koncertjén aztán a Viktória királynő emlékének szóló, egyperces néma csendben a közönség az ellenzéki tüntetésekről ismerős „mocskos Fidesz!” szlogent kezdte kiabálni.

Orbán Viktor nővé karikaturizált alteregója is színpadra állt 

Most ugyanez a produkció ismétlődött meg a Szigeten. A rapper, akinek egyik legismertebb száma Orbán és Gyurcsány közös önkielégítését használja a közállapotok leírására, megint megcsókolta a törpe Orbán-bábut, miközben az Oroszlánkirály Az élet az úr című betétdalának fideszesített változatát énekelte a kivetítőn felvillanó óriási Fidesz-felirat előtt.

A koncert egy másik pontján pedig a tömeg hosszú időn keresztül skandálta, hogy „mocskos Fidesz!” – számolt be a Telex.

Forrás: Telex, Index
Fotó: YouTube/Telex

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A Karmelita előtt tegyétek ezt meg szeptember 1-jén, h érezze a dagi a törődés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Maccska: nedves-ke!Azokra gondolsz akiket a fideSS progandát szarral szeretik bevenni!Ne szégyeld,hogy ettől vagy olyan magyarosch!
Nessy
@Shikari: A fiatalok nagyobb része nem hiszem hogy így gondolja! Már a kezdetektől sokféle kultúra hatott a magyar kultúrára. A zenében az irodalomban, a művészetekben. De a magyar mellett nem kell kizárni a nagy világot! Azt sem bűn kedvelni.
Nessy
@Shikari: Én a fiatalokról írtam! Jó magam már kinőttem ebből korból lassan triplán! Egyébként dzsessz, és komoly zene rajongó vagyok,ergo légy szíves, se kicsit, se nagyon sajnálni!
Nessy
@Shikari: Hát vannak még jó páran a jobboldalon is! De őket nem illik bírálni.
Nessy
@Shikari: Már inkább nem mondok semmit! Két éve nem tudok se színházba, se koncertekre eljutni, marad a Youtube, ahol azt hallgatok, attól az előadótól, aki nekem tetszik. Jelenleg: Alpoktól délre: Virágkorzó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.