Vitézy Dávid volt közlekedési államtitkár, szerint egyszerűen nem történhet meg az, amit a MÁV szilveszteri közleményében bejelentett.

Egymás nyakának ugrott a két főfideszes

Vitézy Dávid beleállt Lázár Jánosba. Forrás: Youtube

Eszerint márciustól mégis megszüntetnék a Budapest-bérletet. Vitézy szerint ezért Lázár János építési és közlekedési miniszter a felelős – írja a 24.hu.

Lázár János újév alkalmából még üzent a budapestieknek: ha januártól nem is, majd márciustól megszünteti a Budapest-bérletet. Úgy tűnik, nem talált kedvező fogadtatásra, hogy a MÁV megpróbált konstruktív megoldást találni a BKK-val és a pár nappal ezelőtti megállapodásuk alapján januártól elkerülhetővé vált a fővároson belüli tarifaközösség megszűnése. A mai MÁV-közleményből is látszik ez a helyzet, a vasúttársaság ugyanis finoman, de elég világosan jelezte, a döntés minden felelőssége Lázáré

– írta Vitézy, aki szerint a Budapest-bérlet megszüntetése egész egyszerűen nem történhet meg, az olyan példátlan visszalépés lenne a budapesti közösségi közlekedésben, amit nem szabad megengedni. „Elvégre ugye előre megyünk, nem hátra” – emlékeztetett a Fidesz kampányszövegére Vitézy.

„Az egész vita a budapesti közösségi közlekedés éves költségvetésének 1 százalékát jelentő két milliárd forintos összegről szól ugyanis. Az nem történhet meg, hogy egy ilyen léptékű vita miatt a Békásmegyerről, Cinkotáról, Rákosmentéről, Csepelről, Budafokról, a Budakeszi útról és sok más környékről hévvel, vonattal vagy Volánbusszal ingázók márciusban arra ébredjenek, hogy kétszer annyiért kétféle bérletet kell vásárolniuk”

– hívta fel a figyelmet Vitézy.

Forrás: 24.hu
Fotó: Youtube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
ez az annyitisér lézerjankó egy sunyi alattomos tahó bugris!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ábel
Majd bevezetik a Láz-árú bérleteket márciustól!
colibri
Ez a Lázár is ritka egy bugris s@ggfej! Ez akar kormányfő lenni? Fuuúúú, te jó ég!
dr. prédikátor
ez az annyitisér lézerjankó egy sunyi alattomos tahó bugris!!!
izéke
Ez a lézerlázár jobban utálja Budapestet mint orbán,nem véletlenül tartja ott orbán ahol árthat.
jáger laszló
Lézer Jani L szabadult,mint 1 hajóágyú!!
Ki tudja milyen pusztítást visz még végbe!!???
csak kérdezem!?
barátilag
J.L.
simmering73
Ritka mocskos, sunyi egy ember ez a semmitseér jankó.
kakukkmadár
Ki van meglepve ebben a szar tetű országban? Választások jönnek, nyilvánvaló, hogy még az esőért is Karácsony lesz a felelős! Szavazz "jól" és akkor újra használhatod a bérleted a vonatokon! A hörgő Vitézy meg, ha ő lenne a főpolgármester jelölt, Lázár seggit nyalná, mit érdekelné a tarifaközösség! De nem ő az.
Pálinkás Pál
föld alá a táskahordó köcsöggel...
balos
Aki ember az nem lép be a nemzethy tömeggyilkosok bandájába!Aki pedig onnan kilép az 5 évre karanténba zárható,mert fertőző!
Sámannus
A csalán verés esetének fennforgása valósul meg.
terlasz
Ez egy álvita is lehet, ami Vitézke helyzetbehozását is jelentheti, ha őt jelölik K. kihívójaként.
Sámannus
Nem is értem miért tolják Karácsonyra ezt a pupákot, amikor ő a sínbohócokkal foglalkozik. Nagyobb tenderek vannak ot mint az önkoriban, mert a fidesz körbe falazta már az egész várost.
Dr. Proktor
Valahonnan csak pótolni kell a kieső brüsszeli pénzeket a NERes zsebekbe...
namihami
Bizony Lézerkém, ez van! Ez az az eset, amikor valaki összecseréli a privátautókázást a tömegközlekedéssel! Az, neked nagyon sajnos, már legalább három fokozattal magasabb osztály!
Nem kéne belekeveredned...
vacsi
Egymás nyakának?! Talán a torkának, nem?! Idióta firkász! Vagy nem is magyar?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.