Évértékelésre készül a fideszes miniszterelnök, tavalyi sikereiről tervez szónokolni.

Nem lennénk Orbán helyében február 17-én

Ha csak a sikereiről lesz szó, ahhoz leülni is fölösleges a hallgatóságnak. Forrás: Facebook

Február 17-én, szombaton mond évértékelő beszédet Orbán Viktor – írja az ATV. Ez lesz a 25. évértékelője. Pár napra rá a Fidesz kihelyezett frakcióülést is tart a parlament tavaszi ülésszakának kezdete előtt.

Tavaly egy hasonló fejtágítón tudták meg Orbán emberei, hogy ellenezniük kell Svédország NATO-csatlakozását a parlamentben. Reméljük idén is bedobnak valami hasonló „sikertörténetet”, ha már az egészségügy, az oktatás meg általában a közszolgáltatások működtetése meghaladja képességeiket.

Orbán általában február közepén szokott az előző évi "sikereiről" értekezni: tavaly például február 18-án lépett fel a Várkert Bazárban.

Forrás: ATV
Fotó: Facebook

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Amilyen lehazudik ez mindent az égről.
A hülyemagyar maffiahívők meg amennyi eszük van mindent el is hisznek...!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Amilyen lehazudik ez mindent az égről.
A hülyemagyar maffiahívők meg amennyi eszük van mindent el is hisznek...!!!
Csizmás Kond
...magyarázza már meg valaki azok közül akik itt egyfolytában orbánt taknyolják a nato miatt hogy neki személyesen milyen érdeke a svéd csatlakozás ?...mert azonkívül hogy itt minden cikkben reklámot csinál a neveletlen buta viselkedéséről nem hiszem, hogy neki annál több haszna lenne belőle ha csatlakozik ha nem.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők nem tudják megérteni, vagy lusták még elgondolkodni is azon, hogy a NATO mint egy védelmi szövetség egyáltalán miért is létezik.
Képtelenek átlátni, hogy az oroszok agressziója itt a szomszédunkban mit jelent az ukrán nép számára, vagy mit jelentene az, ha magyar-orosz határunk lenne. Képtelenek felfogni, hogy mit is jelentene, ha mi nem lennénk a NATO tagja és az oroszokkal közös határunk lenne.
Azt meg pláne nem tudják átlátni, hogy egy olyan vezető mit jelent az országunknak, aki ezekhez az oroszokhoz dörgölődzik, elárulja és szembeköpi a saját szövetségeseinket olyannyira, hogy már kiutálnak minket minden szövetségből.
De hát ha gondolkodni is lusták, akkor nincs mit tenni, ők már csak hülyén fognak meghalni...
Péter2
Meg volt az országban élőknek a nagy siker , az orbáni kettő számjegyű infláció , ami rengeteg családnál okozott megélhetési gondokat .
csak úgy....
akiknek 0rbán már elvette a maradék eszüket is,azok majd megtapsolják febr.17 ...is,hiszen megérdemli mert a gyogyósai mindig beveszik a dübörgös meséit ! :)
szegény magyarország...
simmering73
@KisTehen: Egy hajóban eveztek báránykák a pöttöm nindzsátokkal. Megvezetett ökrök.
www.kepfeltoltes.eu/images/2024/01/24/538orban_nyaja.jpg
simmering73
@KisTehen: 13 éve vagytok megvezetve te idióta ökör, HAHAHA
csak úgy....
@KisTehen: boci,te egy szánalmas elmebeteg ,már rég diliházban lennél ha nem lennél fideszes,te közveszélyes !
Csizmás Kond
@m73: ...meséljen neked a dögevő anyád...
csak úgy....
@simmering73: de ök ezt nem veszik észre mert defektes az elméjük! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: "a dögevő anyád... " ? cirmi,aki anyázik az bugris rongyember!
