A Magyar Hang úgy tudja, hogy a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft.-ből menesztik Demeter embereit – írta meg a 168.

Durvul a fideszes belharc: Rogán kirúgta Demeter Szilárd embereit
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter beszél meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén. MTI/Kovács Tamás

A Magyar Hang szerint nagy erőkkel dúl a Rogán–Demeter–háború. A lap úgy fogalmaz, hogy „Rogán csapata kiütéssel győzött”, és azt állítja, hogy teljes sorcserét hajtottak végre a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft.-ben, Demeter Szilárd embereit menesztve, ami már a cégbírósági adatokból is látszik.

Az új ügyvezető az a Pongrácz Bálint László, aki a Drogkutató Intézet névre hallgató, a magyar kormány drogpolitikáját támogató államközeli pénzekből működtetett szervezet alapítója, de dolgozott a Transzparens Újságírásért Alapítványnál (TÚA) is, amely a Média1 megfogalmazásában a a független újságírók lejáratására szakosodott, illetve a Mindset Pszichológia Kft. pénzügyi igazgatója is volt.

A Nemzeti Tehetséggondozót kétmilliárddal támogatja az állam, évfolyamonként akár 200 hallgató is végezhet, a tanulmányi időre pedig 200 ezres ösztöndíjat is igényelhetnek.

A portál szerint „szilárdtalanítják” a magyar közpénzből felépített erdélyi médiaholdingot, és arra a következtetésre jutott a lap, hogy propagandista médiamunkásokat fognak képezni a Megafon és az újságírókat lejáratni próbáló álcivil szervezet, a Transzparens Újságírásért Alapítvány számára.

A Media1 és a Magyar Hang szerint az intézmény támogatásának feltétele volt, hogy Rogán emberei vegyék át Demeter Szilárd embereinek helyét, így került a képbe Pongrácz is, a felügyelőbizottságba pedig a Megafonhoz és a Mathias Corvinus Collegiumhoz köthető figurák kerültek, többek között a Miniszterelnöki Kabinetiroda korábbi munkatársa, Molnár Balázs.

Forrás: 168

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Szarul nézel ki Tóni ! Felemészt az őrület amit műveltek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
Közös cellába kell őket zárni! Ott harcolhatnának életfogytiglan és nem okoznának több kárt:))
balos
@Ezodabasz: Ezek olyan túlélők,hogy inkább a muszkák közé kéne őket szállítani,mert ott mindjárt kiderülne,hogy mekkora a pofájuk,ha "dolgozni kell a bent maradásért a pixisben!
Nanya
@Péter2: Mondhattad volna ,hogy a lelkiismeret emészti fel,de az nincs neki.
Oldódnia kellene. Javaslom 200 l kénsav.
Yoda69
Nyirjatok csak egymast mocskos gengszterek.
vitriol
Csak az embereit? Az lesz érdekes, majd ha demetert rúgja ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.