Támogatásáról biztosítja a magyar kormány békepolitikáját Brüsszel háborúpárti politikájával szemben a Magyar Békekör.

A "béke" nevében uszítják Orbán Viktort az EU ellen, és biztatják Putyinhoz dörgölőzésre
Fotó: Youtube

"Egyetértünk a magyar diplomácia törekvésével, hogy Ukrajna-politikájának felülvizsgálására sarkallja az Európai Uniót, és elérje, hogy a december közepén esedékes csúcsértekezleten felhagyjanak Kijev mértéktelen katonai és anyagi támogatásával" – olvasható az egyesület közleményében.

Azt írják, a magyar külpolitika jó példával jár elől a NATO-ban és az EU-ban azzal, hogy konfrontáció helyett együttműködésre törekszik Oroszországgal, még akkor is, ha véleménye számos tekintetben eltér Moszkváétól. Csak olyan politika vezethet békés rendezéshez, amely az érdekkülönbözőségek közepette sem mond le egy új eurázsiai biztonsági rendszer megteremtéséről, melyben hazánk jó viszonyban élhet Kelettel és Nyugattal egyaránt. A magyar kormány erre irányuló erőfeszítései azért is méltóak támogatásra, mert hídszerepet kölcsönöznek hazánknak a kiegyezésben Kelet s Nyugat között.

A Békekör bátorságra biztatja Orbán Viktort a "brüsszeli héják között".

Kérjük tőle, ne hagyja, hogy az EU – a magyar adófizetők pénzéből is – további 50 milliárd euróval támogassa Zelenszkij rendszerét. Utasítsa vissza, hogy a népelnyomó Kijevvel tárgyalás kezdődjön az EU-tagságról. Ne engedjen át újabb szankciócsomagot Oroszország ellen. Ne hagyja, hogy az EU mézesmadzagnak használja a Magyarországnak járó pénzt, hogy eltántorítsa vele Magyarországot attól a békepolitikától, amely a világ minden népének érdeke

- írja a Magyar Békekör Egyesület.

