Az evangélikus püspök a Kossuth Rádióban szólt az áldozatokhoz és kért bocsánatot tőlük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
@Eladott Ország: "Van még olyan társadalmi csoport, amelynek tagjait nem sértette, alázta meg, nem csapta be ez a kormány?"

Nincs. Saját magukat is átbasszák.
Méhes
@Maccska: Lassan már te is észreveszed? Nem hinném.Pedig te is köztük vagy akkor is ha pénzt kapsz érte.
Eladott Ország
Az "Úttörőknek kisvasútja medve módra szusszant",című, Rákosinak írt kedves kis nóta sem volt semmi. Köszönjük néked Orbán elvtárs, tiéd a hálánk, reád ha nézünk elkap a hányás. Lassan ismét aktuális csak a név változik ! Mi magyarok megvagyunk áldva ezekkel a kisvasutakkal. Bűnösök azok akik az ártatlan gyerekeket politikai mozgalmi feledatokban kihasználnak- akár tegnap -akár -ma. Szerencse, hogy népünk utcai harcos vezére annyira szerény, hogy ilyesmi ma nem lehetséges. Orbán és a kereszténység. Orbán kezében a Biblia sohasem volt, de azt vélem más könyv sem nagyon.
www.youtube.com/watch?v=pjP_G7jkQnA
Béla333
Hál'Istennek hogy az evangélikusok között is vannak rendes emberek, nemcsak ilyen Balog féle gazemberek!
vacsi
Az itt emlegetett esetekben gyerekotthonokban élő, kiszolgáltatott gyerekeket tettek tönkre. Márpedig sok gyereket azért vesznek el a szülőktől, mert pl. rossz anyagi körülmények között, ahogy ma divat mondani: "mélyszegénységben" élnek. Nem áll mögötte szerető szülő, nagyszülő, testvér, család - magára van hagyatva, bármit megtehetnek vele - és sokat ezek szerint meg is teszik! Én még nem hallottam, hogy pl. a gyerekvédelem bocsánatot kért volna az ilyen gyerekektől. Pedig a szegénység nem a szeretet, hanem az anyagiak hiányát jelenti...
Eladott Ország
A papok nem a hívők és az istenük között közvetítenek, hanem a hatalom és az ostobák között. Sajnos ez mindig is így volt. Az eredeti igazi kereszténységhez nekik már semmi közük nincsen. Hol van már Orbán régi szlogenje, miszerint " csuhások térdre"❓Vagy most a teológián is fideszpapok vannak❓
twitter.com/janos_hary/status/1637399852979036160/photo/1
Szükségesnek tartom bevezetni ezt a táblát templomok és egyházi iskolák közelében. Nem ártana, mert már ezeknek, melyek ugyanazok: már feloldotta a "füstös főisten": "a térdre csuhások", parancsolatát ezek is meg lettek helyettünk pénzeinkkel spékelve, mint a 135 gyenge-impo-aberrált-leszbi... nyavalyások+élősködőcsalástagjaik, már ezeknek sem szent a cölibátus!
twitter.com/Jzsi18313051/status/1639687214853500928/photo/1
A biblia mely része utal arra, hogy az egyház felszentelt papjainak egy tolvaj diktátort és bandáját kell támogatni?!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/327721532_696889428883753_2521759946845107359_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=Oy_-K5_2cEQAX_lPTsu&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfD-Xq2yXqpfvCjrKsYCPBOXRSJU7crsGvqA996JeQbdnQ&oe=65D7A321
balos
@vacsi: Amit a most regnáló nemzethy "család-barát"maffia a saját jólétére költ!Amit a vallás örve alatt megtesznek az még a hullarablást is felülmúlja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.