Országos tájékoztató plakátkampányt indított a Momentum, hogy felhívja a figyelmet a kormány megszorításaira és arra, hogy a Fidesz-kormány felelős a magas inflációért – derül ki a párt közleményéből.

"Orbán Viktor havi 5 millióra emelte a saját fizetését" – országos plakátkampány indult
Fotó: Facebook/Momentum Mozgalom

Mint Facebook-bejegyzésükben írják, miközben a magyarok alig jönnek ki hónap végén a fizetésükből és soha nem látott inflációval találkoznak a boltokban a kormány hibája miatt, Orbán az egekbe – havi (bruttó) 5 millió forintra – emelte a saját fizetését.

Mindemellett egy honlapot is beindítottak, a koszorban.hu-t is, ami azt igyekszik érzékeltetni, hogy a Fidesz hibája a drágaság és a magas infláció.

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma 20:11 ☻ És mire van neked ilyen öntelt pofád, szarjankó! Arra, hogy Európa koldusháza lettünk és szégyen lett a világban magyarnak lenni a qrva anyátokba rohad gecik! Takarodjatok a redvás 3,14csábas és b+ még ti álltok feljebb! Börtönben rohadtok meg vagyonelkobzással! Több szerénységet várnánk el tőletek, mert amihez a román cigányod és bűnszervezete hozzányúlt az szarrá változott! A jövő nemzedék életterét zabálta fel ez a velejéig rohad gané bűnbanda, állami maffia! Ezért felelni fogtok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
0rbánt ha teljesítmény bérben fizetnék, akkor fölkopna az álla, - még jó,hogy lopásból,hazudozásból,csalásból van egy kis mellékese!
Toller Béla
Ki a munkaadója ennek az öntevékeny genyának? Megtörtént a teljeítmények elismerése, tanusítása ? Volt kitúzés ? Hol az írásban, két példányban benyújtott portfolió ? És miért pont 5 mlla, miért nem 15 ? És miért havonta, miért nem hetente, vagy szükség szerint ? Elvileg vannak itt szabályok, de nem az a szabály, hogy nincs szabály !
balos
@Toller Béla: Mutyisztánban mindent szabad tiltani amit a pórnép szeretne,mert a vármegyékben újra az úr a fartúró!
Kapa1
" PEDIG VAN MEGOLDÁS. "...persze hogy van...,nem csak töketlenkedni, ahogy teszitek tizenéve...
Ezodabasz
@Toller Béla: Hát pont ez ez a baj! Ki az a hülye aki azért fizeti az érdekei képviselőjét, hogy az kizsákmányolja, átbassza és még örül is neki hogy fizethet ? A geci meg vigyorogva büszkélkedik, mert már bármit megtehet? Ennyi hülye nem lehet!
Ki a munkaadója ennek az öntevékeny genyának? Honnan van a pénz amit maguk közt osztogatnak?
Aki Én
@ómidióta a bolsi csicska: Te mindig olyan hiteles és felkészült vagy lopásból, efftársakból. Igazi szakember vagy e témákban.
Mondjuk valóban az autószerelő tud leghitelesebben beszélni az olajcseréről, mint bennfentes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.