Forrás: OS-MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Magyar Békekör!?!?!?! Ugyanezen címen jól megrágott gitt olcsón kapható!
(ezek meg mégis---ki a lóf...alkatrészek!?!?! és milyen címen, mennyi közpénzből élnek?)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Magyar Békekör!?!?!?! Ugyanezen címen jól megrágott gitt olcsón kapható!
(ezek meg mégis---ki a lóf...alkatrészek!?!?! és milyen címen, mennyi közpénzből élnek?)
simmering73
Magyar Ökörkör. Kérdezzük kis kretént, mint oszlopos marhát. Tagja ennek a dilicsoportnak?
Másol
megnéztem utolag ezt a rövid jelenetet,a perpetuum mobile miniszterelnök hozta megint a formáját a világ elött
madlaci66
@KisTehen: menjetek oda cöfös haverokkal, kapaszkodjatok össze és vicsorogjatok bőszen.
Nessy
Magyar Békeökörkör! Mennyit kapnak egy ilyen orbitális ökörköri véleményért?? Könyörgöm nyissák újra az OPNI-t!! Úgy mellékesen jelenleg Orbán az ő "kérésük" nélkül is szidja az Eu-t, miközben tarja a markát, és Putyin hűséges híve!
Béla333
Ez a fasiszta, uszító, háborúpárti Magyar Békekör Egyesület vezetője nem a Bayer Zsóóóóti véletlenül?
Amilyen sötétség árad belőlük, akár így is lehetne...
puszt
Futóbolondok gyülekezete mennyire fél, h a magyar adófizetők pénze nem a gci zsebébe kerül...
Eladott Ország
@Másol: ma, 16:45 ♦ Valszeg' erre az Orbán-Putyin találkozóra gontoltál...
Orbán Putyinnak 6 nappal okt. 23-a előtt: „Magyarország soha nem akart az oroszokkal szemben állni-” Ez totál gáz. Izeg, mozog, krákog, pakol, zörög, azt se tudja mit csináljon. Javasolnám a grazi szakorvos felkeresését, valamint egy táplálkozási és fitnesz tanácsadó sem lenne hátrány. Már eleve a megjelenése tök ciki.
www.youtube.com/watch?v=77sMNcD6wAg
Bolond lukból bolond szél fú, de nagyon büdös. Olyan dolgot magyar érdekként beállítani, ami ab ovo távol áll a realitásoktól, az enyhén szólva is problémás helyzetértékelésre utal. Egy szó: Agyf@sz a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F64.media.tumblr.com%2F14a72472f98a8c37072a51794e52e95f%2F694b208c261cd482-55%2Fs640x960%2F1447a7abd835b92561e851ff4923a419be3b1943.png&key=h4g8NFXPIUq4La7ZhRmcLg&w=800&h=842
Orbán, mi az, hogy Ukrajna nem független?! Hol írták alá a szerződést szerinted, ami garantálja az ország szuveranitását, cserébe a 4325 atomtöltetért? Ha valaki itt nem független, az te vagy. Rövid pórázon tartva, aminek a vége Adolf Putler kezében vagy. Egy szinten vagy Szálasival, ennél nagyobb sértést nem tudok mondani. A lengyelek megpróbálták, de nekik sem sikerült kirángatni Orbánt Putyin seggéből. Azért is lett olyan barna.
youtu.be/xyeD4EK75vE
vacsi
Minden épeszű ember békét akar! Aki nem, az hazaáruló!
Eladott Ország
Orbán 25 furcsa pillanata a Putyin-találkozón, több mint a Stirlitz sorozat 17 pillanata. A ruszkik kellően megszívatták, hogy ezt kiadták. A szektának mindegy,, de hány külképviselet kérhet pszichiáterektől értékelést a meglévő mellé, kórismeret stb kapcsán. Röfög közben, vakarózik, kár hogy a tökeit nem rendezgeti. Sokat lehet ezen poénkodni, de két dolgot világosan kell értenünk. Orbán Viktor viselkedése tényleg zavarodott elméjű emberre vall. Ez tény. A másik baj, hogy nincs jogilag járható útja a hivatalából való felmentésének az alkalmatlansága okán. Putyin Isten audienciáján hódolt tardiv dyskinéziájával. Csőbe lett húzva kis varacskos. Kamerákról nem volt szó. Ezért érezte magát kínosan, mert tudta, hogy besétált a csapdába. De megérdemli, mert ilyen emberekkel üzletel. Meg lesz ennek a böjtje én nagyon úgy érzem.
www.youtube.com/watch?v=S8JUksdHlHI
Másol
@Eladott Ország: igen ez a találkozo volt az,ahogy pörgött,mozgot ide-oda,már én szédültem a fotelban
Béla333
Vajon mit szóltak volna az amerikaiak ha a Pearl Harbor-i japán támadás másnapján az ilyen NER-féle senkiháziak elkezdtek volna mondjuk Washingtonban kiabálni, hogy ne vágjanak vissza, hanem legyen béke?
Vagy Hitler Londoni bombázása után békét követeltek volna és tárgyalásokat a németekkel?
Nos? Hülyemagyar maffiahívők? Így kell a békét akarni? Hogy az agresszort ne bántsuk, hagyjuk őket békében, amit tettek, azt meg felejtsük el?
A hülyemagyar lehet hogy azt mondja erre, hogy így is van, de normális ember gyomra felfordul az ilyenektől!
Eladott Ország
@Másol: ma, 17:17 ☺ De volt egy másik kínos jelenete Orbánnak, amikor az EP ülésen találkozott Zelenszkiíjjel. Ott Magyarország legfontosabb partnere a pogácsás tányér volt! Asztalrendezés, nyakkendő/öltöny igazgatás, kényszeres evés, kínos fészkelődés... Szar dolog leprásnak lenni a diplomáciában. És még ehhez is rinocéroszbőr kell. Nekem lesülne a bőr a képemről, ha egy közösségben mindenki tudná rólam, hogy egy mocskos hazug, tolvaj, orosz ügynök vagyok. Orbán úgy tesz, mintha nagyon elfoglalt lenne, csak hogy elkerülje Zelenszkijt.
twitter.com/i/status/1623804678478733312
Vagy amikor a dakota jeti a NATO csúcsról jelentkezett be. Ez itt Vilnius...
twitter.com/i/status/1678824573926625280
rücsü41
Kell ezt az embert uszítani?Nem hiszem.Ez az ember valamiért mindig azt hiszi, hogy valakik megtámadják, s neki állandóan védekezni, harcolni kell.Amióta színre lépett a politikában csupa harc volt az élete, s ez soha nem fog megváltozni.Valakit mindig le kell győznie, s ha már nem harcol, akkor már nem is él!Volt ő már utcai harcos, nindzsa harcos, most béke harcos, de hogy nyugodt ,a dolgokat átgondoló politikus nem volt, az biztos.
