Kocsis a gyermekvédelmi törvény második csomagjáról és a közvetlen köztársaságielnök-választásról is beszélt a Kossuth Rádióban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Egy szerencsétlen demagóg fog bennünket "felvilágosítani" ? Első hónapjuk a szopással telt, másodikban jött a bukás, de a példabeszédből még nem fogytak ki. Ez jutott nekünk a hazai politikából, a szar húzza le a budit és a lekvár főzi be a nagymamát.
justhpeter
Egy szerencsétlen demagóg fog bennünket "felvilágosítani" ? Első hónapjuk a szopással telt, másodikban jött a bukás, de a példabeszédből még nem fogytak ki. Ez jutott nekünk a hazai politikából, a szar húzza le a budit és a lekvár főzi be a nagymamát.
Nessy
Míly szépen tud mesélni Kocsis Máté a felelősségvállalásról! Mármint mások felelősségvállalásáról, a saját dilettáns kormányzásuk "eredményeiért"!
Menőmanó
A fidesz meg a felelősségválalás hahahahaha...
Mikor beüt a krach, kénytelenek lépni, osztanak, szoroznak, kiszámolják hogy lehet a szarhegyet minimalizálni, és aszerint cselekszenek. Itt sem lelkiismeret, sem morális tényező, sem gerinc, sem egy két áldozat nem játszik.
Kizárólag a rideg számítás.

Mit is mondott Juci úr férje:
„Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak” – írja a posztban Magyar Péter.

Ugye, hogy tud fájni mikor az általuk épített rendszer beléjük mar? Nem baj hadd szokják, kiérdemelték.
Aki Én
A Momentum elnöke már szombaton, Novák Katalin lemondása után azt írta: „Orbán Viktornak ki kell állnia, és magyarázatot kell adnia a történtekre. Ő a miniszterelnök, az ő kormánya nevében írta alá Varga Judit a kegyelmet. Ez Orbán rendszere, így eltagadhatatlan a felelőssége”.

A gazdád miért nem vállal felelősséget most sem?
Miért bújik nők szoknyája mögé megint???
Nyilván az agyhalott szektátoknak hazudozol, mert ezt senki más nem kajálja be. Még közülük sem mindenki.
Peller Anikó
Kocsis Máté !!! Világosi fegyveletétel után megvilágosodhatnál mi az a felelősségvállalás hülyegyerek. Itt az ideje, gyerünk, vállaljátok a felelősséget gecik, kezdd el magaddal aztán szólj a viktornak.

Aztán jöhet a 130 bátorok.
Nyírfa
Hát már ő is a Kossuthon tartja az eligazításokat? Nem túlzás ez, egy állami rádiót fenntartani erre a célra?
Kocsis Máté, aki kisnyilasból nagy lett, hiába tett fel szemüveget, és húzott világos öltönyt, ettől még sem disztingváltabb , sem értékesebb nem lett. Maradt az, ami, egy - egyelőre - ítélet nélküli bűnöző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.