Több száz ember tüntetett Balmazújvároson, mert elegük lett abból, hogy a jelenlegi felállású képviselőtestület továbbra sem fogadja el a 2022 költségvetési remdeletmódosítását és a zárszámadást – értesült a Debreceni Nap.

Fideszes képviselők blokkolják az önkormányzati alkalmazottak kifizetését, hogy alkalmatlannak tűnjön a balmazújvárosi polgármester
Fotó: Facebook/Közösen Balmazújvárosért Egyesület, Balmazújváros 

A várostól ugyanis már július körül megvonta az állam a normatív támogatásokat, így az önkormányzat csak a saját bevételeiből tudott gazdálkodni. 

Balmazújváros mostantól nem tudja kifizetni az önkormányzati béreket, a rezsit és egyéb számlákat sem. A rendeletmódosítást és a zárszámadást a helyi Fidesz-frakció tagjai és két "renegát" képviselő blokkolja.

A négy fideszes és két független képviselő célja vélhetően a technikai csőd beállítása, hogy ezzel alkalmatlannak tűnjön Hegedüs Péter, a város független polgármestere.

Forrás: debreceninap.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Esetleg ha megcsiklandoznák a pocikájukat egy élesebb tárggyal,mindjárt megszavaznák amit kell, de basszák meg a polgárok,ki a fasz választotta meg ezeket a férgeket képviselőnek ha nem ők?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Esetleg ha megcsiklandoznák a pocikájukat egy élesebb tárggyal,mindjárt megszavaznák amit kell, de basszák meg a polgárok,ki a fasz választotta meg ezeket a férgeket képviselőnek ha nem ők?
Nessy
Elgondolkodtató, hogy esetenként a fideszes képviselők, önkormányzatban, parlamentben milyen módon blokkolnak dolgokat, nem törődve azzal. hogy ezzel emberek sokaságának, fideszeseknek, is ártanak! Van náluk az aljasságnak alsó határa?
Nessy
@sgl: Gondolod, hogy érdekelné őket?? Olyan gőgös, cinikus, primitív társulat, hogy meg sem hallanák, fel sem fognák!
gina
Retkes fidesz banda már rég el kellett volna zavarni ezeket a patkányokat a fö OV patkánnyal együtt
human
A Fidesz következetes a hazudozásban. Az oktatásra sem költenek és ráfogják Brüsszelre.
Nyírfa
Az elvégzett munka után nem adni fizetést, törvénytelenség. Az ezt elkövetőket reptetni kell. Ennyi!
CsipkeRózsa
Verőcze szerint ez is "igazi hazafias tett" lenne?
Macskaszem
Nem renegát képviselők ezek, hanem degenerált. Soha nem látott aljas, mocskolódás, rágalomhadjárat kezdődik, és hol van még a választás.
jáger laszló
Szerintük csak spórolnak!!!??
Nem szórják a pénzt fölöslegesen!!!??
Te ezt L hiszed
Mert én nem!
Csak ennyi
barátilag
J,L,
bsarátilag
J.L.
Toller Béla
A nép menjen és tüntessen,ne menjen haza addig, amíg azok a képnemviselők le nem mondanak ! Ennyike. Ne engedjék őket kimenni...sehová, addig !
katana588
Lenne lehetőség felhívni a figyelmüket arra hogy mekkora tetük a képviselő bélférgek de hát gyáva népnek szaros a nyelve. Majd jövőre hálás nyelvcsapásokkal újra választják őket a választópolgárok.
telegdilaci
@izéke:Közben meg gyalázzák az ellenzéket, hogy ők akadályozzák a fizetésemeléseket,miközben amiket a Fideszes Orbán szócsövek amivel vádolják gyalázzák el akarják lehetetleniteni azokat a gazemberséget ők viszont mindent meg csinálnak,hiteltelen hazug az egész csürhe úgy ahogy van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.