Orbán Balázst, a miniszterelnök politikai igazgatóját kérdezte kegyelmi ügyről a hvg.hu Sopronbánfalván, ahol a kormány háromnapos ülést tartott.

Tiszteletben tartjuk a köztársasági elnök döntését

– mondta Orbán Balázs a kihelyezett kormányülés helyszínén, Sopronbánfalván a Hvg újságírójának. A lap riportere azt kérdezte a miniszterelnök politikai igazgatójától, helyes döntésnek tartja-e, hogy Varga Judit igazságügyi miniszterként ellenjegyezte a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének, K. Endrének a kegyelmét.

Megszólalt a pedofil bűnöző bűnsegédjének felmentéséről Orbán Balázs: Tiszteletben tartjuk a köztársasági elnök döntését

Orbán Balázs szerint a kegyelem egy jogi, mérlegelési kérdés. Hangsúlyozta, hogy

furcsának tartom azt a politikai balhét, amit azok csinálnak, akik az általunk beterjesztett, pedofilok ellen javasolt törvénymódosítást leszavazták.

Rákérdeztek, lesz-e módosítás abban, hogy a köztársasági elnöknek továbbra se kelljen indokolnia kegyelmi ügyeknél, erre ezt mondta Orbán:

Ez egy több mint 30 éves alkotmányos eljárás, de ha erre van módosítási szándék, akkor érdemes felülvizsgálni, és beszélni róla.

Mindez azonban attól is függ, összefér-e a magyar alkotmányos berendezkedéssel – mondta. Ebben utóbbiban már nem biztos Orbán Balázs. „A döntés alaposabb mérlegelést igényel” – hangsúlyozta.

Hasonlókat fogalmazott meg Kocsis Máté is a Facebook-oldalán. A Fidesz frakcióvezetője azt írta:

Az a baloldal, nagyon mélyen hallgasson, amelyik nem szavazta meg a pedofilellenes törvényt 2021-ben, amelyik nem támogatta, hogy a legsúlyosabb büntetést kapják a pedofilbűnözők, amelyik ellenezte a kereshető pedofilnyilvántartást és amelyik érvénytelenné akarta tenni a gyermekvédelmi népszavazást

Novák Katalin kegyelemre méltónak találta a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét

A Bírósági Határozatok Gyűjteményében Bfv.1191/2022/13 sorszám alatt elérhető dokumentum szerint Novák Katalin kegyelemre méltónak találta az egykori igazgatóhelyettest. Az ítélet szerint ő volt az,

akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált,

aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében ezzel a szöveggel:

„én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki.”

aki ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel,

és akit mindezért 3 év 4 hónap börtönre ítéltek első és másodfokon is.

A bicskei pedofil-botrány előzménye

Ismert, hogy V. János, a bicskei gyermekotthon igazgatója 2004-16 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott, akik közül többen 2016 októberében az RTL Házon kívül című műsorában beszámoltak minderről. Két áldozat, Illés Levente és Pop Mert Julián arcukat és nevüket vállalva mesélték el történetüket.

Az igazgató és a nevelő ellen majd egy évvel később, 2017 augusztusában emeltek vádat. A vádirat szerint az otthont 26 éven át igazgató V. különböző kedvezmények fejében kényszerítette a gondozására bízott fiúkat orális szexre. V. amúgy Bicske díszpolgára, a rangos gyermekvédelmi kitüntetés, a Bárczy-díj birtokosa is volt. Őt mindezért nyolc év börtönre ítélték. Ezzel párhuzamosan azonban kényszerítés miatt is elítélték az igazgatót és az áprilisban kegyelemben részesített helyettesét, amiért megpróbálták rávenni a gyerekeket, hogy vonják vissza a feljelentéseiket.

Mióta a múlt pénteken kiderült, hogy Novák Katalin köztársasági elnök a pápalátogatás ürügyén kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon korábbi pedofil igazgatója bűntársának, a molesztálásokat eltussolni próbáló egykori igazgatóhelyettesnek, egyre nagyobb botrány kerekedik az esetből. Pénteken tüntetés lesz a várban, többen az elnök lemondását kezdeményezik.

