Az országgyűlés elnöke a Mandinernek adott interjút, amiben keményen kritizálta az amerikai nagykövet, David Pressman munkásságát, továbbá kifejtette sarkalatos véleményét Mészáros Lőrinccel kapcsolatban is.

Kövér László elmondta, mit gondol Mészáros Lőrincről: "Méltósággal és bölcsességgel kellene viselni az átlagból való kiemelkedés szerencséjét”

Fotó: MTI/Bús Csaba

Augusztus elején Mészáros Lőrinc és felesége, az egykori tévés műsorvezető Várkonyi Andrea egy 27 milliárd forintos luxusjachton nyaralt. Erről is kifejtette a gondolait Kövér László:

"Mindig is egyetértettem ezzel, s nem azért, mert szégyellni kellene, ha valakinek sok pénze van, hanem azért, mert egy olyan történelmet megélt országban, mint a miénk, akkor is méltósággal és bölcsességgel kellene viselni az átlagból való kiemelkedés szerencséjét vagy isteni adományát, ha mindennek semmi köze nem lenne a politikához. De, mint látjuk, van. Az intelligencia és a felelősségérzet átlagos szintjének megléte mellett – azt hiszem – ez könnyen belátható."

- mondta a házelnök a lapnak.

Forrás: Blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Már megint tudatmódosító hatása alatt pofázik ez a fószer. A lopás mióta szerencse vagy isteni adomány?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"akkor is méltósággal és bölcsességgel kellene viselni az átlagból való kiemelkedés szerencséjét vagy isteni adományát, ha mindennek semmi köze nem lenne a politikához. De, mint látjuk, van. Az intelligencia és a felelősségérzet átlagos szintjének megléte mellett – azt hiszem – ez könnyen belátható."

"mindennek semmi köze nem lenne a politikához. De mint látjuk van."
Na igen. Ez egy bevallás kövértől- orbán csinált gazdagot mészárosból. Ki lesz a következő, aki azt is bevallja, hogy mészáros vagyona az =orbán család vagyona.
simmering73
Már megint tudatmódosító hatása alatt pofázik ez a fószer. A lopás mióta szerencse vagy isteni adomány?
rücsü41
Nem kellene összekeverni szezont a fazonnal tisztelt nagy bajszú ,19-es veterán unokája, Kövér László!Ha Lölő egy Fasola Henrik, vagy Ganz Abrahám, vagy Weissman Fréd lenne akkor igen tiszteletet érdemelne, de az aki jóformán10 év alatt az ország leggazdagabb legfiatalabb legkisebb fiává változott , ahogy ő mondta Orbán Viktor segítségével, az csak megvetést érdemel, mert tudjuk, hogy olyan előnyöket élvezett a gazdaságban amelyekkel egy egyszerű gázszerelő kisiparosból az ország leggazdagabb emberévé vált.Nem a saját tehetségéből, hanem az ország vezetőjének az akaratából!Miért kellene az ilyen embert tisztelettel,övezni?Miért kell azt a magatartást tisztelni aki egy versenyben olyan előnyökkel él amivel a másik nem rendelkezik.Az ilyen ember igenis hogy tisztességtelen, legalább is többi versenyzővel szemben, és nem csinálhat úgy mintha az eredményeket a saját teljesítményének köszönheti.Az ilyen ember a nép jó erkölcsi érzékkel csalónak tekinti, tehetségtelennek tartja akinek a gazdagsága csak addig áll fenn amíg potenciális támogatói vannak!!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 16:47 ☻ Orbán strómanját és a kolostorgecit mi meg fogjuk tartani a bürtönben életfogytig! És akkor a pedellus elvtárs ismét belefingott a nullás lisztbe. Hogy az a hatvanpusztai Madonna kénköves nyila csapna belé! A magyarok Medvegyev elvtársa. Ez a nenzeti rozmár Magyarország szégyene. Soha egy építő javaslata, vagy korrekt megnyiválnulása még nem volt.Egyszerűen felháborító, hogy ez a szégyentelen alak beteheteti a lábát a parlamenbe.. Erkölcsi prédikáció előtt hypózza ki a száját, és aztán csukja be, lehetőleg ne nyissa ki.Ha van rákos kelevény Európa testén, ha van gennyes kelevény a magyar nemzetén, akkor az Kövér László, nyolc év alatt államvizsgázott jogvégzett gumicsizmás elmebeteg. Nagy a választék nem mondom de nálam ez az istenbarma még mindig viszi a prímet."Ha kövér megszólal, akkor ömlik a szar a szájából!" (Hofi)
Ezodabasz
Kövér úr nyilván tisztában van a valós tényekkel:)) Ez nem szerencse, és nem isteni adomány hanem fehérgalléros bűnözés!
Macskaszem
A Lölő azért nem tudja méltósággal viselni a gazdagságot, mert tudja, hogy a vagyon nem az övé. Mire legyen büszke? Hogy Orbán strómanja? Ahhoz nem kell se ész se tehetség. Kijelölte rá a Geci, ez a sorsa.
jáger laszló
Kövér is tudja hogy Mészáros nem saját erejéből.tudása által lett az aki most itt virít!!
Ehhez kellett a fidex hátszél,politikai segítség!!
Ezt fölösleges tagadni!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
human
Szerencse??? Talán kegy. Orbán kegyéből lett a falusi gázszerelőből az ország leggazdagabb embere (papíron).
Lepényleső
...ahogy mindenkinek,akkor is ha a kiemelkedés nem igazán a szerencsén,hanem a csalás törvényre emelésén múlik?
Ezodabasz
@Lepényleső: Becsületes munkából meggazdagodni??? Ez egy vicc!? Itt már napról-napra megélni is kihívás.
ómió
Pedig nem is efftársiasan, "privatizálva" csinálta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.