Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert akkor elvettek egyhavi nyugdíjat, elvették a családtámogatásokat, elvettek egyhavi bért, és a csőd szélére sodorták az országot – reagált a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsány Ferenc DK-elnök pénteki beszédére.

Kocsis Máté: Gyurcsány migránspárti, háborúpárti, genderőrületben vergődő Magyarországot akar
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kocsis Máté a Facebook-oldalán azt írta: Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert azt a kormányt külföldről utasítgatták, az a kabinet kiárusította a nemzeti vagyont, szolgalelkűen teljesítette a nemzetközi multik óhajait.

"Megbízóik ma is ezt várják a baloldaltól, ezért küldik a dollárokat és eurókat" – fogalmazott a kormánypárti politikus, kiemelve, hogy Gyurcsány Ferenc ennek a baloldalnak indította ma el a kampányát, szépen fel is mondta a leckét: "másfajta Magyarországot" akar. A frakcióvezető hozzátette: nyilván migránspártit, háborúpártit, genderőrületben vergődőt - eddig is ilyet akartak.

"Inkább belöknék Magyarországot a közösbe, csak hogy strébernek tűnjenek a brüsszeli és amerikai liberálisok szemében. Erre készülnek" – fogalmazott.

"Rossz hír számukra: nem fogjuk hagyni!" – nyomatékosította Kocsis Máté.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mondja ezt kocsisne, annak a partnak vezeto tagja, amelyik 500 ezer migranst akar behozni, hogy letorjek a magyar munkasok beret. Meg annak a NER elitnek a tagja, amely tele van buzikkal es pedofilokkal. Ezt kicsit visszas, fonek annak tudataban, hogy kocsisne is jobban szereti, ha ot dugjak seggbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@ómió: Mit szivtál? Mert ez a zagyvaság igazolja - úgy efftársaisan-,hogy nem "egyedül" vagy. Na, pá
kakukkmadár
Ez a kocsis ki már, hogy a véleményére figyelni kellene? Annyira buta és jellegtelen, hogy a mai napig nem tudom ki ez?
bence
Szerencsétlen Kocsis ! Már te sem vagy messze a gazdádtól ! Remélem orvosaitok készenlétben állnak a kényszerzubbonnyal rohamotok esetére ?!
Lepényleső
...mondják azok akik százezrével telepítenek be migránsokat,- árulóként a fegyveres agresszorral bárgyúan tárgyalgatnak?
Ez nem tipikus esete a jól bevált módszertanuknak; mely szerint amit elkövetnek bűnöket,azzal meg másokat vádolnak?
bence
@vacsi: ! orbánék azonnal takarodjanak !
evacica
Remélem Gyurcsányék feljelentik ezt a Kocsis nevű hazudozó férget, kell a szegényeknek, főleg Ivánnyiéknak a pénz! Úgy is Kocsis fog veszteni a mocskos hazugsága miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.