Árulónak, hibbantnak és férfiatlan focistafeleségnek nevezi a NER-be páros lábbal beleszálló Magyar Pétert a Megafon egyik top “influenszere”, Bohár Dániel. Deák Dániel erre a vonatra felülve pedig azt írta, Magyar Péter "óriási hisztiket csapott a minisztériumban". Varga Judit volt férje azonban nem hagyja magát, kommentekben válaszol a támadásokra.

"Magyar Péter óriási hisztiket csapott Varga Judit minisztériumában, hibbant, áruló, focistafeleség, férfiatlan" – Eszement támadásba lendült az Orbán-kormány propagandagépezete

Pár nap késéssel a propagandagépezet is elkezdett reagálni Varga Judit volt férjének üzeneteire. Mint a hvg.hu felhívja a figyelmet, kedden délután a megafonos Bohár Dániel például ezt posztolta a Facebookon Magyar Partizán-interjúja apropóján:

Kommentben Bohár pedig azt írta:

Az egész Fideszben nevettek a hátad mögött, pont azért, ahogy most is viselkedsz: saját feleséged sikereire voltál féltékeny. Most is kényszeresen bizonygatod itt, hogy TE írtad neki a FB bejegyzéseit. Pedig azt beszélik, te csak a képeket válogattad, azt is csak hétvégén. Férfimunka, mit mondjak.

Azt hallottam, úgy becéztek a Fideszben, hogy focistafeleség. Elhiszem, hogy ez sok frusztrációt okozott, amit most jó kiengedni.

Szóval élvezd ki a Telexes simogatásokat, amíg még tart.

A bejegyzés alatt kommentháborúba keveredett Bohár és Magyar. Magyar Péter kommentben válaszolt:

Azok nevettek össze a hátam mögött, akik úgy tették Judit elé a kegyelmi kérvényt, hogy nem hívták fel rá a figyelmét, hogy milyen kényes ügyről van szó, és ő így aláírta, és véget ért a politikai karrierje?

Majd Magyar egy másik kommentben azt írta Bohárnak, hogy:

Na, látom folyamatosan hirdeted az adófizetők pénzén ezt a posztot. Elárulod a rajongóidnak, hogy mennyiért? Te idézel a Pál utcai fiukból? Te?

Néhány óra telt csak el, és Bohár magasabb fokozatra kapcsolt, már árulózni kezdte Magyar Pétert. Kedden este már azt írta ki:

Geréb áruló lett.

Elárulta a Pál utcai fiúkat.

A vörösingeseknek köpött, de az árulót mindenhol lenézik.

Az árulást szeretik, az árulót megvetik.

Tanulságos történet

Az árulással mindenkinek magának kell elszámolnia. Geréb is ezt tette.

Magyar Pétert egyébként nemcsak kritizálják, hanem sokan támogatják is, mióta nyíltan beleállt a NER-be.

A kommentháborúba Deák Dániel is bekapcsolódott Magyar Péter ellen, és azt írta:

Sajnos Varga Judit stábjából én is folyamatosan hallottam, hogy Péter óriási hisztiket csapott a minisztériumban. A munkatársak összenevettek a háta mögött, de volt akit önimádó stílusával el is hajtott onnan. Hálát adott a csapat, amikor Judit elvált tőle!

