Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert akkor elvettek egyhavi nyugdíjat, elvették a családtámogatásokat, elvettek egyhavi bért, és a csőd szélére sodorták az országot – reagált a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsány Ferenc DK-elnök pénteki beszédére.

Kocsis Máté: Gyurcsány migránspárti, háborúpárti, genderőrületben vergődő Magyarországot akar
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kocsis Máté a Facebook-oldalán azt írta: Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert azt a kormányt külföldről utasítgatták, az a kabinet kiárusította a nemzeti vagyont, szolgalelkűen teljesítette a nemzetközi multik óhajait.

"Megbízóik ma is ezt várják a baloldaltól, ezért küldik a dollárokat és eurókat" – fogalmazott a kormánypárti politikus, kiemelve, hogy Gyurcsány Ferenc ennek a baloldalnak indította ma el a kampányát, szépen fel is mondta a leckét: "másfajta Magyarországot" akar. A frakcióvezető hozzátette: nyilván migránspártit, háborúpártit, genderőrületben vergődőt - eddig is ilyet akartak.

"Inkább belöknék Magyarországot a közösbe, csak hogy strébernek tűnjenek a brüsszeli és amerikai liberálisok szemében. Erre készülnek" – fogalmazott.

"Rossz hír számukra: nem fogjuk hagyni!" – nyomatékosította Kocsis Máté.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mondja ezt kocsisne, annak a partnak vezeto tagja, amelyik 500 ezer migranst akar behozni, hogy letorjek a magyar munkasok beret. Meg annak a NER elitnek a tagja, amely tele van buzikkal es pedofilokkal. Ezt kicsit visszas, fonek annak tudataban, hogy kocsisne is jobban szereti, ha ot dugjak seggbe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Te kis hazug inkább a csalásodról beszélj.
Yoda69
Mondja ezt kocsisne, annak a partnak vezeto tagja, amelyik 500 ezer migranst akar behozni, hogy letorjek a magyar munkasok beret. Meg annak a NER elitnek a tagja, amely tele van buzikkal es pedofilokkal. Ezt kicsit visszas, fonek annak tudataban, hogy kocsisne is jobban szereti, ha ot dugjak seggbe.
simmering73
Úgy látom genderőrületben ti vergődtök, cicus. Elmebetegek.
izéke
Tipikus náci mentalitás minden esetben nemzethalállal riogatni a retkes parasztokat amitől csakis és kizárólag ők képesek megmenteni a juhokat,éppen ezért elengedhetetlenül szükségek őket hatalmon tartani...
kereső
Egyszóval: Gyurcsány Ferenc "Európát" ajánlja a magyaroknak.
Aki nem hiszi járjon utána- regisztráció nélkül is megtekintehető:www.facebook.com/gyurcsanyf/?locale=hu_HU
Péter2
Ha már Gyurcsány , 248 forint volt egy euró , 280 ft egy liter benzin , 180 1 kg kenyér , 37 ft 1 kw/h áram és 74 forint 1 köbméter gáz , nem volt migránsoknak fidesz által bevezetett letelepedési kötvény ebből a fidesznek meg kötvény biznisz,amiből amiből pár fideszes gazdagodott , mikor átfordult veszteségbe a nép fizethette a milliárdos károkat ,ráadásul beengedtek olyan már elítélt bűnözőket akiket már más uniós ország bírósága jogerősen elítélt és kitoloncolt az unió területéről , nem egyet fogtak ilyen bűnözőt el újból Gyurcsányék nem engedtek el a börtönből embercsempéseket mint a fidesz 1360 darabot , stb stb !!
izéke
@sgl: pedig akkor kellett volna pár koktéllal megkinálni az épületet,mikor orbán is benne van.
kereső
Orbán ajánlata meg ez- egy orosz "ügynöktörvény", szuverenitás cimszóval- azaz, orbán szuverenitása. Nem az országé.
nepszava.us/orban-az-orosz-ugynoktorvenyt-veti-be-az-ellenzek-es-a-sajto-ellen/
vacsi
Gyurcsányék SOHA ne jöjjenek vissza!
jáger laszló
A fidex másféle MO-ot akar mint ami a Gyurcsány-féle volt!!
Lásd az inflációt, GDP növekedést, államadósság növekedést,ipari termelés és a beruházások növekedését
Ugye már érted!!
Ilyen 1XŰ de nagyxerű államot akar!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
Ez a hazug hergelés jobb helyeken börtönt ér.
Kovács Máté
ja ja basod a kormany + hazudik non-stop méreggyárakat hoz be mindenhova szétbaszak a környezetet bazdmeg jorbán behozot migrancsai az jo szerintük
mocsok fasz ner
NKF
Fletó,készülj ,gyúrjál keményen!
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 07:15
Mondanál esetleg néhány releváns indokot is?
Menőmanó
Húúúú de rossz lenne tényleg:
tojás 30 Ft
olaj 494 Ft/l
liszt 134 FT
kenyér 245 Ft
krumpli 108 Ft
benzin 300 Ft
Euro 260Ft

Ki az a hülye aki ezt visszasírja?

