Palkovics László a lemondása óta már többször is beszélt Orbán Viktorral, elsősorban a hadiiparról és az egyetemekről.

Palkovics László kimondta végre: Fidesz-káderekkel töltik fel a helyeket

Nincs benne sértettség amiatt, hogy kirúgták alóla a minisztériumát. Forrás: Youtube

Nincs benne sértettség amiatt, hogy tavaly szétszedték a minisztériumát. volt szó – ez egy, a Telex részére adott interjújából derült ki.

A győri Széchenyi István Egyetem alapítványának kuratóriumi elnöke így emlékszik vissza a lemondására:

Az én portfólióm feleződött, és a lemondásom oka is az volt, hogy nem tudtam volna azt a feladatot teljesíteni, amit eredetileg kaptam. Ebben nincs több látnivaló. A folytatásban számomra az iparba való visszatérés volt az egyik út. Mivel azonban maradtak részemről elvarratlan szálak az autóiparban – ahol sok évet töltöttem –, ezért azt az egyetemet választottam, ahol az autóipari mérnökképzés nagyon erős

- idézi a 24.hu.

Távozása óta beszélt már a miniszterelnökkel is, alapvetően két ügyről: az egyetemekről és a hadiiparról. „Ha a kérdése arra vonatkozik, hogy volt-e bennem sértettség a történtek miatt, a válaszom az, hogy nem. A sértettség egyébként sem politikai kategória.” – nyilatkozta Palkovics.

Az interjúban szóba került az is, hogy az egyetemi kuratóriumokban jócskán vannak kormányközeli emberek. Palkovics meg is előzte a kérdést:

Megelőzöm a kérdését, mert tudom, hogy most az következik, hogy a politika rátelepszik a kuratóriumokra, Fidesz-káderekkel töltik fel a helyeket. Én erre azt tudom mondani, hogy ha bölcs, ilyet semmiképp nem tesz. Mármint a politika. Győrben nagyon színes a kuratórium összetétele. Egy modellváltott egyetem működését úgy lehet elrontani, ha megpróbáljuk vállalatként működtetni. Az viszont nem megy, mert az egyetem az egyetem.

Forrás: Telex, 24.hu
Fotó: Youtube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Nem igaz, ezt így direkben nem mondta ki. Amit mondott, az az, hogy ha a politika bölcs, akkor nem tesz ilyet. Viszont nem is tagadta - nyilván mert így van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Ezt eddig csak az agykárosultak nem vették eddig észre...
nemkati
Nem igaz, ezt így direkben nem mondta ki. Amit mondott, az az, hogy ha a politika bölcs, akkor nem tesz ilyet. Viszont nem is tagadta - nyilván mert így van.
Nessy
@nemkati: Kimondta, nem mondta, a tény, tény! Már mindenhova lojális kormányhoz hű fideszeseket delegál a kormány.! Nem baj, ha nem ért hozzá, annál könnyebben hajt végre minden idióta felsőbb utasítást! Miközben a demokráciáról szónokolnak!
Aki Én
@Maccska: ...nem a címmel van baj, hanem a képességeiddel.
rakitics41
Ha Palkovics László nem mondj el hogy fideszesekkel töltik fel az üres helyeket, ezt egy normális olvasó , vagy híreket figyelő Palkovics nélkül is észrevette volna.A baj csak az hogy hír így nem igaz.Az igazság az, hogy a normális, nem fideszes szakembereket elküldik a munka helyekről és ezek helyére is fideszeseket , szakmát csak ugatóakat vesznek fel.
lusta
@rakitics41: A legújabb tervezet szerint már szakmai végzettség sem kell a munkavégzéshez.
rakitics41
@Maccska: Palkoviccsal ne vitatkozz, ő ezt is jobban tudja.
justhpeter
@Peller Anikó: Kádár ezekhez képest ipari tanuló volt csak mindenben.
csak úgy....
"Belegondolni is iszonyú, hogy mi mindent, és milyen országot lehetett volna/lehetne építeni abból a több ezer milliárd forint uniós pénzből, amit ezek elloptak. Olyan nagyságrendekről beszélgetünk, aminek ha következetesen mindeen fillérjét szakszerűen, értelmes célok mentén költötték volna el, akkor ma Magyarországon szigetelt és felújított lehetne minden egyes lakóház és középület, Magyarországon egyetlen autóúton sem lenne kátyú, Magyarország minden földjét internetre bekötött, automatizált robotok öntöznék, nem lenne repedt falú iskola, klimatizált lenne minden idősek otthona, minden hivatal és renbdelő, és így tovább.