Forrás: hvg.hu, Klubrádió

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Qrva nagy kontra produkció, minden jóérzésű emberben csak utálatot kelt az ilyen utólagos utánrúgás, karaktergyilkolási kisérlet.
Ez ÖNGÓL!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Qrva nagy kontra produkció, minden jóérzésű emberben csak utálatot kelt az ilyen utólagos utánrúgás, karaktergyilkolási kisérlet.
Ez ÖNGÓL!!
csak úgy....
tudjuk, juhász péter is drogos volt és asszony meg gyerekverö,oszt rá is baxtatok mert a becsületsértési kártérítésk sok millióba került az aljadék bandának, - és juhász csak egy példa a sok közül!
Béla333
Azt hiszik ezek a közpénzen eltartott ingyenélők, hogy kemények akkor, ha parancsra belerúgnak olyanba, aki nekik nem ártott? Hiszen róluk egy szót sem mondott a kezdetén Magyar Péter.
Nem kemények, csak aljasok, gonoszok, csigagerincű mocskok!
De hajrá! Csak így tovább! A hülyemagyar maffiahívők biztosan jól szórakoznak!
Nessy
Eddig nem volt problémájuk Magyar Péterrel?? Ezek a cikkek az írójukat minősítik. Ameddig "jó Ner barát", nincs problémájuk, sőt! Aztán ha már nem az, akkor eszükbe jut, hogy kiskorában egyszer a trambulinról pisilt a medencébe a strandon!
csak úgy....
remélem ,hogy ezekre a mocskolódásokra kifakad a juci is...
Pusztai
@csak úgy...: Igen, Juhász nyilatkozott és elmondta, biza cihológust is fel kellett keresni, pedig ő felkészült ebben, szakmája. Pereket nyert, idegi állapotttya nem volt a lejobb.
Sztem már felkészült, nem tudnak rajta nagyobbat ütni ezért jött vissza, aminek örülök.
Eladott Ország
Megafonosok! Legyetek éberek!
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMts95YFHypZxKwi-u7sPRyb4e32ln4aaf2A&usqp=CAU
Viktor elhozta a magyaroknak a gyermekvédelmet... A kormánysajtó gyorsan beállt Katika mögé ...
olkt.eu/kaptuk
csak úgy....
ja,hogy a buzzancs bohár + a deák danik a nagy senkik "tollából" származik a hír... :)
Qqberci
Akkor most, ha lehetne, pár szót Völnerről...
Pusztai
@csak úgy...: Végeredményben a gyermekeik apja..
A probléma az, valszin Jucus politikailag aljas, bebetonozott a fideszbe, most háttérbe vonul és lesben áll, tartalékolják későbbre.
De minden lehet. Én is írtam lenne nagy futkosás felborulás ha borítana.
A fideszben hatalmas a felfordulás:
uploads.disquscdn.com/images/9ecd48c1e3f8621033538fd3f7bfd930b201022402d2ffe7b7fab640e83b5571.jpg
Asse tudják mi van, teljes tanácstalanság: i.imgur.com/gwk4EsN.gif
csak úgy....
" Nocsak-nocsak, mit ír a mai Pravda (Magyar Nemzet):
“A világért sem akarnám a szomorú alkalmat kihasználni némi általános károgásra, mégis – mikor, ha nem most – muszáj felismerni a baljós árnyakat!
A kormányzás módszereit és „emberanyagát” jól ismerők közül alighanem sokan megerősítik, hogy a 2022-es kétharmados győzelem óta egyfajta opportunista erjedés uralkodott el a (közép)vezetői szférában. Leginkább a feltörekvő (ha Zuschlagék és Czeglédyék a kétezres évek terminológiában ifjú törökök voltak, akkor most legyenek) kicsi huszárok hajlamosak elfelejteni, hogy mi végre is kaptak bizalmat, kit képviselnek és mi a hivatásuk.
…Ám amikor az említett kicsi huszárok – olykor kiegészülve némely már deresedő halántékú, de az új helyzetet látva vérszemet kapó századossal, tábori lelkésszel – úgy gondolják, hogy nekik már mindent szabad, akkor abból bajok lehetnek.
Ha a feltörekvő opportunisták klikkjei és hálózatai belepik a kormányzat rendszereit, az ellen védekezni kell!” (Péter Magyar)
Eladott Ország
„Ma megyek fákat kivágni. És ami a legjobb, hogy minden fejszecsapásnál felsír egy bolsi.” Amikor egy olyan véglény fenyegetőzik... ( Trombitás Kristóf)
twitter.com/csorike1520/status/1673947366636879873/photo/1
Majd eljön az idő, hogy ezek a fiucskák elkezdjenek törleszteni. Kiindulásnak itt a kontó: Hirdetési költségek. Deák Dániel. Rákay Philip, Bohár Dániel, Trombitás Kristóf . 2026-ban majd kicsit több lesz, de reméljünk akkortól majd le kell ülniük.
uploads.disquscdn.com/images/961266d9a554e7545f9ea726f157a243b9cf53bc5934de0188b4a1e40caf7b7a.jpg?w=800&h=593
