Véleménycikkben ment neki Giorgia Meloni olasz miniszterelnöknek a megafonos Trombitás Kristóf.

Már Orbán Viktor egyik fő szövetségesét is sorosozza a kormánymédia
Fotó: MTI/Fischer Zoltán

"Hogy lett Meloni Soros-baba?" – fogalmaz meg egy állítást már a címben Trombi. Majd úgy folytatja, a jobboldali ma már nem feltétlenül jobboldalit jelent és a baloldali sem feltétlenül baloldalit.

Maga az oldal, az egészen keveset számít. Főleg akkor, ha politikai szövetséget kell kötni

- szögezi le.

A megafonos legfőbb gondja Melonival az, hogy "bolsi terroristákat véd". Utal ezzel a Magyarországon akciózó balos aktivistákra.

Történt, hogy tavaly télen, nagyjából ilyentájt, külföldről érkezett, maszkos gecik a nyílt utcán kezdtek el kalapáccsal verni magyar állampolgárokat. Több ilyen támadást hajtottak végre; elég az hozzá, hogy volt, akit elkaptak, azok pedig rögtön elkezdték játszani az ártatlan bárányt

- idézi fel Trombitás.

Meloni teljes egészében Frankfurt lekötelezettje. És önmagában ezért nem is szeretném különösebben nagyon felelősségre vonni. Szeretné az országa számára a legjobb jót elérni, ezért alkalmazkodnia kell. Különutakat kötnie. Leszarom. Nem az én restanciám. Én csak azt látom, hogy az a külpolitikai szövetség, ami színektől és elkötelezettségtől mentesen kezdett utat törni, az lassan elér mindent, amit elérni akart. Valójában nem arról van itt szó, hogy mindazok az erők, amelyek most rosszak akarnak, ne akarnák az, hogy ne legyen egy megnyugvás. Valójában arról van szó, hogy egyedül vagyunk

- foglalja össze gondolatait a megafonos.

Trombitás nemrég azzal vetette észre magát, hogy kiállt a gyermeket vállaló meleg párok mellett – majd a Pesti Srácok oldaláról törölték a cikkét a negatív reakciók miatt.

Forrás: pestisracok.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Az elmebetegségnek , ha lenne mércéje , azt trombitásról el lehetne nevezni , hogy hány trombitás fokban szenved az alany !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nanya
Nem hazudozni !
Eldobni mindent és táncolni !
Nem ám összevissza,hanem ahogy Büsszel fütyűl !
Mert láttuk fütyül az rendesen.
Azt is láttuk,látjuk ,hogy járja ripegős-ropogóst a kormány . Az előtáncos meg már a budiban fetreng.
Péter2
Az elmebetegségnek , ha lenne mércéje , azt trombitásról el lehetne nevezni , hogy hány trombitás fokban szenved az alany !
Béla333
Nyomják Krahácsot...!!!
Mindenki a magyar maffia ellen van?!
Nessy
Trombitás! Le van maradva egy brosúrával ! Épp Melonival tárgyalt Orbán, hogy az ő pártcsaládjukhoz csatlakozna a fidesz Brüsszelben! Legalább az eseményekre figyeljen, mikor kibe méltóztatik belekötni!
Horizont
Tisztára bediliznek már annyira meg akarják szolgálni az ingyen pénzt. Kis görcs ez a gyerek.
simmering73
@Maccska: Tudjuk Emese. Te vagy itt a helikopter.
Sámannus
A faxom a kórmánymédia, ezek orosz befolyás alatt állnak. A csüngőhasúnak, szava sincs ebben, pontosan, ahogyan habony utasítása szerint kialakított törvény végrehajtására az embere lett kinevezve. Már látható a képviselők basztatása a svéd csatlakozás érvényesításe miatt. Mondjuk orbánt kijátsza mindenki, még a sajátjai is!
Aki Én
A fideszes annyira buta fajta (hiszen ha nem volna buta, nem lenne fideszes), hogy már vsak a Sorost érti. Ezzel be is árazzák a sajátjaikat. Minden Soros, amit nem képesek megérteni.
fideszes gyökér
@Maccska: semmi keresnivalónk nincs európában.
A ruszkik faszát kell leszopni, ugyanis már el kezdtek kommentelni, hogy elárultuk őket.

A büdös cigány árulta el őket, a magyar nemzet nem.
Ezek után már nyugodtan jöhetnek bombázni a ruszki nácik a mocsok magyar fajú embereket.
human
Mikor a fideszesek éljenezték Ursula von der Leyen megválasztását azért tudni tudni lehetett, hogy nem lesz minden megengedve Orbánnak és lesz még Ursula ellenség. De ő csak egy jobbközép oldali politikus. Arra viszont nem számítottam, hogy Melonit, mint szélső jobboldali politikust is elkezdik Sorosozni. Ez már vicces.
RonaGyuri
Egy echte multi win-win szitú

a felülezes szemlélő – aki csak az utólagos kinyilatkozásokat olvassa – azt hiheti, hogy mindenki győztesnek, sőt a győzelem legfontosabb elemének tekinti (legalább is annak hirdeti) magát

Olvasván a faz.net „Orbáns Kapitulation” beszámolóját és összevetve az orbáni propaganda és az ő saját önelégült győzelmi jelentésivel felettébb érdekes képet alkotnak.

media0.faz.net/ppmedia/aktuell/politik/1459975207/1.9490204/format_top1_breit/der-ungarische.jpg

„Ungarns Ministerpräsident hat ein wenig Show bekommen, in der Sache aber erhält er nichts in Brüssel, nicht mal für sein Land. Die Rettungsleine der EU für die Ukraine ist dringend nötig.” – állapítja meg a portál.
Majd „bulvárosra váltva arról beszél, hogy Scholz, Macron, Meloni, Michel, von der Leyen egyaránt hősnek, de legalább is megoldónak tekinti magát. Persze a portál elsősorban a sajátján, a nem éppen a legjobb formájában lévő kancelláron, köszörüli a nyelvét.
A Rheinische Post egyenesen arról írt, hogy Scholznak már nagy szüksége volt arra, hogy Brüsszelből sikerélménnyel térjen vissza!! =))
frank
Nehezen is de rendeződnek a kapcsolatok. Viszont megbocsájthatatlan amit Meloni tett a tavalyi évben.
Teljesen szembe fordult a pénzért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.