Forrás: 24.hu, 444, Telex

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Öt nap kellett ezeknek a rohadt tetves csótányoknak, hogy kitaláljanak valamit.
Pedig csak annyit kéne tenni: hibázott a miniszterasszony és az elnökasszony is, bocsánat. Visszavonja a kegyelmi határozatot. Ők pedig beadják a lemondásukat.

Schmittre is kiadták a kilövési engedélyt pedig az ő bűne semmi nem volt ehhez képest.
Persze jogos volt az is.
Juci meg tízszeresen megérdemelné már.
De ez egy kurvaország tele kurvákkal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Hányok ezektől a mocskoktól...( a Kaleta nevű szardarab ,meg megszakad a röhögéstől )
kereső
Igy kell ezt. Most már miniszterelnöki szinten is meg kell még a kést forgatni az áldozatokban- és le kell okádni őket a NER mocskával.
Én meg ettől okádok, és köpök bő nyállal.
Horizont
Öt nap kellett ezeknek a rohadt tetves csótányoknak, hogy kitaláljanak valamit.
Pedig csak annyit kéne tenni: hibázott a miniszterasszony és az elnökasszony is, bocsánat. Visszavonja a kegyelmi határozatot. Ők pedig beadják a lemondásukat.

Schmittre is kiadták a kilövési engedélyt pedig az ő bűne semmi nem volt ehhez képest.
Persze jogos volt az is.
Juci meg tízszeresen megérdemelné már.
De ez egy kurvaország tele kurvákkal.
Sámannus
Nincs mód ennyi aljasság feloldozására. A borzalmas bűnök a kormány szeme előtt történnek, mint a végrehajtóknál is tették. Mi bűn van még a lopások mellett, emberileg felfoghatatlan. Orbán nyakig gázol a ganyéjban.
Havanagi
Mosdatják a szerecsent! A végén majd vádlottat csinálnak az áldozatokból.
Úgy mint a rohadék papoknál ez megtörtént:

index.hu/belfold/2023/02/01/pedofilia-zaklatas-birosag-itelet-vadlott-egyhaz/
Képtelen ez a társadalom arra is,hogy a gyerekeit,unokáit megvédje??!!Ássa el magát de nagyon mélyre!!!
balos
@Horizont: Ahol így tisztelnek 1 fürdős kurvát ott ne várjanak el tiszteletet a Való Világtól!
Clavigo
@Sámannus: "... nyakig gázol a ganéjban "... Ott érzi elemében magát...
Nessy
A "fölterjesztő és ellenjegyző" (i)gazságügyi miniszter duplán aljas a témában, miközben a "naggggyon szigorú gyermekvédelmi törvényről" szónokol! Amit nálunk "szigorú törvény véd", azt lehet szelektíven megszegni!
Pusztai
És a védőszentem:
"Skrabski Fruzsina - KElnöki tanácsadó o))- a híres Kopp Mária és Skrabski Árpád zavarodott gyermeke.
Már kamaszként rengeteg gondot okozott botrányos viselkedésével. Biszku Béláról forgatott anno filmet.
Előszeretettel "szól be" másoknak, baloldali embereknek.
A fidess és a sperma által kitervelt 2006-os állampuccskisérlet kapcsán hallatja folyton a hangját.
uploads.disquscdn.com/images/2864fdd816afdcfd2e12c85599f01e63991568e73bde37332e7e3e28a58abd05.png
Egy kis történelem: i.imgur.com/tiLckly.png "
Cherry
Ugyan már te retkes fidesz seggnyaló. OV zsiros patkány akaratát hajtjátok végre, nektek nincs semmi emberi érzésetek, mocskos banda,,el kell törölni ezt az aljas fideszbandát, OV rib@ncával együtt
nemkati
Nem árt megnevezni azokat, akik körül ez a botrány kialakult.

Vásárhelyi János volt a bicskei Kossuth Zsuzsanna Gyermekotthon igazgatója, aki 2004 és 2016 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott, és jogerősen 8 év fegyházat kapott 2019-ben. Budapest 2015-ben kitüntette őt a Bárczy István díjjal, Szentkirályi Alexandra szívhezszóló beszédével kísérve, amit most Karácsony Gergely főpolgármester elvenne tőle. A bicskei önkormányzat képviselő-testülete 2019-ben visszavonta Vásárhelyi János, a bicskei gyermekotthon volt igazgatójának díszpolgári címét. pctrs.network.hu/picture/5/4/_/vasarhelyi_janos_a__nevelootthon_jelenlegi_igazgatoja_540084_86023.JPG
aki már azóta börtönlakó.