És ezek csak tárgyak. De valódi fizetése lehetne ennyi pénzből minden tanárnak, óvónőnek, tűzoltónak, rendőrnek, európai bére lenne az orvosnak és az utolsó beteghordónak is.

De a magyarok másképp döntöttek. Ők a szarszagú nyomort szeretik, amiben rettegnek és gyűlölnek. Ők így szeretnek élni. És 30 éves bringán járni a falu által vásárolt, és közösen használt elektromos kisautók helyett."
(Vajákos Biri néne /hvg)
namihami
Kellenek a hozzáértő, profi, echte fideszes szakértők! És eljött az ideje, hogy lasszóval fogdossák őket össze!
kaszás
@Maccska: Hogy jön ez palkovicshoz? te idiota OPNI SZÖKEVÉNY.Inkább arrol beszélj, honnan letta megafosnak 6-8 milliárd, ami korábban közpénz volt, meg a kutyákra szánt korrumpális 5 millio? Megsugom- a tolvaj fidessznáciktol,,,,,
Peller Anikó
@justhpeter: Semmiképpen. Ez Káder korszak.

A Kádár rendszer semmiben sem hasonlított ezekhez a cigány állatokhoz, a Kádár rezsim nem akarta tönkretenni az országot és ezzel azt gondolom mindent elmondtam.

A Kádárista felépítmény tökéletlen volt, ezek viszont tökéletesen aljas, szándékosan mindent leromboló és csakis a harácsolást megtűrő és támogató gazemberek.
twisted metal
@Maccska: Nem érzed úgy, hogy kezd szétesni minden "tudásod" (minden, mindenhol, mindenkor), amit a fidesznyik-propagandista OKJ-s tanfolyamon sajátítottál el?
Nekem nagyon úgy tűnik...
twisted metal
@KisTehen: Te mi faszért nem olvasol német lapokat?
Ja, meg van, mert nem tudsz németül.
Ne szégyelld magad, ez legjobb családban is előfordul.

Elleneben, hogy egy buta paraszt vagy... Na azért szégyelld el magad megfele!
twisted metal
(nem jött be a Propellernek a propelleres sipkám - hüp-hüp)
csak úgy....
@KisTehen: Kiket fenyegethet a megőrülés?
Figyelmeztető jelek

Az első szimptómákat gyakran nehezen lehet észrevenni, így előfordulhat, hogy a betegnek sem tűnik fel, hogy baj van, nemhogy a környezetének. Az alábbi kezdeti tüneteket azonban leginkább az érintett észlelheti magán:

Nem tud koncentrálni vagy tisztán gondolkodni.
Gyanakszik a körülötte lévő emberekre.
Olyan dolgokat lát vagy hall, amit a környezetében más nem.
Eltávolodik szeretteitől és egyre több időt tölt egyedül.
Furcsa, új hiedelmei lesznek, amiknek a hamisságáról senki sem tudja meggyőzni.
Abbahagyja a tisztálkodást, az önmagáról való gondoskodást.
twisted metal
(Magamtól megyek a kalodába! Dobáljatok paradicsommal, káposztával, tojással - minden bennük van, ami az élethez kell!)
twisted metal
Ezek a faszszopó fideszes gyökerek mikor értik meg végre, hogy...
(azt hitted, majd elárulom a vizsgatételek megoldását - neeeem, maguktól kell rájönniük!)
Lepényleső
Nagyon bátor ember,ha kérdik tőle keddre milyen nap jön,- és ő szerdával felel?
evacica
Lázárra ugyan ez a sors vár! Elvégezteti vele Orbán a piszkos munkát, amivel jól le is járatja! Megérdemlik! palkovicsra is az utókor úgy fog emlékezni, hogy a tudomány tönkretevője!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.