Az Integritás Hatóság több lombkoronasétány ügyében is súlyos szabálytalanságokat talált, ezért a szervezet több feljelentést is tesz – írja az ATV.

Feljelentés lett a fideszes korrupció emlékművéből: Lecsapott az Integritás Hatóság

A nyírmártonfalvi, lomb nélküli lombkoronasétány esetében például a költségvetési csalás bűntette, valamint közbeszerzési visszaélés és hamis magánokirat felhasználásának vétsége is felmerült. .

Látszódik, hogy itt rendszerszintű korrupció van, az ő megállapításaikból is kitűnik, hogy a pályázatok kiírása során, a pályázatok ellenőrzése vagy nem ellenőrzése során, illetve nagyon sok részfeltételben visszaélések történtek, amik nem történhetnének meg egy normális rendszerben működő pályáztatás során

– fogalmazott Mándi László, a Momentum megyei elnöke.

A DK politikusa szerint a vizsgálatot követő feljelentésnek nem lesz következménye.

Vagy azt mondják, hogy nem történt itt semmi és el lehet tolni a kis piros biciklijét mindenkinek. Vagy a másik az az, hogy elindítanak egy valamilyen vizsgálatot, majd addig húzzák, halogatják, amíg azt mondják, hogy sajnos ezzel már nem lehet mit kezdeni. Eddig mindig a Polt Péter vezette ügyészség megvédte a fideszes gazembereket. Attól taratok, hogy maradni fog ez a helyzet

A hatóság két másik lombkoronasétányt is vizsgált. Visszaélésekre és az uniós pénzek szabálytalan felhasználására utaló jeleket találtak a térség kormánypárti képviselőjének és a Fidesz megyei alelnökének birtokán épült hasonló sétányok kapcsán.

Forrás: ATV

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@FitesZoltan: ugye téged már hülyén hozott a gólya?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
FitesZoltan
Balos hazaárulók ezt a hülyeséget is tetézik:
Ők komplett hídpénzeket képesek zsebrevágni.
És még külföldről is finanszírozzák őket mint kiderült.
csak úgy....
@FitesZoltan: ugye téged már hülyén hozott a gólya?
Károly77
Hallgasson csak az a kisebbik harmad aki eladja a saját hazáját. Régen koponyalövéssel tisztelték meg őket.
simmering73
@m73: @m73: Az hát. A kecskebaszó, naplopó nyilas shikari.
nemkati
Valamit kell mutatni "Brüsszelnek", hogy nemcsak létrehoztak egy korrupció ellen vizsgálódó szervet, hanem az működik is. És hogyhogy nem, egyből megtalálták a legnagyobb csalásokat!
Ja, nem.
nemkati
@simmering73: @m73: Ezek az utóbbi 1-2 napban regeltek ide a propira, van jónéhány, úgy néz ki, sokan végeztek mostanában a fideszes gyorstalpalón a trollképzőben. Beindult a választási kampány, sorra cuppannak rá ellenzékiekre, az ellenzéki sajtóra, és az a dolguk, hogy 0-24-ben nyomják a lejáratást és a hazugságokat.
Sztyepospista
Majd a P. Péter jól megvizsgáltatja, és megállapitja, hogy nemt örtént semmi...
izéke
@Sztyepospista: dehogynem,kihozzák,hogy a favágók és a rőzseszedegető nyugdíjasok a hibásak és ők tehetnek mindenről + Brüsszel (?) Gyurcsány,Soros,Zelenszkij,Karácsony stb...
dr. prédikátor
Úgy látom a propin szaporodnak az agyatlan fitymaszpropagandisták!!!
Dr. Proktor
Ha leadták az "alkotmányos költség"-et az illetékes helyen akkor nem lesz ügy, ha pedig nem, akkor igen, de a Schadl mintára, azaz elhúzzák mint a rétestésztát , kefelejtődik a barát és bekerül a szerencsétlen aztán majd felejtős lesz...
Pálinkás Pál
nem lényeg, majd a kirakatribanc kegyelmet ad...
jesz
Néhány mázsa Nitrgén, vagy NPK, + szerves trágya, kétnaponta néhány köbméter víz a közeli patakból, és hip-hop ott az erdő..
Béla333
Érdekes módon csak akkor mozdult meg ez a gittegylet, ami után az amerikai nagykövet is elment megnézni egy ilyen szörnyszülöttet!
Holott Hadházy már majd egy éve felhívta a figyelmet ezekre a szörnyűségekre. Eddig miért nem léptek?
Egy év is kevés, hogy megmozduljanak?!
Dr. Proktor
@Béla333: Ha az ellenzéknek lett volna esze mint ahogy nincs, akkor testületileg kimehettek volna megnézni ezt a drága létesítményt, az összes normális médiamunkás meginvitálásával!
Itt Haddházy az egyszemélyes tényleges ellenzék...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.