Könya Endre igazgatóhelyettes, pszichológus. Végzettsége testnevelő tanár, fejlesztő pedagógus, síoktató, számos sportágban edzői diplomával rendelkezik, erdélyi családból származik. Régóta tudott az igazgató bűntetteiről. Ez az ember szép sorjában rábeszélte fenyegetésekkel, zsarolásokkal az áldozatokat, hogy vonják vissza a vallomásukat, vagy ne tegyenek terhelő vallomást az igazgatóra.
i.imgur.com/2X2Yr1d.png

A legerősebb fideszes szálnak az tűnik, hogy 2015-től Orbán Viktor testvérének birkózóegyesülete tartott edzéseket a bicskei gyermekotthonban. A NIKÉ SE a Birokra Magyar! elnevezésű program nyomán jött létre 2009-ben. A miniszterelnök testvére, Orbán Győző volt az egyik alapító, akinek a Borsod Megyei Birkózószövetségben is volt tisztsége akkoriban.
kereső
@nemkati: És akkor ezt az "igazgatóhelyettest" mentesitette!!! a büntetés végrehajtása alól- novák/varga duó , továbbra is dolgozhat gyermek pszihológusként, "vigyázhat a gyermekek lelkére".
Sakk Matt
"Az újságírásban figyelünk arra, hogy akit bűncselekménnyel vádolnak, a személyiségi jogait tiszteletben tartva nem írjuk le a teljes nevét. Így lesz Gipsz Jakabból G. Jakab, a kegyelmet kapott Kónya Endréből pedig K. Endre. Megnevezzük a tanárt, hiszen nem bűnöző."

ellenszel.hu/2024/02/06/k-endre/
Eladott Ország
Akik falaznak a pedofiloknak vagy kegyelmet kapnak, vagy Magyar Becsületrendet (Böjte Csaba 2023. augusztus 20.) Böjte Csaba kezdő szett...
twitter.com/janos_hary/status/1663564816198569984/photo/1
Megb@szta az Isten ! Böjte Csaba mint Becsület Rend ! ...
twitter.com/Szakallas40/status/1694443928030728703/photo/1
Új szólásmondás született, a: „ messze van mint Makó Jeruzsálemtől” helyett, a: messze van, mint Böjte a kereszténységtől használható. Böjte Csaba esetében.
twitter.com/GutyinaI/status/1693666265934463312/photo/1
Ki a f@szom ez a sok fekete cigány? Pokolba érkeztem?
twitter.com/Jzsi18313051/status/1693659916127420811/photo/1
Eladott Ország
Kettős mérce: Böjte ugyanazért Becsületrendet, a bicskei tanár „csak” kegyelmet kapott. Semjén Zsolt után kiált az igazságtalanság, hogy Böjte Csaba ferences szerzetes Magyar Becsület Rendet kapott (az nagyon előrelátó volt, hogy a hivatalos elnevezés elé odakerült a „Magyar” kisebbítő jelző, mert a kitüntetés csak a „magyar” becsületet tünteti ki), míg a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese csupán kegyelemben részesült – ugyanazért.
nepszava.us/kettos-merce-bojte-ugyanazert-becsuletrendet-a-bicskei-tanar-csak-kegyelmet-kapott/
nemkati
@kereső: Toroczkai ráadásul homoszexuális pedofilként nevezte meg az igazgatót, ami összekapcsolása a két olyan dolognak, amiknek alapból nincs kapcsolata - természetesen szélsőséges esetekben lehet. Az ellenzék nem azért nem fogadta el 2021-ben a pedofil törvényt, mert az súlyosbította a pedofil bűncselekmény büntethetőségét, hanem pont emiatt, hogy összemosta a szexuális mássággal.

