Hadházy Ákos Facebook-oldalán számolt be arról, hogy márványtáblába véste a számlaszámát a Hit Gyülekezete Mátészalkán.

Márványtáblába véste a számlaszámát a Hit Gyülekezete –  A Megváltó őket is felkeresné és kalapáccsal verné le ezt a táblát

A politikus kitért arra is, hogy ez az a gyülekezet, amelynek az adományokból milliárdossá vált vezetője a 2022-es választás előtti nagygyűlésen nyíltan kampányolt a Fidesz kormány mellett.

Ezzel persze nincsen egyedül, ezt a történelmi egyházak lelkészei is gyakran megtették a szószékeken, a bőséges állami támogatások reményében. Persze nagyon sok olyan valódi papja maradt az egyházaknak, mint pl Gyulay Endre nyugalmazott püspök, aki az "állványimádó egyházak" veszélyéről írt.

De mintha nem ők lennének többségben. A feltűnő pénzsóvárságnak is következménye, hogy a legutóbbi népszámlálási adatok alapján feltűnően beesett sok egyház, így a Hit Gyülekezete tagjainak a száma is. Ahol nem volt ilyen visszaesés, az Iványi Gáborék Evangéliumi Testvérközössége. De őket éppen most nyírja ki Orbán.

- írja.

Végül még egy megjegyzést tett a független parlamenti képviselő:

