EGY MONDÁS SZERINT: ME CSINÁLJUNK A KRISZTUSBÓL BETÖRŐT. NA DE MIKOR A „BETÖRŐT” FÉNYEZIK???” Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál A FELSZÍN ALATT – TÖBB ÉVTIZEDES MONDÁSOM, A „KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI ORSZÁG”, FÉLOLDALASSÁ VÁLT. Kergessük el ezt a baloldalt! Amíg Magyarországon a – hagyományos fogalmakkal élve – jobboldalon van következménye a politikusok és a közélet szereplői által elkövetett vétségeknek, addig a baloldalon bármilyen bűnt elkövethet egy közéleti vagy politikai szereplő, a következmények mindig elmaradnak.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egy mondás szerint: Ne csináljunk a Krisztusból betörőt.

Na de amikor annak vagyunk tanúi, hogy a „betörőt” fényezik, sőt szentet faragnak belőlük

Az az igaság, hogy nem könnyű eldönteni, hogy ki a leggátlástalanabb a COF-kák vezérei közül. A „legjobbak között” két név feltétlenül …
A derék m1 szakértő ifj. lom-mici, na meg a derék Fritz-khan apó.
Az utóbbi „A FELSZÍN ALATT – TÖBB ÉVTIZEDES MONDÁSOM, A „KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI ORSZÁG”, FÉLOLDALASSÁ VÁLT.
Kergessük el ezt a baloldalt!” címmel adja elő az ő olvasatét a pedofil-simogatók címen elhíresült botrányról. Ami persze nála hőstett: „Novák Katalin és Varga Judit, e két kiváló képességű és nagyszerű asszony tudta a kötelességét, és lemondott pozíciójáról. (S most már csatlakozott hozzájuk Balog Zoltán, a református egyház vezetője is, aki azt tanácsolta az elnök asszonynak, hogy adjon kegyelmet K. Endrének.) Ők nem akartak kibújni a felelősség alól: tettek valamit, ami tényszerűen teljességgel elfogadhatatlan a kormány politikája szempontjából, sőt szinte tőrdöfést jelentett annak szívébe. S tudták, hogy végül is a tények számítanak, ami történt, megtörtént, nem lehet visszavonni és visszacsinálni. Ezt felfogva, meghozták a számukra személyesen legnehezebb és legfájóbb döntést: vállalták a felelősséget és megváltak hivataluktól.”! =))
S nem fogsz meglepődni Wazze; Naná, hogy Gyurcsány!! =))
RonaGyuri
Két gyors és releváns kérdés

amit a „egy mondás szerint: Ne csináljunk a Krisztusból betörőt.” püffögésemre kaptam

Az egyik felemlíti, hogy volt itt egy balhé arról, hogy „el lehet menni”, itt konkrétam és taxative elzavarásról van szó!!!
A másik; a szombati beszédnek kevés értelmes üzente van, de az egyértelmű, hogy
Orbán, haragszik – vagy legalább is azt játsza – Novákra, s a cikkben praktice szenté avattatik! =))
Pálinkás Pál
hol van itt baloldal...?...ugyanolyan megélhetési szarzsákok / tisztelet a kivételnek /..mint orbán kutyái...a valós " baloldalt " 1919 körül lehet keresgélni, akik tudták hogy kell lebontani egy diktatúrát..
Sámannus
Most itt óriási tévedés van. Nem a baloldal csinyáta a tüntikét, hanem a NÉP mármost kit kell elzavarni? A buzernyák szarzabáló fidernyákokat nemde?
Pálinkás Pál
@Maccska: nálatok már a börtön nem opció...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.