Gárdonyi
@namihami: A Békekör kizárólag a tagság éves tagdíjából tartja fenn magát!
Gárdonyi
@madlaci66: A Magyar Békekör és a Cöfös haverok olyan messze állnak egymástól, mint Teherán Jeruzsálemtől! A Fideszhez közelálló CÖF manapság kussol. Akkor szervez békemeneteket, amikor Béke van és akkor nem szervez amikor a szomszédban dúl a háború!
madlaci66
@KisTehen: megválasztottak 13 fidessest, és 8 másikat brüsszelbe képviselőnek. Mást se hallunk, hogy mindent a baloldal intéz el? Vajon mit csinálnak tompikáék? Ennyire bénák, vagy ennyire kevesen támogatják őket?
Aki Én
Nem kicsi ez az ország ennyi hülyéhez?
Gárdonyi
@Béla333: Bayer Zsolt a nem működő Békemeneteket nem szervezi! Simó Endre a vezetője a Magyar Békekörnek.Ő képes volt összefogni a különböző politikai oldalról jött tagságot a béke megőrzése érdekében! Aki ma nem a béke mellett tesz, az a háborúpárti tömeggyilkos EU és a NATO pártján áll! Hárosi Tibor immár 1 éve minden szombaton rendez a Hősök terén 14.00-kor békemenetet! Lehet csatlakozni!
Gárdonyi
@Béla333: Pearl Harbor is önprovokáció volt, akárcsak a 9/11 és a mostani gázai mészáros által támogatott és pénzelt Hamasz támadás!
Péter2
@KisTehen: Nagy szarban vagytok illibsi moszkoviták álmodik a cigány vajdátok orbán és elvtársai , mivel az unióban szabadon gondolkodó " liberális " jobboldali többség van, és liberális jobboldali többséget megközelítő baloldal , esélyetek nincs , párt nélküli súlytalan szélsőségesek vagytok , nagy valószínű a következő ciklusban kisöpörnek benneteket , tudod unió volt Magyarország nélkül is, meg lesz is , sőt jobb lesz ! Alig várom a jövő év elejét , mikor kiveszik a orbán vajdátok kezéből az egyszemélyes vétó lehetőségét külpolitikai téren , megszűnik a zsarolás .
Béla333
Nem most kell a béke nevében szövegelni, hanem azt kell követelni az agresszortól, hogy takarodjanak vissza a saját határaik mögé, kérjenek bocsánatot az elkövetett bűneikért, fizessenek kártérítést.
Az oroszok öldökölnek egy szomszéd ország területén már lassan 2 éve!
Cherry
@Péter2: Ne magyarátd egy 10 IQ s OV hivőnek, meg sem érti amit irsz, ö a proli kocsmában nézi a fidesz TV t. és mást nem is tud csak 1 szót hogy libsi...
justhpeter
A Magyar Békekör nem más mint egy Ökörkör, amelynek tagjai és szimpatizánsai sajnálatosan kimaradtak a hazai ideg- és elmegyógyászati ellátásból, ennél fogva váltak alkalmassá arra, hogy a vezérökör sikeres uszító tevékenységet végezhessen rajtuk. A tünetek elhatalmasodását ésterületi szétterülését tekintve azt kell mondjam, hogy e betegség járványszerű elterjedésének megakadályozására a magyar egészségügy sem a humánerőforrás, sem a pénzügyi források tekintetésben nem alkalmas.
laja70
Összefújta a szél az okoskodó ingyenélőket!!! Már csak a fidesz hazafias népfrontja hiányzik a palettáról!!!
madlaci66
@KisTehen: ezek szerint a törvényesen megválasztott többség akarata érvényesül?
Péter2
@KisTehen: Lehet sorolni kik , az elégedetlenkedők , mert én nézem az uniós tudósításokat , persze nem magyar médiában , annyi az elégedetlenkedő , hogy ha megszavaznak valamit , főleg a gazdátok és unióba lévő maroknyi szélsőséges elvtársaitok ellen ,balról jobbról, elsöprő többség van , nézd csak meg a szavazásokat , mikor a szabálysértésetek és egyéb disznóság miatt elítélik az országot mekkora a többség , általában 70-80% között mozog ! Az , hogy vannak témák amibe nem értenek egyet, ez normális ,ez egy liberális cselekedet , megbeszélik megvitatják megoldják , nem a központba megírt mantrát nyomják, mert szabadon gondolkodnak , de ti ellenetek és az elveitek ellen összezárnak ! Csak egy kicsit tekintsél vissza , nem kell sokat , hogy rájöjj párt nélkül senkinek nincs esélye , és az ország érdekeit sem lehet érvényesíteni ti most ebben a cipőben jártok , mert ezt az orbán kormányt nem fogja visszaengedni a néppárt , arra mérget vehettek , kiírtátok magatokat a fősodorból , már csak vagdalódni tudtok , még azt a pár csápotokat is " levágják " ez a helyzet !
namihami
@Gárdonyi: 18.27: Pearl Harbor bombázása ÖN és PROVOKÁCIÓ volt!? 9/11 is? A Hamasz általi védtelen gyerekek és civilek megölése dettó? Szóval ezek önprovokációk?
(Aki olvas, az tudja) nem szoktam dehonesztálni, de: ""Nézesd meg magad egy komoly szakemberrel! Valami nagyon nem oké odafenn!"" !!!
Lepényleső
A történelem során sok moslék akadt aki miatt halt meg ki tudja hány millió ártatlan ember,
hogy ő mindenek felettinek tűnjön,- fegyverrel,- aztán mint mindenki,hasonlóan porladt el?
Gárdonyi
@namihami: A válasz egyszerű: Sok felől kell tájékozódni, hiteles forrásokból. Mindig fel kell tenni a kérdést, hogy ki húz belőle hasznot! Most nincs időm ezeket taglalni. Remélem oltakoztál, váljék egészségedre! :)
jáger laszló
Orbán a békeharcos jobboldali összefogással próbálja felvenni a harcot a háborúpárti baloldallal??
Micsoda perspektíva
csak ennyi
barátilag
J.L...
tothjani
Na még egy halom tetves élősködő aki közpénzért tolja az Orosz propagandát, ebben a tetű országban úgy látszik az ilyen férgekre van igény.
simmering73
@Gárdonyi: Nem Gárdonyi vagy te, hanem Andersen, az is a hülyébbik fajtából. Nem a shikari rokona vagy te?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.