Sakk Matt
Én soha nem lennék Orbán helyében, nem csak február 17.-én :P
Sakk Matt
@KisTehen: Lennél Feri helyében? Egészségedre!
Én jól elvagyok a saját bőrömben :)
Csizmás Kond
@csak úgy...: Az a rongyember aki magyarnak vallva magát átkozza becsmérli a saját nemzetét, aki mindig más igaza mellett áll ki, értve annak lényegét vagy nem. Olyanok vagytok mint azok akik hazug rágalmakra megköveznek bárkit, mert valaki rámondta hogy kurva, nem is ismerték nem is tudják igaz-e de élvezettel dobálják a követ...hiénák vagytok akik a magyar nyelvismeretekkel probáljátok bomlasztani a nemzetet ...és aljasok mert még fel is vágtok vele.
csak úgy....
@Csizmás Kond: = szószátyár elmebeteg! :)
Csizmás Kond
@csak úgy...: Ne a szart piszkáld ha már vitázni akarsz hanem felelj arra amit kérdeztem elől...mert azért rontottatok rám mint a vadállatok.
csak úgy....
@Csizmás Kond: bocs,javítom! te egy szószátyár,semmitmondó elmebeteg! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: veled vitázni, egy begyöpösödött elmebeteggel? :) - na ne röhögtess..
csak úgy....
@Csizmás Kond: @KisTehen: = 0rbán elbaszott átbaszottjai! :)
colibri
@m73: 13:12 Az ilyen alpári nagyon buta embereknek kár feltenni kérdéseket, mert válaszolni nem tud, csak brutálisan anyázni! Ki kell tiltatni az ilyet, nem való ebbe a közösségbe!
Sakk Matt
@KisTehen: Neked vannak aberrációid :P
Csizmás Kond
@csak úgy...: na húzz a picsába a másik majomtársad mellé, ne itt kend a taknyot egész nap mintha neked lett volna kitalálva ez a fórum, Életedben nem tudtál egy ép egészéges mondatot megfogalmazni csak két három szavas ganéságot vagy pépes bepötyögnöt a kibaszott telodba és attól érzed valakinek magadat ? retek vakarcs...
Csizmás Kond
@KisTehen: ...dehogy német csak egy korcs disznó aki esetleg kint dolgozik mert itthon a kutyának sem kellett.
colibri
Szerencsére itt senkinek nem kell lenni orbán helyében, bár ő sem ezt, sem mást fel sem vesz, hiszen a rinocérosz bőréről minden lepereg és egészen biztos a koponyájában is egészen más "anyag" van, mint a legtöbb emberében. Ugyanúgy, -ahogy 25 éven át - most is ki fog állni a hazugságaival a saját plénuma elé és röhögve még a vastapsot is megkapja tőlük. A lényeg: a hatalom, a lopás folytatódjon zökkenő mentesen 2/3-dal tovább, azt ne zavarja senki és semmi!
Csizmás Kond
@colibri: kisveréb...Orbánnak az a dolga hogy politizáljon az ország javára, és azt is teszi méghozzá mindenki által elismerten, ellenben veled és a hozzád hasonló tollasokról mindig ellencsiripeltek holott halvény lila fingotok sincs az egészhez csak butául és tudatlanul próbáljátok valaki szekerét virtuálisan tolni, holott az pont annyit ér mint az idepiszkolt csirpelésetek.
csak úgy....
@Csizmás Kond: olvasd el végre a zárójelentésedet, ott áll feketén-fehéren,hogy gyogyós vagy! :)
Csizmás Kond
@m73: A vélemény nálad abban a tíz vulgáris szóban van amit minden nap kiírsz ide...nem véleményeket írsz hanem másokat nevezgetsz soha nem volt véleményed mert a vélemény az lenne ami a cikkről szól és nem másokról...egy buta, balfasz, másokat ugató fakutya vagy.
colibri
@Csizmás Kond: Utálom a verebeket és a macskákat...
Csizmás Kond
@colibri: ...pedig nem kéne...mert nemcsak nektárból áll az élet...
balos
