A Fidesz frakcióvezetője baloldalazott, de annyit elárult, hogy Orbán Viktor alkotmánymódosítóját március második felére fogadhatja el az Országgyűlés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Kocsis Máté szerint jó lenne tudni, mi állt Novák Katalin kegyelmi döntése mögött"
Kérdezd meg hülyegyerek!
Egy maffiába tartoztok...
Pálinkás Pál
hogy hogy mi állt..?...a puhos selejt-...
csak úgy....
máté,megmondom öszintén,hogy én arra sokkal kíváncsibb lennék,hogy kettesben krétán te álltál bayer mögött vagy ö mögötted...,mert mögötte a rossebb ezt a szerény hallgatást töletek ,hangoskodóktól!
Béla333
@csak úgy...: 11.33
Várjál már a leosztásokkal, hiszen négyen is ott voltak a maffiózók közül:
"...Kocsis Máté Halász János frakciószóvivő, Bayer Zsolt publicista és Kálomista Gábor producer társaságában "
nepszava.hu/3213161_kocsis-mate-kreta-vakacio-budapest-1956-unnep-hazugsag

Ezek a maffiózók a jelek szerint nagyon összetartanak...
vacsi
Miállhat? Miért nem kérdezi meg tőle?!
csak úgy....
@Béla333: meleg férfibarátságra gondolsz? - az még undorítóbb,föleg mert odahaza tiporják a buzzancs kollégáikat, akik minimum fölvállalják a másságukat!
Cherry
Te buzi kis szemét te leszel a következő, a mocskot is kimagyarázod ha a föni megkivánja, aljas kis szemét csótány
kereső
Én meg kocsistól kérdezem, hogy mi állhat varga judit döntése mögött, miután ő volt az aki ellenjegyezte novák döntését, és az igy lett hatályos? Mi állhat a mögött, hogy gyakorlatilag az egész kormány tudott a kegyelem megadásáról, csak akkor foglalkoznak vele- amikor kiborul a x@ros bili, pedig a kegyelem megadása majd egy éve történt. Varga-és az egész orbán kormány felelős ezért a kegyelemért- és innen inditsunk nyálas nyilas kocsis máté. Nem hangzott el egyetlen szó sem a kormány részéről- orbántól pláne, hogy ezért vállalják a felelősséget, az állampárt frakciója részéről sem egy bocsánatkérés az áldozatok és az egész társadalom felé. Baloldalazol te gennyláda? Nézz inkább magadba- és süllyedj el, te amorális meztelen csiga.
kereső
Nem tudom el sem képzelni, mi kell még ahhoz, hogy a fideSS szavazói rájöjjenek, hogy orbán szép szavai -és az egész fideSS tettei között óriási és áthidalhatlan szakadék van. Nem tudom mi kell még ahhoz, hogy belássák mindez ideig egy erkölcstelen , hatalommániás kiüresedett mákgubót támogattak, rá szavaztak, őt imádták, és istenitették.Aki/akik a hangozatott kereszténységüket csak eszközként használják hatalomba maradásukhoz, miközben a 10 parancsolatot a nap minden percében megszegik. Tényleg, milyen mélyre kell még süllyedni ahhoz, hogy az legyen- ahová ez a társadalom tart, a fehér folt ország felé- orbán vezetésével, és ezt belássa sok-sok ember.
Clavigo
:):):) Málé,Bajjer,Halász.. meg filmrendező.. Krétáról... édesnégyesben... asszonyok nélkül..:):):):) " a szerelemvonat,ha beindul "...:) DDDXDXDXX..
Béla333
@csak úgy...: 12.02
Én csak rögzítem a tényeket! Ezek négyen - Kocsis Máté Halász János frakciószóvivő, Bayer Zsolt publicista és Kálomista Gábor - azt hazudják a hülyemagyar maffiahívőknek, hogy a Kossuth téren ünnepelnek, közben a családjaikat hátrahagyva közösen Krétára utaznak.
Azért gondolkozzunk már el egy kicsit: normális dolog ez?
csak úgy....
@kereső: "Nem tudom el sem képzelni, mi kell még ahhoz, hogy a fideSS szavazói rájöjjenek..." sosem jönnek rá maguktól, az agyomosottak ilyesmire nem képesek!
hiszen naponta traktálja öket a fidesz a hazugságaikkal ,mi szerint magyarország dúskál a javakban és a polgárok elégedettek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.