Nem kell mindenről tudnunk, amit Külügyminiszter Úr Magyar Népért tesz.

Stratégiai bátorság: Szijjártó el sem meri árulni, hogy találkozott Julija Navalnajával

Petiminiszter nem locsog csak úgy mindenféléről. Forrás: Facebook

Julija Navalnaja, Alekszej Navalnij özvegye részt vett az uniós külügyminiszterek tanácskozásán, ahol Szijjártó Péter fideszes külügyminiszter képviselte Magyarországot. Szijjártó stábja 16 bejegyzést tett ki Facebookra az eseményről.

A Magyar Hang levonva a nyilvánvaló következtetést, azt írta, hogy Navalnajának tehát hétfőn találkoznia kellett Brüsszelben Szijjártóval is. 

Azért vagyok itt, mert három nappal ezelőtt Vlagyimir Putyin megölte a férjemet, Alekszej Navalnijt. Megölte a hozzám legközelebb álló személyt, megölte a gyermekeim apját, megölte a szívem felét és a lelkem felét

– mondta a találkozón Navaljana. Az özvegy elhunyt férjét az „erő, a bátorság és az ellenállás” szimbólumának, orosz emberek millióinak reményének nevezte.

Szijjártó a Külügyek Tanácsa után kétszer is találkozott a kormánypárti sajtóval.

Itt mélyen hallgatott Navalnijról és azt sem mondta, hogy találkozott volna az özveggyel. A háború közelgő második évfordulójáról is posztolgattak valamit, bár ebbe meg az „Oroszország” szó nem fért bele, helyette a „háborús pszichózisban szenvedő” Európai Unióról deliráltak.

Pedig Szijjártó a Facebook-politizálás mestere. Cukiskodó, vagy megosztó posztjainak épp az a lényege, hogy azokkal – mindegy milyen relációban – bekerüljön a sajtóba.

Olyanokat is közzé tesz, hogy Neoton Família koncerten járt, vagy hogy beugrott kosarazni Sopronba a kormányülés előtt. Közérdekű dolgokról viszont annyira nem szeret írogatni, így arról sem, hogy Csádba a miniszterelnök fia utazott vele.

Forrás: Magyar Hang

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Pötyikeee,,,,,Lavrov apád kiveri a pöcsödet ,,szöges léccel...Akkor fogsz élvezni,,ha mellé üt, ha ezt megtudja... ( te szar senki...)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Ugyan Magyart csak egy focistafeleség szintjére degradálta a focista szinten álló Kubatov, aki láthatóan sarkos véleménnyel van a focisták és azok feleségeinek az intelligenciájáról - így a sajátsáról is -, de, ha valaki valóban megtestesíti a focista szellemiséget, az Péterminiszter, aki úgy csinál, mintha miniszter lenne, valójában azonban egy kisstílű , harmadosztályú focialista.
csak úgy....
fél,hogy dzsudzsi letöri a derekát..
csak úgy....
a fideszesek a jellemtelenségükkel híresültek el európában,sajnos egyre jellemtelenebbek lesznek, náluk már nincs visszaút! - gondolom ,hogy mára az állítólagos szövetségeseik is kiismerték öket, - mert meloni sem dinnye még ha az is a neve!
balos
Mit akart a buzi-csicska a feleségétől?
Clavigo
Pötyikeee,,,,,Lavrov apád kiveri a pöcsödet ,,szöges léccel...Akkor fogsz élvezni,,ha mellé üt, ha ezt megtudja... ( te szar senki...)
Nyírfa
@balos: @Clavigo: Gondolom, kényszerű, elkerülhetetlen találkozás volt, bájcsevely nélkül.
Maccska
Vajon hányan találkoztak a nővel ott egyszerre?Százan?
archive
@Maccska: Eddig azt hittem, hogy csak olvasni nem tudsz .. most már látom, számolni sem.. hol van száz úniós külügyminiszter??? Uhh.. lehet, hogy azzal sem vagy tisztában, hogy hány úniós ország van?
kereső
Druzsba pjotrt értem, mert ő csak egy ostoba, parancsokat teljesitő csinovnyik.
orbánt nem értem- hogy hallgat Navalnij halála miatt, és mert megvétózta anno az EU közös közleményét a fogvatartási körülmények miatt.
Nem értem, mert az az ember aki 1989 június 16.-án ott szónokolt az akkori hatalom által kivégzett- felakasztott- Nagy Imre, Maléter Pál, és a többi jeltelen sirban elkapart áldozat koporsója fölött, hogyan tagadhatja meg, árulhatja el önmagát ezzel a hallgatással. Vagy az akkori orbán ugyanaz amelyik most? És minden már akkor is csak "orbáni show része"volt? És hazudott 30 éven keresztül, mint a demokrácia nagy barátja?
justhpeter
@Nyírfa: Vagy a kormány, a fideSS-kdnp és a NER részvétét akarta átadni Navalníj özvegyének.
Nyírfa
@kereső: 11.48

