Brüsszel évek óta ideológiai háborút vív Magyarország ellen, és folyamatosan zsarol bennünket. Most már papírunk is van erről – kezdte posztját Orbán Viktor.

Orbán Armageddont kiált – A brüsszeli zsarolási kézikönyv szerint Magyarországot nyugati pénzügyi blokád alá veszik

Fotó: Facebook/OrbánViktor

A Financial Times hasábjain jelent meg a brüsszeli zsarolási kézikönyv. Brüsszel azzal zsarol, hogy ha szuverén országként viselkedünk, akkor ők összekötik az ukrán kérdést a jogállamisággal, és Magyarországot nyugati pénzügyi blokád alá veszik. Ez Armageddon lenne, amit nem fogunk hagyni. Megvédjük Magyarország érdekeit. Minket nem lehet megzsarolni! 

- számolt be közösségi oldalán Orbán Viktor.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ne lopj! Ennyi! Ja? Hogy ez még nem jutott a maffiafőnök eszébe?
Az a baj, hogy a hülyemagyar maffiahívők eszébe sem jutott ilyen gondolat, ezért szavaznak ezekre újra és újra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: 14.17

Ezért a véleményedért nem tenném tűzbe a kezem! :) Tudom, azt akarod mondani, hogy szél ellen nem lehet pisilni. De a fidesz szele kevés ahhoz, hogy elfújjon több millió embert, különben is, ki mondta, hogy a széllel akarunk szembe menni. Ellenkezőleg, hasznosítani kell, mint a vitorláshajók, az erőművek. Az igaz, hogy ez másfajta gondolkodásmódot igényel.
csak úgy....
@Nyírfa: szeretem az optimizmusodat kár ,hogy nem vagytok tisztában azzal,hogy a magyarok közül,sokan azért is szavaznak 0rbánra mert szerintük a fidesz szar...
a fidesz szele a következö reménységeiteket is elfújja, hiszen dobrevröl,ferkóról regéket tudnak mesélni mint brüsszelröl és a sorosról...,és van hozzá közönségük!
balos
@csak úgy...: Azért,mert a kultúrhának meg van a közönséges közössége még nem tölt el a büszkeség!Volt ilyen már az ezer éves fennállásunk alatt sokk ilyen fostalicska vezetés és bizony a Mohácsi vész ezekhez képest vásári búcsú volt!
balos
Ez a szerencsétlen csutka pöcs még dicsekszik is,hogy papírja van,hogy debil!Legalábbis úgy kezelik Már Grazban is!
Nyírfa
Na, jó reggelt nektek! :)

@csak úgy...: tegnap, 20.20

Én meg, tudod, mit szeretek? Hát azt, ha valaki nemcsak kritizál, hanem megoldást is fel tud mutatni, akár, rugalmasan több alternatívát is. Persze, nem árt, ha a gondolkodása fejlődőképes, következésképpen nem ragad bele a saját fixa ideáiba.
bence
Ez az enyveskezű , mocskos cigány mindent kitalál azokra , akik megpróbálják megakadályozni az eszement lopását ! Ha rajta múlna Európa vagyona is kevésnek bizonyulna számára ! Csak már jönne meg az esze az állítólagos 2/3 - nak és ébrednének fel az álmukból !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.