Hadházy Ákos Facebook-oldalán számolt be arról, hogy márványtáblába véste a számlaszámát a Hit Gyülekezete Mátészalkán.

Márványtáblába véste a számlaszámát a Hit Gyülekezete –  A Megváltó őket is felkeresné és kalapáccsal verné le ezt a táblát

A politikus kitért arra is, hogy ez az a gyülekezet, amelynek az adományokból milliárdossá vált vezetője a 2022-es választás előtti nagygyűlésen nyíltan kampányolt a Fidesz kormány mellett.

Ezzel persze nincsen egyedül, ezt a történelmi egyházak lelkészei is gyakran megtették a szószékeken, a bőséges állami támogatások reményében. Persze nagyon sok olyan valódi papja maradt az egyházaknak, mint pl Gyulay Endre nyugalmazott püspök, aki az "állványimádó egyházak" veszélyéről írt.

De mintha nem ők lennének többségben. A feltűnő pénzsóvárságnak is következménye, hogy a legutóbbi népszámlálási adatok alapján feltűnően beesett sok egyház, így a Hit Gyülekezete tagjainak a száma is. Ahol nem volt ilyen visszaesés, az Iványi Gáborék Evangéliumi Testvérközössége. De őket éppen most nyírja ki Orbán.

- írja.

Végül még egy megjegyzést tett a független parlamenti képviselő:

a mátészalkai Hit Gyülekezete gondolom nemigen hisz Krisztus újabb eljövetelében. Ha hinne, tartana attól, hogy a Megváltó őket is felkeresi és kalapáccsal veri le ezt a táblát.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A fejét kéne beverni. A tábla mit sem tehet róla.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Maccska: tipikus degenerált fidkány a hozzáállásod.
Nincs érved, akkor terelsz.
Nem Iványi Gáborról van szó, hanem Németh Sándorról és a Hit gyülekezetéről.
Tényleg elmebaj amit csinálsz.
koszpeko
@Maccska: Erre írj valamit te iq. koldus!

"Az összes eljárásban végül nekünk adott igazat a Kúria: a friss felülvizsgálati ítélete szerint a két médium teljes pernyertességével zárult az eljárás.

A Kúria szerint a kifogásolt sajtóközlemény olyan gazdasági tényeket, folyamatokat értékel, amelyeknek a ténybeli alapjait is feltárja. A felperes vezető lelkésze különböző gazdasági vállalkozásokban – a cikkben tényszerűen bemutatott módon – közvetlenül és cégein keresztül jelentős mértékű tulajdonrészeket szerzett, ezáltal az ATV Zrt.-ben jelentős (meghatározónak is tekinthető) gazdasági befolyásra tett szert."

Mindezzel összefüggésben az a közlés, miszerint „a gyülekezeti vagyonból magánvagyon lett”, a vezető lelkész tulajdonos cégeken keresztül gyakorolt jelentős befolyására is tekintettel, a tényekből levont újságírói következtetés.
Levendula
Néha véletlenül rákattintok a németsanya "szomorú" vasárnapi műsorára, ahol úriembernek öltözött bólogató jancsik ülnek és úgy jár a fejük, mint az asztalfiók.
Idézem németsanya egyik mondását: "A Sátán újra a földön lakik, és számos emberi testet öltött magára"
Ez nagyon találó, biztos saját magára gondolt...
dr. prédikátor
hit gyülekezete= agymosott zombi birkák gyülekezete!!!
Csizmás Kond
Az hogy ez a szélhámos németsöndör mit művel oda képzeljétek el mennyire épeszű emberek kellenek...
balos
@utánam a vízözön: Az igazi,hit az belül van!Amit a ma hitelesei "kívűl" viselnek az legfeljebb köpeny,amit úgy forgatnak,mint a fideSS a meggyőződését az éppen előtte lévő seggnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.