Januárban is Magyarországon voltak a legalacsonyabbak a lakossági áram- és gázárak az Európai Unióban, és Európa egészét tekintve is csak Kijev előzött be. A két fő rezsitétel nagysága a földrészen nagyjából a tavaly decemberi szinten maradt.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a bérek szintén , - kinek mit intéz a kormánya ... ugye gyogyós @KisTehen: !? :)
SÍva
Mondjátok már, mikor kell nevetni?
division
@SÍva: Szerintem ezen inkább sírni lehetne, na de vannak még mindig bégető birkák, akik ezt el is hiszik, miközben alig merik még a villanyt is felkapcsolni, a gázt begyújtani, mert attól rettegnek nehogy ezer forinttal is túllépjék a limit határt:-)))
teuton
@KisTehen: Analfabeta Nagy Marha!!! Nem az szamit, mi mennyibe kerül, hanem mennyit kell erte dolgozni!!! Egy nemet pl. a 2szobas lakasert fizet kb. 120 euro rezsit (gaz+villany) az ismerösöm egy 4szobas, 105 m2-es csaladihazban 160 eurot. Ez a minimalberrel szamolva 1,2, ill 1,8 napi fizetes!!! Na akkor gyere most a magyar adatokkal!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.