Amellett főleg az igazgató, de a helyettese cselekményei is a lehető legsúlyosabbak, talán a gyilkosság után következnek. Olyan gyerekekkel szemben, akiknek nincsenek, vagy nincsenek mellettük a szüleik, akiket nincs aki megvédjen, a szexuális bántalmazások egész életre szóló súlyos lelki károsodást okoznak. És ezt azoktól az emberektől elszenvedni, akik hivatásuknál, foglalkozásuknál fogva az egyik legfontosabb feladata a rájuk bízott gyermekeknek az ilyenektől való megvédése, elképesztő aljas bűncselekmény. És Kónya Endrének, még ha ő nem is pedofil (bár, ki tudja...), szintén hatalmas a bűne.
Pusztai
Már terelnek ezerrel mindennel!!

Feljelentették a DK ifjúsági szervezetét, mert a kormányülés helyszínén forgattak
- MV -2024.02.07. 10:51

.. naponta 100 ellenzéki hír lesz mit csináltak, mit tettek, beindul a hazugságcunami!!
kereső
@nemkati: Miért ne igy fogalmazott volna? Az egész "gyermekvédelmi törvény" ezt tartalmazza- sőt a "gendert" ezzel azonositja. Toroczkai a maga butaságában, primitvségében nem mondott mást, mint a hivatalos poltikai szómágia.
Horizont
@nemkati: @kereső: reggel pont láttam Túrós Dórácskát a Szigorlat műsorban ahol 3 újságíró kérdezte. Pont erről a homoszexuális pedofilról. Azt a hablatyot. Beállhatna a fideszbe.
Undorító volt. Akkor Szájer meg Ungár meg a többi is pedofil???
nemkati
@Philip Marlowe: Remélem megszületik az a törvény, amelyik az igazságügyminisztert és a közt.elnököt is kötelezi a kegyelemben részesítés indokainak nyilvánosságra hozatalára, természetesen a szemilyéségi jogokat sértő indokok kivételével, de arra utalással, hogy ilyen indok (is) van.

Arra pedig mindenképpen magyarázatot kell adjon a két fideszes nő, hogy annak mi volt az indoka, hogy Kónya Endre büntetett előéletét is eltörölték, de főleg arra, hogy a gyermekekkel való foglalkozástól eltiltást is törölték.
nemkati
@Philip Marlowe: Pont erről beszélek. A személyiségi jogokat érintő indoklást nem, de az összes többit legyen kötelező nyilvánosságra hozni, és a büntetett előéletet, a (jelen esetben gyermekekkel való) foglalkozástól eltiltást a bírósági ítélettel szemben ne lehessen eltörölni. A Kónya Endre ügyében senki nem szeretné, ha ez az ember bármikor bármilyen gyermekintézmény közelében előfordulna. Remélem, ezzel egyetértesz.
Eladott Ország
Alexandriai Szent Katalin sokak, többek között a fiatal diákok, leányok, és nők védőszentjeként ismert. Novák Katalin ezzel szemben a pedofilok védőszentjeként tüsténkednik. Raffaelló: „ Szegedi szent Katalin a pedofílok védőszentje.”
www.facebook.com/photo.php?fbid=7322542814476376&set=p.7322542814476376&type=3
Nem az én köztársasági elnököm, csak a fideszé!
www.facebook.com/photo.php?fbid=7322540801143244&set=p.7322540801143244&type=3
A három testőr. Mindenki egyben egy mindenkiben. Az orbánbanda, a fidesz- kereszténydemokrata néppárt jellemző vezérei: Kaleta a pedofil, Szájer a kábszerbirtokló, Borkai az örömlányokkal kéjenckedő.
scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/425972148_10228721423517863_8958322521120175470_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=c42490&_nc_ohc=FKqAH-MdX8kAX9aBWnZ&_nc_oc=AQniHczG31M1xssAZryhFCNRz9tu8q_jNkbBPx8EN2eRDQHcEO6Osu5ezfltA9D6HHo&_nc_ht=scontent-fra3-1.xx&oh=00_AfDwJLVx_0FZnavdisE2-tF9pWY8RuiekxAZ167mwbBhLQ&oe=65C7F4EF
Aki Én
furcsának tartom azt a politikai balhét, amit azok csinálnak, akik az általuk beterjesztett, pedofilok ellen javasolt törvénymódosítást megfogalmazták.
Mert így méginkább érthetetlen és visszás a pedofilsimogató történet.
Persze megint azok ugatnak és értetlenkednek.
Pusztai
"2016-ban néhány szexuális abúzust elszenvedő fiú összefogott és feljelentést tett a gyermekotthon pedofil igazgatója ellen, hogy megvédjék társaikat János bácsitól, a vele való orális és anális közösüléstől.
Az igazgató ellentámadásba lendült, és a helyettesével kényszeríttette egyik áldozatát, hogy az vonja vissza a vallomását.
Végül lebuktak, a helyettes három év négy hónap börtönbüntetést kapott.
Novák Katalin pedig, nincs ezen mit szépíteni: a pedofil pártját fogó igazgatóhelyettes mellé állt.
Kegyelmet adott neki.
A köztársasági elnök kétszer is nagyot hibázott, de az elsőre még lehetett volna mentsége.
Legutóbbi nyilatkozataira azonban nincs. Háttér és vélemény."
Pusztai
"Elítélte a pedofíliát, de kiállt Novák Katalin döntése mellett a Nagycsaládosok Országos Egyesületének vezetője"
assets.4cdn.hu/kraken/80RMGsKaZPWpPeIPs.png
444.hu/2024/02/07/elitelte-a-pedofiliat-de-kiallt-novak-katalin-dontese-mellett-a-nagycsaladosok-orszagos-egyesuletenek-vezetoje