a mátészalkai Hit Gyülekezete gondolom nemigen hisz Krisztus újabb eljövetelében. Ha hinne, tartana attól, hogy a Megváltó őket is felkeresi és kalapáccsal veri le ezt a táblát.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A fejét kéne beverni. A tábla mit sem tehet róla.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A fejét kéne beverni. A tábla mit sem tehet róla.
laja70
Küldjék el Orbánnak, majd adakozik, hiszen ő tette történelmi egyházzá az 1976-ban imacsoportból alakult Hit gyülekezetet. Kr.u.1976 tényleg történelmi távlat!!!
Nessy
@laja70: A Hit gyülinek indulása óta Mammon, a pénz és hatalom istene a Mindenható!
Tunes1106
Micsoda biznisz szektát tudott építeni a bukott taxis. Zsótika ugye történelmi egyház ugye? Bár a zsidók nagyon régóta áldoznak a pénz egyházának , no meg a üzlet szentélyének!
csak úgy....
@Maccska: miért van az,hogy neked mindenre van egy ,még náladnál is idiótább ötleted?
szedsz valami serkentöt? - erdetileg csak figyelmeztetni szerettelek volna,hogy megfeledkeztél a fideszeseknél kötelezö szarházi mákosozásról ! - még jó,hogy libernyákoztál egy nagyot... :) te oktondi pocok !
Eladott Ország
Esetleg Németh Sanya és a szektája ( hitgyülekezet) nem kaphatna egy kis brüsszeli szankciót a pofájába? Szegény, remélem kap rezsitámogatást. Na jó, de ez csak a víkendház. Múltkor belenéztem a vidám vasárnapba. Kisült az agyam
uploads.disquscdn.com/images/a4ba875bba2fa93c5bcae5ba5cc9313a0668c4d4e0681d8f687d9674788895c3.jpg?w=800&h=455.
Bármelyik EU-s országban már a sitten volna ez a sikkasztó egyházszédelgő, de Obánnak és Semjénnek, a két keresztényüldöző kreténnek, akik pénzzel is rendszeresen tömik ezt az elvetemült bűnözőt kiváló, mert így hülyíti a népet. Felcsúti alja nívó ez a faszi is. Az a megállapodás, hogy Orbán kifizeti neki az egyháztól ellopott pénzt és ingatlant , és eltussolja a beindult nyomozást ellene, cserébe ez a felfoghatatlanul aljas szélhámos tolja Orbán szekerét bármiről is van szó. Zsák a foltját! Lassan kiderül, hogy Jézus is fideszes volt…
uploads.disquscdn.com/images/11963e12e6ab7c28de35af0fca1aa31c435c2bb8a4fddb2dcaaaa952c2a0fe0d.jpg?w=800&h=558
Eladott Ország
Tulajdonképpen Németh Sándor szervezete nem különbözik az unokázós csalóktól. Emberek hitével visszaélve a pénzüket veszi el. Orbán is ebben utazik, így egymásra találtak. Zsák a foltját. A Hit Gyülekezete eladta magát pénzért az ördögnek. Németh „Ez egy elvi álláspont, nem pártpolitikai, bár nyilván érinti a pártpolitikát.” Mondta mindezt egy globális eszme, a kereszténység magyarországi képviselője. - Kereskedője lesz az. Ha valaki eddig nem ismerte volna fel Németh valódi arcát, az azért elkezdhetett volna gyanakodni akkor, amikor teljes mellszélességgel kiállt Trump újraválasztása mellett, majd most a saját lapjukban leközölték a kínai elnök újévi szózatát. Abban azért feszül némi ellentmondás, hogy Németh miközben a globalizmust támadja, a világuralmi szerepre törő, szegény országokat pénzügyi eszközökkel gyarmatosító, és kizsákmányoló kommunista Kína igéit terjeszti. A kínaiak által készített egyórás propaganda műsort hetente 7-szer(!) leadják az ATV Spirit rádiójában, de van kormányvezérelte keresztényüldözős műsoruk is. A katolikus egyház meghallgathatná miket hirdet ez az önmaga által felkent hamis próféta,de valamiért nem tiltakoznak. Ja és a törpedúcse' elismertette egyháznak,mehet az 1 %. A magyarországi egyházi státusszal rendelkező agymosó intézmények, így a Hit Gyülekezete is érdekelt az orbáni maffiaállam fenntartásában, éppen ezért mindegyik bűnrészes és egy mocskos, álszent, képmutató geci. Vallásos ember nem lehet függésben a politikától. Aki mégis attól függ, az nem vallásos. Hívő ember, igazi hívő ember nem tapsolhat ezeknek. Ergó Sanyi sem hívő, de ezt tudjuk jól... „Lyézus” Mária! Az egyházak az egyik oka annak, hogy a csuti még a nyakunkon van, Sanyi bácsi pedig egy kivételes daganat mind közül. Ha Németh Sándor tudná, hogy valójában melyik urat szolgálja, biztos nem tenné. Nem-e?!
uploads.disquscdn.com/images/6535598ad71cbc79dc88b7f105a1ad91ac86edefdced3bf5db42fd90d47e0e16.jpg?w=800&h=785
Eladott Ország
@Maccska: ma, 17:29 ☻ Cicuska! Milyen jövőt remélhet magának az a társadalom, amelyik a politikai lojalitást előbbre valónak tartja az emberségnél? A NAV nagy erőkkel megszállta az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai központját. Iványi Gábor lelkész, az egyesület és a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője már a rendszerváltás előtt is, dacolva a meghurcoltatással, kiállt a szegények, a kiszolgáltatottak mellett. Az utóbbi évtizedekben pedig továbbra is azt tette, amit keresztény hite és emberi tisztessége diktált: hajléktalanszállót, iskolát, kórházi osztályt, lelkészképző főiskolát alapított és vezet, így segítve a rászorulókat, a hátrányos helyzetűeket, a kiszolgáltatottakat. A kormány – bírósági határozat ellenére – 2017 óta nem rendezi az kisegyház státuszát, adóságba kergetve ezzel a jótékonysági intézményt, amely semmi mást nem szeretne csak a karitatív munkáját végezni. Most pedig ráküldte a NAV-ot. Remélem, az egyházak és a társ karitatív intézmények is fölemelik szavukat az emberség védelmében!
Iványi az állam helyett segíti a legelesettebbeket. Lerohanja a NAV kommandója. Wölner a legelesettebbektől és az államtól lop. Szabadlábon él és kap 7,6 millió végkielégítést! De remélem hogy a Szegedi Csillagban majd lesz még hely a sok piszkos tróger tolvajnak. Völner , a végkielégítésed átutalhatod!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274591013_2025539010984156_6768496147561727137_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=rXzrkv1brGkAX-8yAEW&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBJKeYyugDzky3Dh5-8ZP3V4Nx1Y3Ap_nPQbqEY0b88Kw&oe=655DB8A1
Menőmanó
@Maccska: Álljon már meg a menet, Iványinak nem adják oda azt a pénzt ami bírósági ítélet szerint jár nekik.
A hit gyülibe meg tolják a milliárdokat, mert a hit szektásokat fidesz szektássá nevelik. Semmilyenzsóti emberöltőkre szóló támogatási szerződést kötött a hit gyülis zsivánnyal.
csak úgy....
@Maccska: "iványi még azt sem tudja eldönteni magáról hogy keresztény -e vagy zsidó." :)
rólad meg végképp nem lehet eldönteni,hogy te csak egy szimpla hülye ,esetleg egy súlyos elmebeteg ! - én az utóbbira tippelek!
azt udod,hogy viktort és a first ladyt iványi eskette és az elsö 2 csemetére ö spriccelte a keresztvizet?
Menőmanó
@Maccska: Ezek számok meg állítások amiket idedobáltál, nincs jelentősége, mert nyomokban sincs benne valóság.
Igen, 8,6 milliárd sok pénz, de nem tudjuk, hogy mihez képest. A hatvanpusztai uradalom 10 milliárdba került, és csak az orbán család urizálását szolgálja. Mért fáj neked az, ami az elesett emberek életét jobbá teszi?
csak úgy....
@Maccska: neked ez nagy esemény lehetett ha percre pontosan emlékszel! :)
oszt ´te egy fityma nélküli vagy egy fitymás magyar raci ? - azt tudtad,hogy az öshazában a magyarok is fityma nélküliek voltak,te fityma?!
Menőmanó
@Maccska: Látod, semmit nem tudsz. Nem csak hajléktalanellátást végeznek, óvodákat, iskolákat, rendelőket, tartanak fenn, de hagyjuk a picsába, nem akarod érteni, hát nem érted.
Neked is jogodban áll hülyének lenni.
justhpeter
Ha ezt tudja volna a végrehajtók főnöke, ő is egyházat alapított volna.
justhpeter
@Maccska: Bevett egyházaknak csak a háziak - Orbánháziak, senkiháziak és szarházIak utalnak.. Röviden a megélhetési keresztények.
Aztán egy életen át keresik magukban a magyarázatot, miszerint hogy is van, hogy Németh egyháza támogatásra méltó, Iványi egyháza meg nem.
Igaz az Isten a gerincesek mellett gerincteleneket is teremtett.
jáger laszló
Őszintén +mondom én csak magamnak hiszek és nem az 1házaknak és a politikusoknak akik világ+váltó terveket ajánlanak csára búra!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Kiböki a szemeteket, mágis leborultok egy gazember előtt ?
koszpeko
@Maccska: tipikus degenerált fidkány a hozzáállásod.
Nincs érved, akkor terelsz.
Nem Iványi Gáborról van szó, hanem Németh Sándorról és a Hit gyülekezetéről.
Tényleg elmebaj amit csinálsz.
koszpeko
@Maccska: Erre írj valamit te iq. koldus!

