A 444.hu értesülései szerint a Fidesz egyik országosan ismert politikusa egy hétfői egyeztetésen több munkatárs jelenlétében arról beszélt: Balog Zoltán református püspök valószínűleg arra a következtetésre fog jutni, amire a már távozó Novák Katalin és Varga Judit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Egyétek,rágjátok egymást fitymaszpatkányok..!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
Remélem ez a püspök is megszólal és neked pufftag Napoleon véged...
justhpeter
Mégis mit képzel ez az Orbán nevű öreg ökör ? Az gondolja, hogy a református egyház is az ő határköre alá tartozik ?
Korábbi nyomorában már egynéhány pártot maga alá gyűrt - kisgazda, mdf, kdnp -, bekebelezte a nagyobb intézményeket - Tákolmánybíróság, Állami Számvevőszék. Másik öreg ökör - Kövér - társával falusi búcsává tette a parlamentet. Most úgy látja, hogy ideje Istent is mentesítenie magyarországi feladatai alók és közvetlen irányítása alá vonja az egyházakat. Első menetben ez majdnem összejött, hiszen a katolikusok már hűségesküt tettek, mára pedig eljutott odáig, hogy a reformátusok vezetését is átvenné. Érthető, hiszen a szentségeken kívüli magyar világot, már uralja, az országot már nyomorba döntötte, tehát rengeteg ideje maradt az új református püspök kijelölésére.
justhpeter
@justhpeter: Még annyit, hogy akik a magyar egészségügyet szidják a sok várajozási idő miatt gondoljanak arra, hogy Orbán mióta nem tudott a grazi klinikára bekerülni, pedig mint gyakran odajárónak már biztosan van protekciója. Úgy látszik, hiába van meg a legnagyobb sürgősségi fokozata a betegnek, a grazi neurológiai osztály dolgozói úgy gondolják, ha Orbán jön ők mennek.
simmering73
Egy okádék ez az ember is. És ez a református egyház püspöke! SZÉGYEN!!!
Nessy
@simmering73: Várjuk meg, mit fog elvállalni! Mert Orbán semmiért nem vállal felelősséget. Pedig ha egy beosztott hibát vét, a felettese sem ússza meg a büntetést.Kivéve kis hazánkban, ha ljó kapcsolatai vannak!
LászlKovács
A főmocsok és a "helyettese" a halszemű, mindent megpróbálnak elkövetni, hogy ők talpon maradhassanak, mert ellenkezőleg végük lesz, a bandájukkal együtt süllyesztőben kötnek ki, oda lesz minden lopott pénz és lopott vagyon!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.