A fideszes alapműködése, hogy eljátsza a hülyét, aztán úgy marad. Bohár Danika a gravitációról sem hallott, ha feldobja a szart és nem áll arrébb, a fejére fog esni. Ő az Orbán seggéből kandikáló senki. A gravitáció csak libcsy ármány, ők már rég legyőzték! Dajcstompika biztos! Egyre durvábban ütközik ki a fideszes kontraszelekció. Bohár nertárs nem csak ostoba seggnyaló, de szorgalmas is. Amikor a hülye kis ficsur elkezd arcoskodni, majd a mondat felénél rádöbben, hogy ő a „hüJe”. Danika, ezért kellenek a tanárok, hogy ne ilyen büdös bunkók legyenek a gyerekeinkből! Bohár köcsög, naponta igazolja, hogy bizony súlyos tanárhiány van. És ez az ürülék az adófizetőkből él. És milyen jól. Egy Bohár élete. Nagy lehet a baj, ha ekkora összegekből kell hirdetni a hazugságokat. Gátlástalan torzítások és milliárdokkal teletömött propagandagyárak - közpénzből.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/296234024_5524601257597227_3072151591701395630_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=524774&_nc_ohc=l6aVy4TYeRgAX_M0iM8&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBX1s2e31JbK8EP5fiH-hfRqpveHzFQYyVIu8e2jch-3Q&oe=65D1B32E
dr. prédikátor
Beindult a göbbelszi arrogáns tonyó propagandagépezete!!!
Aki Én
Cáfolatók helyettes sem rossz.
Mondjuk hitelesebb lenne ha bemutatnák a cáfolatokat. Persze az nyilván nincs.
Aki Én
... cáfolatok helyett sem rossz...
bakonyiisti
öngólt rúgtok csicskák-...! ha valóban ennyire hisztis, alkalmatlan..,akkor ki az a barom közöttetek aki kinevezte a diákhitel vezetőjének,és hívta igazgatótanácsba a banknál..?...nos kormányférgek...,várom a magyarázatot...
jáger laszló
Dani te ne improvizálj!!
Beszéljünk a tényekről!!
Miért is kellett ennek a 2 ladynak lemondania!!!
Hát erre orbán még nem válaszolt!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Cherry
Primitiv banda olyanok mint a hivőik, becstelen szemét agyi visszamaradott mind, amit jól tudnak az a lopás és
hazudozás,, nagyon érik már az elszámoltatás
Cherry
Ebből is látszik milyen aljas és primitiv csőcselékből áll a fidesz, más mögött röhögni??? ja most a nép fog röhögni ha mentek a börtönbe rohadék tolvajok,, első a cigány kiskirály
Bélabácsi
B. Dániel még 2023 nyarán motorbalesetben elhunyt, (mint írták róla). Van az a júdás pénz amennyiért feltámadt. furcsa ez a "mesterséges inteligencia" bárkit fel tud támasztani.
Toller Béla
Hja, hiszem, hogy a fenébe ne ! A Judit minisztériumában...a férje nagy patáliákat csapott...persze...tele is volt evvel a sajtó, a központi...telis-tele...némelyeket el is űzött...hogy oda ne rohanjak. Amúgy ez a dögkeselyű-sereg mitől fél ennyire ? Még ott a dagadt, a pintér, a főfő ügyész, végső soron a Kúria...Mitől vannak ezek ennyire berezelve ? És hát az érveik...röhejesek, marad a kurvaanyád ...Focistafeleség nem születik, a klubok csinálnak azokból a szerelmes lányokból cédákat, ha hagyják magukat !
Toller Béla
Lényeg, ami a lényeg, völner maradt, schadl maradt, ti meg csináltátok a nagy semmit...törvénytelen törvények, előterjesztések, bizottságosdi, stb., stb. Lufihámozás ...
Horizont
Magyar Péter az elevenükbe taposott. Rettegnek mit fog még rájuk zúdítani. Úgy látom őt nem fogják kikészíteni se elhallgattattni. Most nagyon rábasztak.
orbánnak nem sok van hátra...
Pusztai
@Horizont: én is drukkolok a májzsugornak és a koleszterinnek.
o))
Pusztai
nna most a kr-en kommunikációs szagember pont azt mondja amit hajtogatok, nem látja az ellenzék mi a lênyeg, még Magyar P is jobban kommunikál mint az egész ellenzéki szarhalom.
Pusztai
@Pusztai: ez a fasz bolgár meddig nyomhatja a fideszt védő dumáját, mindnben akadékoskodik?lezt a faszt ELTAKARÍTANI!!
a kommunikációs embe4 elmondja mit kell tenni ez a fasz meg akadékoskodik. igen de ...
Billibácsi
Bohár, deák és tettestársaik egyszerűen idióták! Remélem eljön majd az idő amikor el kell gondolkodniuk tetteiken. /A rácsok mögött, esetleg pizzafutárként vagy akkumulátorgyári segédmunkásként/
mekkelek
Szóval ennyi idő után ezt ötlötte ki a ‘Rogán gépezet’… fantasztikusak ezek a fiúk, nagyon jól nyomják a pénzünkből.
kereső
Egy kis "emlékeztető"- a cikk második része!
forbes.hu/uzlet/rogan-offshore-milliardok-egy-rejtelyes-uzlet/?fbclid=IwAR3nrFyIXp8jnHq__v08z4SlJDu_3paBsqzb6IiXUJrwpSt5T7k5EZVr-HY
fideszes gyökér
támadnak a pedofil buzik.
Orbán Viktor is egy pedofil buzi.

Román is.
Cigány is.
Maffiafőnök is.

ÉLJEN A ROMÁN GECI!
HAJRÁ MAGYROK!
balos
@Billibácsi: Arról nem beszélve,hogy a fideSSes boh-ár,leleplezte a juditka "nemét",mármint a lány a lányokat keféli előszeretettel!Szíve jóga,de akkor ne izélgesse a normális családokat!Az egész fideSS igazi arca olyan,mint a nyilasoké!A normális élet nekik munka!Az pedig nem a nemzethy sikér útja!A rombolás a hazudózás és lopás az életük megh-ajtója!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.