A DK elnöke szerint Orbán Viktor elvesztette méltóságát és szavahihetőségét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Csókold meg a sliccét te töketlen fasz, ha már idejuttattad ebben a szégyenben neked is részed van, nem kicsi.
Béla333
Nem is értem, hogy Gyurcsány miért nem mozdítja meg az állítólag milliós DK-s fanatikusait, miért nem szervez egy hatalmas tüntetést, miért csak Facebook bejegyzéseket írogat?!
Mikor, ha nem most?
Ne szóban hozzák a "reményt", hanem csináljatok végre valamit!!!
lampa laz
@Béla333: Na ezaz, azt hittem már, h 1 ellenzéki sem fog megszólalni. Igen, tettekre lenne szükség nem bejegyzéseket írogatni a neten. Miért nem hergelik az embereket, felnyitva a szemüket, h nem kérünk ebből a tolvaj, korrupt, orosz seggnyló, rubelért és jüannért hazát áruló tróger bandából.
Csizmás Kond
...és ezt pont az mondja aki ország világ előtt kijelentette hogy hazug...
Peller Anikó
"'"Biztos vagyok benne, hogy akit emberi, politikusi méltóságában ennyire megaláznak, aki nemzetének sorskérdésében ilyen drámai vereséget szenved, az gyorsan lemond és eltűnik a nyilvánosság elől. Mert ég az arca az elviselhetetlen szégyentől."'"

Én meg nem vagyok biztos benne, sőlt. A szEmese rebben és hazudik tovább. Nem azért küzdött a milliárdjaiért, hogy most odadobja az egészet dehogy. Folyatja tovább az ország tönkretételét, bezárja az iskolákat, helyette bevezeti az iszlámra nevelést, mert azok méghülyébbek, dollárokat eszik vacsorára és arannyl tömi tele a száját. Na persze több férne bele ha úgy öntenék.

@Kond: Te meg hülye vagy és egy aljas bunkó. Elolvashatnád már aszta beszédet bolond.
balos
@KisTehen: Miért van 1 olyan sejtésem,hogy magácska a lázárgeci jánosnak a "kottonja"!Annyira jól burkolja a faszt,hogy még a spermái is világgá mentek örömükben!Nem lesz még1 lázár gyerek akit a soförje készített!
Csak Norisz és senki más
Olaf, Olaf! Én hoztam volna neked egy kávét a helyében!
kereső
Egy bugris , primitv tahónak méltósága? Ne má' Elnök úr. Ami soha nem volt- sem méltósága, sem szavahihetősége- azt nem lehet "elvesziteni".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.