Amíg Magyarországon teljes politikai ellenőrzés van az ügyészség felett, addig az egyszerűen nem fogja bíróság elé vinni Orbán Viktor környezetének korrupciós ügyeit – véli az Orbán-kormány talán leghangosabb uniós kritikusa, a német zöldpárti európai parlamenti (EP) képviselő, Daniel Freund.

Orbán és Putyin együtt lopják a pénzt – Alaposan nekiment a miniszterelnöknek a leghangosabb uniós kritikusa

A politikus a Gulyáságyú Média az EU parlamentjének székhelyén, Strasbourgban készített nagyinterjújában kerek-perec kijelentette, hogy szerinte Magyarország már nem demokrácia többé, és még arra is vállalkozott, hogy megbecsülje, mennyit EU-forrást loptak el 2010 óta.

Az EP-képviselő olyan erős kijelentéssel is élt a beszélgetésben, miszerint

Orbán és Putyin együtt lopják a pénzt.

Ezen felül szóba kerül Svédország NATO-csatlakozásának a magyar miniszterelnök általi blokkolása, az Integritás Hatóság eddigi tevékenységének értékelése, a magyar sajtószabadság helyzete, valamint az oktatási státusztörvény, ami szerinte „a magyar tanárok elleni kormányzati támadás”.

Ha megnézzük, hol állt Orbán pár évvel ezelőtt: a konzervatív pártcsalád tagjaként Berlusconival, Sárközyvel, Merkellel találkozgatott az Európai Tanács ülései előtt. A magyar kormány mára eljutott az elszigeteltség azon fokára, melyen már senki sem veszi őket igazán komolyan, páriák az európai színtéren és a NATO-n belül is. Senki sem gondol rájuk demokrataként vagy jó szövetségesként és valódi félelem keletkezett amiatt, hogy egy Putyin-báb ül velük az asztal körül.

- mondta el az interjúban.

Ezen felül Orbán gazdaságilag is katasztrofálisan teljesít. Persze, volt infláció majdnem minden európai országban, amikor elkezdtünk leválni az orosz fosszilis tüzelőanyagokról. Ám a magyarországi infláció több mint kétszerese a legtöbb EU-tagállaménak. Magyarországon nagyobb a gazdasági baj, azért, mert Orbán ellopja azt a pénzt, ami a hétköznapi magyaroknak kellene, hogy jusson.

- tette hozzá.

Kitért arra, hogy csakis Orbán Viktoron múlik, az, hogy mikor jönnek az EU-s pénzek, ugyanis abban a pillanatban Magyarországra áramlik a pénz, amint a kormánya végrehajtja a szükséges reformokat, elkezdi helyreállítani a jogállamiságot, elkezd küzdeni a korrupció ellen.

Forrás: Gulyáságyú

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
0rbán erősen küzd a korrupció ellen...ami máshol van azt támadja ami itt van azt védi...A bürokrácia és a korrupció összefonódásával építette ki a fideSS az 0rbán rezsimet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Őrnagy: Gyurka! Mondták már hogy mekkora ökör vagy? Mi a faszt akarsz itt elérni? Fosod a betüket mint egy papagáj!
Mire jó ez? Vájkálsz a múltban ami már nem számít! Lehet rá utalni de tök értelmetlen. Mi van ma? Az számít csak, mert ebből lesz a holnap! Érted seggfej? 0rbánnal nem tudsz azonosulni, ez érthető. Kivel tudsz mert ezt még nem árultad el, talán titkosítva van? Mi az hogy libernyák te fasz?! Te egy beteg eltorzult lélek vagy, sajnállak. Lelkiismeret? Empátia? Emberi méltóság? Pont ezek hiányoznak belőled...Az álkereszténységet most inkább hagyjuk, mert az ott van benned.
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 08:29 Fura egy alak vagy te! Lehet hogy nem is vagy annyira Vak-Kond?
Kinyílt a szemed, vagy mi ez a "pál"fordulás? :))
ómió
@koszpeko: Már talán a "bőröndküldeményeiteket" (tudod, a korruptakat!) is másokra hazudtátok!?
@Aki Én: Már ott az elmeosztályon is másra hazudtátok a "bőröndös" kenőpénzeiteket, efftársak!? Ez "segített"!?
Ezodabasz
@Őrnagy: Te egy büdös gyökér szélkakas geci vagy! Megtévesztő módon ugatsz így is úgy is. Hol liberálisnak nevezed magad máshol illiberálisnak, vagy ateistának és kiderül a végén hogy csak büdös tahó vagy! Ugyi Gyuripapagáj?
Te tisztában vagy vele mit jelent: Normális ember???...Az nem ilyen mint te! Szerintem téged jobban útálnak mint engem:)
Nekem hányingerem van tőled itt virtuálisan. A valóságban is egy undorító féreg lehetsz...
Ezodabasz
@Őrnagy: Jaaa bocs ez lemaradt: A jó kurwa anyádat te suttyó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.