" És minden már akkor is csak "orbáni show része"volt? "

Igen. Buli. Már kollégiumon kívül folytatták a karriershow-t, a politikába oltott színi előadást. Gyomorforgató? Az.
Nyírfa
@justhpeter: @csak úgy...: Ha valami ilyesmi napvilágra kerülne, Orbán nemcsak a TEK-kel vetetné körül magát, hanem egész hadsereggel, amely éjjel-nappal, még a mosdóban is rá vigyázna. Csak hát mindenhová be lehet épülni, és a technikának manapság semmi nem szab gátat.
Szerintem petiminiszterrel kezdenék a példamutatást, véletlenül történne valami, először csak elveszítené a kitüntetését - valahol, valahogyan -, aztán , ha nem értene a jelekből, egyszer találkozna egy repülőgéppel , amely elől nem tudna kitérni. Azért nem kell őt sajnálni, a fidesz pompás búcsúztatót tartana. Csak utána mi lenne, na, ez az érdekes.
csak úgy....
@Nyírfa: ezekröl a dolgokról még szemtanú is akad! -érdemes megnézni!
"Szájer családja tudott mindenről" - Kardos József a Partizánban
www.youtube.com/watch?v=R03cRJXJ8wo
Nyírfa
@csak úgy...: 13.00

Belenéztem, érdekesnek ígérkezik, majd visszatérek rá.
Maccska
És ha találkoztak akkor mégis mi van?
Nem mindegy?
kereső
@Nyírfa: 12:50 Fanta, haverok, buli...
kereső
@Nyírfa: 12:59"Azért nem kell őt sajnálni, a fidesz pompás búcsúztatót tartana'- és elmondanák, hogy milyen erkölcsi magasságokba emelkedett, mert ugye "hibát követett el", de bele is halt. Nem volt elég a lemondás.
Nyírfa
@kereső: 13.57

Ja!

@kereső: 14.00

Az erkölcsi magasság, az nagyon rendben van: Orbánnal fut versenyt, hogy melyikük tett el láb alól több embert a covid alatt ,különösen a "nyugger" szakosztályból, akik csak vitték a pénzt.
Ha sok mindent meg is úsznak - mert annyi a bűnük, hogy már számon sem lehet tartani -, a horkolásgátlókért, és a járványkezelésért , a járványra hivatkozva bevezetett, és azóta is fennálló elnöki rendszer alatt végzett "kiemelt beruházásokért " , az akkumulátorsokkért , amely veszélyezteti az egész országot, életfogytiglan jár. A komplett hazaárulást a már független bíróság nyílt tárgyaláson kell, hogy számonkérje, és az M1 köteles lesz közvetíteni.
Ez az én ítéletem felettük.
Pusztai
Ezt megbeszélted??

Az Orbán-kormány 13. alkalommal is támogatta az Oroszország elleni szankciókat
HírKlikk 2024. február 21. 15:40
Az uniós nagykövetek megegyeztek az Oroszországgal szembeni, 13. szankciócsomagban, amely hivatalosan az orosz invázió második évfordulóján, február 24-én lép majd életbe. Az új csomagot Magyarország is támogatta.
A belga uniós elnökség a közösségi médiában jelentette be a hírt, úgy jellemezve az új büntetőintézkedéseket, hogy az „az egyik legszélesebb körben elfogadott, az EU által jóváhagyott” csomag. Formai döntésekre még szükség van, a tartalomban azonban megszületett az elvi megállapodás – írja az EUrologus.

A csomag leginkább személyekkel és vállalatokkal szembeni büntetőintézkedéseket tartalmaz, külön hangsúlyt fektetve az eddigi szankciókat megkerülő cégek „utolérésére”.
balos
@Maccska: Nem anyád van a "műsoron"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.