@colibri: A nemzethyleg megvert kétlábúak ott érzik magukat valakinek,ahol egy ember végződik!
ceni
@Csizmás Kond: No no el tetszik tévedni csak a buták meg a hívei valják az Ön véleményét ne felejtse el hogy ha nem ilyen lenne a választási rendszer akkor a fasorba se lenének. A Svéd ügy ez ugye kurva nagy zakó lett ne tagadja. Egy utólsó lókpec C politizálást folytatnak. Aki ezt beszopja az nagyon buta vagy ezekből él.
Csizmás Kond
@m73: ...úgy viselkedsz akár mint a szar...ha megpiszkál valaki napokig csak bűzlesz.
A véleményhez ahogy látom te nagyon buta vagy, mert ha lenne legalább egy macskaszarnyi eszed akkor tudnád hogy a vélemény az amit a témához írsz és nem az hogy mással szórakozz...szóval a bunkó az akit a tűkörben látsz.
rücsü41
Majd figyelem a beszéd kiegyensúlyozottságát, azt hogy a "sikerek "mellett, hogy sikerült Magyarországot az EU második legszegényebb országává tenni, hogy nálunk tavaly az infláció egyedül Európában a Holdról is látszott és még ma is az egyik legmagasabb, hogy mennyire nőt a szegények száma stb , stb.
namihami
Jó ""hosszú"" beszéd lesz (olyan castros, de min adolfos), ha az összes sikerét fel fogja sorolni! Lesz az legalább kétperces! Amiből másfél elmegy a szájnyalintással, papírok rendezgetésével, nyakkendőigazítással, stb ! A maradék elég lesz a felsorolásra!
justhpeter
Bizony, én már intézem, hogy azon a szombaton semmi dolgom ne lehessen. Nem szeretnék lemaradni a Nemzet Legnagyobb Légvárépítőjének légvárcirkuszi előadásáról a nemzeti légvárbazárból. Abban is biztos vagyok, hogy monumentális méretű, mondhatni világrekord várományos légvárépítés fog ott a szemünk előtt megkezdődni, aminek ki kell majd tartani legalább a nyár közepéig. Ám az építés folyamata sem lesz gyerekjáték a légvárépítőnek, hiszen az épülő légvárat majd folyamatosan ki kell majd terjeszteni az ország teljes légterére, ugyanakkor meg is kell tölteni e hatalmas légteret a légvárépítő szellem termékével, hogy a légtér alatt élő birkák is értesülhessenek a folyton megújuló bégetnivalókről.
A légvárépítő projekt komolyságát jól mutatja, hogy az pítésnek konkrét terve van, felülről nyitott költségvetéssel, valamint 2024. június 9.-i befejezési dátummal. Valőszínűsíthető, hogy a Légvárépítő a projektről a végdátum előtt egy birkamenet keretében szmol najd be a nyájának a projekt állásáról.
Lepényleső
A szónoklat nyilván jól fog sikerülni,mint egy cigányprímás előadása,- ahol csak a prímás rokonsága fog megjelenni?
CsipkeRózsa
A képet látva, emlékeztet a Felvonulási videókon látott Rákosi-féle integetésre.
telegdilaci
@Béla333:Képes az Óriási bukást is hatalmas sikerként értékelni,ahogy már megszokhattuk tőle,amikor egyre több a szegény az Országban akik az ingyen ebédért állnak sorba,még azok is akiknek van a fejük fölött tető fáznak mivel nincs mivel fűteni,nem tudják kifizetni a Fűtésszámlájukat,akkor nem beszélhetünk sikerekről,nem előzött volna meg minden téren Románia, utánunk már csak bulgária van!
NKF
Baloskáim! Miért nyer 2010 óta folyamatosan Orbán? Most akkor ki a hülye?
Cherry
Ismerjük a magaimdó cigust, a sajt vizeletét is parfümként adja el.
Cherry
@NKF: Agyhalottkám mert hazudik, csal ,lop. ez a retkes cigány, ALAVJU csak ilyen agyhalottaknál mint te is ö az Isten , te szerencsétlen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.