Sehol nem volt egy darab migráncsmunkás, (ez tényleg tűrhetetlen) most is a Geci hozatja őket nem a Feri, és ha mutat valaki egy óvodást akit Gyurcsány más neművé műttetett, annak kinyalom a seggét.
Nyírfa
Van egy rossz hírem a kis nyilasnak: nem számítotok, Máté.
Nessy
Drága Kocsis Máté! Lenne szíves valami ténnyel alátámasztani ezt az unalmas dajka mesét? Hány év után voltak szívesek a felfüggesztett 13. havi nyugdíjat visszaadni? Hol van bármelyik szektorban 13. havi fizetés? Mióta nem emelkedett a családi pótlék összege? Hol állunk infláció, reálbér csökkenés tekintetében? És még jó pár kérdés lenne! Úgíy mellékesen tudja mit jelent a gender fogalom?? Valaki akarva, akaratlan, valami idióta jelentést adott a szónak, és a hűséges papagájok lelkesen ismételgetik! Jó lenne, ha kérnének a karmelitából program frissitést!
ómió
Ugyan má'! Efftársiasan "csak" a felszámolásunkat akarja!
kulabombaafityiszre
te meg csokis szép snájdig meleg férfiakt szeretnél.A fene a gusztusod csokis.
kereső
@ómió: 08:56 Kivételesen nagyon pontosan fogalmaztál. A felszámolásáotokat- a NER= orbán &CO felszámolását akarja. És teljesen mindegy, hogy ez neked "efftársiasságot" jelent-e, vagy sem- mert megszűnik a munkaköröd a megafonnál, a mandinernél- azaz ez a kettő sem lesz. Mert ennek az országnak nincsen szüksége az ilyen gyűlölködő, uszitó és kirekesztőkre mint amit ti képviseltek.Ti csak addig vagytok, amig orbán van. Utána jön a "civil" utcaseprés.
kereső
@sgl: Erről, mert amiról ők nem beszélnek, az "nincs"!!. Azért remélem, hogy már Tomposék, Ákos és a többiek ezekbe bele kapaszkodnak, mint a bulldog- és ezt hatják a vizcsapból is!! Hogy a fideSS minden nap ad a macskakőre olyan témát amiért csak le kellene hajolni, és sulykolni, sulykolni...mert másképp a nagyothallók föléba nem jut el. Primitiv? Az...de ezt kellene tenni.
ómió
@kereső: És efftársi országfelszámolást - tudod: "betagozódást a proletár internacionalizmusotokba", Internacionalisztánba, csak Európai Egyesült Államok néven - bolsi agyhiányosan már el se tudsz képzelni!? Pedig már több, mint 100 éve ezen "fáradoztok", csak, hogy Magyarország ne is létezzen! Szóval, tényleg pontosan fogalmaztam, de csak a tetübolsi fajtátokra nézve! Na, majd akkor "keresheted a munkahelyedet" meg a munkakörödet, a tetübolsi efftársaiddal együtt, bolsi idióta! Nem most, amikor évről évre új beruházások, munkahelyek rekordjai születnek! Addig meg csak álmodozz a bolsi kreténségetek "diadaláról"!
ómió
@Horizont: Pont akkora barom vagy, mint@kereső: efftársad! A neki adott válasz a tiéd is!
kereső
@ómió: Mit szivtál? Mert ez a zagyvaság igazolja - úgy efftársaisan-,hogy nem "egyedül" vagy. Na, pá
kakukkmadár
Ez a kocsis ki már, hogy a véleményére figyelni kellene? Annyira buta és jellegtelen, hogy a mai napig nem tudom ki ez?
bence
Szerencsétlen Kocsis ! Már te sem vagy messze a gazdádtól ! Remélem orvosaitok készenlétben állnak a kényszerzubbonnyal rohamotok esetére ?!
Lepényleső
...mondják azok akik százezrével telepítenek be migránsokat,- árulóként a fegyveres agresszorral bárgyúan tárgyalgatnak?
Ez nem tipikus esete a jól bevált módszertanuknak; mely szerint amit elkövetnek bűnöket,azzal meg másokat vádolnak?
bence
@vacsi: ! orbánék azonnal takarodjanak !
evacica
Remélem Gyurcsányék feljelentik ezt a Kocsis nevű hazudozó férget, kell a szegényeknek, főleg Ivánnyiéknak a pénz! Úgy is Kocsis fog veszteni a mocskos hazugsága miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.