Meghibásodott informatikai rendszer miatt nem tudták megkapni a kezelésüket a rákbetegek a veszprémi kórházban.
Nem tudták ellátni a rákosokat a veszprémi kórházban, mert összeomlott az informatikai rendszer

Fotó: Pixabay

Az történt, hogy a rendszer összeomlott az intézményben, és ennek az lett a következménye, hogy az onkológiai osztályon az orvosok nem tudták ellátni a betegeiket a múlt héten.

Egy ott kezelt beteg felesége elmondta, hogy az ő férjének a 7. kemoterápiás kezelése lett volna, ám közölték vele, hogy csak két hét múlva lesz lehetősége ismét megkapni.

Az ATV megkereste a Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórházat az ügyben. Ezt a választ kapták:

„A Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház informatikai rendszerének átmeneti meghibásodása miatt néhány beteg terápiás kezelését át kellett ütemezni 2024. február 1-jén. A fél napon belül elhárított üzemzavar felszámolását követően az intézmény munkatársai azonnal megkezdték az új időpont-egyeztetéseket. A hibaelhárítás miatt 41 onkológiai betegnek kellett új időpontot adni, az érintettek 7-14 napon belül kapnak ellátást. Az onkológiai betegek gyógyítása zavartalan a Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórházban. Az intézmény elnézését kér pácienseitől a kellemetlenségért.”

Forrás: atv.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
A világszinvonalu magyar egészségügy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Ki is intézi az egészségügyet?!
koszpeko
A világszinvonalu magyar egészségügy.
balos
@koszpeko: Milliárdókat költöttek a faszságokra ott is a gecik!Az egészségügyben nincs ellopható lóvé,tehát leépíthető,mint minden ami a népnek hasznos lehetne!A Hofi megmondta:Miért építenek járdát?Hát azért,hogy jobban járjunk,de lebontják nehogy így legyen!
Nyírfa
Kezelés nincs, de az zavartalan. Azt hiszem, ez egy újabb hungarikum. Hogy az ég mikor szakad le végre rájuk!
Clavigo
@KisTehen: múúú-uuu-úúú... ,,,mint egy belsőzseb,olyan sötét vagy.
C_3PO
@Feller_Peti: "szétszedték" egy szó!
FitesZoltan
Én akkor néztem egy nagyot pár éve, amikor láttam, hogy banki applikációt lehetett közvetlen telefonon támadni alap Metasploit Framework Linux Debian alapú operációs rendszerrel. Másik videóban alap BlackArch rendszerrel a tranzakciók eltérítését mutatták be.
Ezek után még a mobilom számlaegyenlegét sem kérem le telefonnal. Valóban MitM támadással nagyrészt könnyen lehallgatható a hálózaton.
jancsipapa
Persze ezek a kezelések ( kemo, sugár )előre időzítve vannak, a betegek időpontra vannak berendelve.Mind viszi magával a papír alapú leleteit ,amin az adott kezelés és annak időpontja fel van tüntetve.. Attól,hogy leáll a számítógépes rendszer minen további nélkül meg kellene kapniuk ezeket a kezeléseket . Szinte ordít az esetről a nem akarás ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.