Továbbra is áll a bál a banknál.

Mészáros Lőrinc szuperbankjának többezer vállalati ügyfele nem fér hozzá a számlájához

Fotó: MTI/Vajda János

Az MBH tájékoztatása szerint a mobilapplikációk, az SMS és internetbank, valamint a Videóbank használatára hivatalosan három napon keresztül nem volt lehetőség, azonban az ügyfelek visszajelzései alapján, egyes szolgáltatások még péntek reggel sem működtek rendesen.

A 444 cikke szerint hiába ért véget kedden a péntek óta tartó informatikai átállás Mészáros Lőrinc szuperbankjánál, a bankszünnapot követő túlterheltség miatt még mindig fennakadások vannak az intézetnél.

Forrás: 444.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A lényeg, hogy a NER-hez közeli maffiózók tudjanak bankolni, a többi őket nem érdekli...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A lényeg, hogy a NER-hez közeli maffiózók tudjanak bankolni, a többi őket nem érdekli...
csak úgy....
ugrott a suka süsük, a ti lóvétokat viki és lölö fogja elkölteni! :)
Havanagi
A NER bankokat normális ember nagy ívben kerüli.Aki ezeknél bankol,meg is érdemli,egy cseppet sem sajnálom.Lesznek ők még csalódottabbak is,van akinél később esik le a tantusz.
Eladott Ország
„87 millióra bírságolta a jegybank Mészáros Lőrinc bankját, az MBH-t.” Az pont egy tank üzemanyag az új yachtba...ajjaj, Andinak evezni kell majd. Lényegtelen. Orbán egyik zsebéből ment a pénz a másikba. Gyakorlatilag Kuszaszem Dagadtat bírságolta meg. Ebből kiderül, hogy nagyon elmérgesedett a helyzet a főni és a jobbkeze között, ezért kíváncsi vagyok mikor jön el Matolcsy számára is a G nap és mikor mondja ki ő is (akár Simicska) azt a bizonyos tőmondatot. Ezek a jelképes bírságok meg ténykedések pont arra jók, hogy el lehessen mondani: "Tessék megnézni, itt még működnek a fékek és egyensúlyok! Hát miféle autokráciáról beszél az EU? Egy igazi diktatúrában ilyet nem lehetne csinálni..." Műbalhé! Ha kontextusba helyezzük az összeget - 7,5 lefóliázatlan könyvnyi Líra bírság - akkor rögtön látható, hogy ez az ügy mutiba készült. Az EU-nak. Semmilyen elmérgesedés nincs itt. Matolcsy ennyit tehet pillanatnyilag: transzparenssé teszi a bűzlő trágyakupacot. Lám, lám, mindenkit egyenlően bírálnak el. Pedig tudjuk, hogy nem. Ez az összeg egy közepes bank büntetésének a nagyságrendje, nem pedig egy ekkora, hordó nagy pénzintézeté.
Dr. Proktor
Nem is csoda ha gázszerelő a banktulajdonos...
balos
Szóval akkor,ha a kusza-szemet ejtik(ejtőernyő nélkül)akkor jön a lolo aki 3ig számol,mielőtt egyről kettőre jut!
verőce21
Október elején más bankoknál is így volt ez, elérhetetlen volt az internetbank rendszer, a biztonsági kódolások miatt...!
szép új világ
Álhír! Jól működik a bank, mert Orbán igenis hozzá fér a számládhoz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.