"Az összes eljárásban végül nekünk adott igazat a Kúria: a friss felülvizsgálati ítélete szerint a két médium teljes pernyertességével zárult az eljárás.

A Kúria szerint a kifogásolt sajtóközlemény olyan gazdasági tényeket, folyamatokat értékel, amelyeknek a ténybeli alapjait is feltárja. A felperes vezető lelkésze különböző gazdasági vállalkozásokban – a cikkben tényszerűen bemutatott módon – közvetlenül és cégein keresztül jelentős mértékű tulajdonrészeket szerzett, ezáltal az ATV Zrt.-ben jelentős (meghatározónak is tekinthető) gazdasági befolyásra tett szert."

Mindezzel összefüggésben az a közlés, miszerint „a gyülekezeti vagyonból magánvagyon lett”, a vezető lelkész tulajdonos cégeken keresztül gyakorolt jelentős befolyására is tekintettel, a tényekből levont újságírói következtetés.
Levendula
Néha véletlenül rákattintok a németsanya "szomorú" vasárnapi műsorára, ahol úriembernek öltözött bólogató jancsik ülnek és úgy jár a fejük, mint az asztalfiók.
Idézem németsanya egyik mondását: "A Sátán újra a földön lakik, és számos emberi testet öltött magára"
Ez nagyon találó, biztos saját magára gondolt...
dr. prédikátor
hit gyülekezete= agymosott zombi birkák gyülekezete!!!
Csizmás Kond
Az hogy ez a szélhámos németsöndör mit művel oda képzeljétek el mennyire épeszű emberek kellenek...
balos
@utánam a vízözön: Az igazi,hit az belül van!Amit a ma hitelesei "kívűl" viselnek az legfeljebb köpeny,amit úgy forgatnak,mint a fideSS a meggyőződését az éppen előtte lévő seggnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.