1 komment:
"ezer forinttá pattanni szét egy órája
Ezek BAZDMEG nem felköptek és aláálltak, hanem fejenállás közben jött rájuk a cifrafosás bazdmeg és most tapsolni kellene hozzá, hogy nyalogatják a szájuk szélét, de mi a faszt is lehet elvárni bazdmeg egy olyan országban ahol nem a család minősége a fontos bazdmeg, hanem hogy basszatok mint a nyulak, legyen sok gyerek mer arra lehet házat meg ótót venni, az isten tekerje a faszát bazdmeg a fülébe ennek a sok szerencsétlen debil gecinek bazdmeg, de rohadtul rühellem már ezt a tetvesmocskosgeci országot.
l 41
"
Eladott Ország
Böjte Csaba: A magyarországi pedofílok egyházközössége nevében köszönjük a kegyelmet! – Novák Katalin: Szívesen Csaba. Az se felejtsük, hogy a fószer már a kegyelem idején se a sitten ült, hanem otthonában, lábjelzővel. Ki és mikor engedte haza a sittről? Mert ez Novák nem lehetett csak a BV, illetve a felügyelője. Szép is ez az ország , ilyen papokkal , és ilyen vezetőkkel akik csak a szégyent hozzák a magyar nép fejére.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/417413149_801121048725986_7065129856249961896_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=NKto2cLvp_EAX-v2jnl&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfB24hkgvlKUKmy8Hd71JUBhSmpxZAJrhNMZn8Tfp87-lg&oe=65C822ED
Menőmanó
Mini Orbán tiszteletben tartja... az összes fideszes aljasságot, lopást, pedofíliát.
Normális emberek pont ezért vetnek meg benneteket te gerinctelen szarházi.
Menőmanó
@Pusztai: A Nagycsaládos Egyesület is Orbán csikkzsebéből kikandikálva pofázik ilyen ostobaságokat. Kell az állami támogatás.
Eladott Ország
@Pusztai: A magyar molylepke is egy patkány
twitter.com/janos_hary/status/1659457546682343426/photo/1
Aranyoskám megmondaná merre találom Böjte csabát?
twitter.com/janos_hary/status/1659236571030093834/photo/1
Böjte Csaba és a fejsze...
twitter.com/janos_hary/status/1659483149787709440/photo/1
Ez itt Böjte Csaba művész úr, az atya-gatya a „szent” embere.
twitter.com/MartinSzucsi/status/1660176595678527488/photo/1
Lepényleső
Vajon melyik köztársasági elnök döntését tartják tiszteletben,- mert itt még nevében sincs köztársaság,
azt is zsebre vágta a bán,- vélhetően a pallérok hathatós segítségével simán?
(Egyébiránt ha volna,nem elnökasszony volna ...?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.