Egyetértünk vele, bár valószínűleg nem egyre gondolunk.

Szánthó Miklós mondata önmagában is mém: „Magyarország nem woke-nak való vidék”MTI/Lakatos Péter

Magyarország nem woke-nak való vidék

– fogalmazott az Alapjogokért Központ főigazgatója a Conservative Political Action Conference (CPAC) első nemzetközi kerekasztal-beszélgetésén Washingtonban.

Szánthó Miklós közösségi oldalán csütörtökön arról számolt be, hogy a találkozón kiemelte: a magyar jobboldal kiáll az Isten, haza, család hármas egysége mellett, szembemegy a globalista fősodorral; és valójában ez áll a "demokrácia" meg "jogállamisági" viták hátterében.

Brüsszel egyre inkább "igyekszik kiszervezni a döntéshozatalt uniós szintre, és intézményein keresztül a tagállamokra erőszakolni saját liberális ideológiáját". Éppen ezért van szükség az antiglobalista erők globális összefogására; ahogy ez meg is valósul majd az áprilisi CPACHungary-n – fogalmazott a főigazgató.

Bejegyzésében jelezte: a washingtoni beszélgetésen részt vett többek között Takács Szabolcs washingtoni magyar nagykövet, Liz Truss korábbi brit miniszterelnök, Nigel Farage, a Brexit Párt volt vezetője, Steve Bannon, Ric Grenell, K. T. McFarland, Carla Sands és sokan mások Donald Trump előző – és reményei szerint következő – adminisztrációjából.

Az angol woke kifejezés egyébként szó szerint lefordítva felébredtet jelent, olyan emberre használják, aki tájékozott, naprakész és tudatos. Egyes értelmezések szerint a másságnak túl nagy jelentőséget tulajdonító, baloldali embert vagy csoportot jelöl.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Egy újabb többgenerációs bevándorló roma család sarja , papagáj üzemmódba , hiába mondják el akár milliószor , akkor sem úgy van ! Hogy őket a sok szabályszegés, zsarolás miatt perifériára szorították , hát így jártak ! Az unió tagországok képviselőinek többsége mit is várt az illiberálisoktól ? Már a nevükbe is benne van , hogy nem tudják a szabad liberális elveket , lehetőségeket használni , mint pl a vétó eszközét , a fideszes visszaélt vele és zsarolásra használta , ezt a liberális eszközt magasabb szintre emelték , többségi szavazás az irányadó , lehet kisebb alkukat kötni normális keretek közt , de az irány a többségi akarat mentén megy végbe , aki meg külön utat választ ,annak az országnak a vezetése miatt vállalni kell a következményeket , mint Magyarország , pl nincs uniós pénz , rengeteg kisvállalkozás ment csődbe miatta , rengeteg beruházás maradt el , a kár irtózatosan nagy , de ez a következménye , meg ez is lesz továbbra is . Helyzet az , hogy kiismerték a fidesz politikáját , ami nem más mint egy mocsokhalmaz , zsarolás , lejáratás , hangulatkeltés , stb tudásuk a politikához 0 ezt kint is felismerték , és így is kezelik őket !
namihami
És már nem is az első aranyköpés tőle!
Lassan könyvbe fogják szedni, mint a Gazdija beszédeit! Bőrkötéses aforizmagyűjtemény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.